35

Да ама не

преди 6 години

До Анонимен те новите учители са неграмотни и неуки ,бе-ела в елитно столично училище до ги видиш,добре че класната на сина ми е възрастна

34

Анонимен

преди 6 години

учители навършили минимална възраст за пенсия трябва да бъдат освободени в заслужена пенсия и на тяхно място назначени безработни млади учители.Недопустимо е в образование динамично изискващо нови знания да преподават 50 60 и 70г.било то директори или други цялостна реформа там за изграждане на авторитет .Полиция нон стоп присъствие в училищата.Посегателство над учител трябва да носи затвор по бърза процедура а хора, които не им се учи трябва да се изключат и пратят на курсове за зидаро мазачи

33

Репииии....СТЕ

преди 6 години

тоя народ ,дето го оставиха гладен, дето го убиваха и изнудваха стачкува само срещу учителите си-ГОРКИЯТ Левски-ЗА КАКВА ПАСМИНА Е УМРЯЛ!

32

Бледосивчо...

преди 6 години

До сивчоти от сивите си смрадливи чорапи и животец не си мръднал.

31

ХАХА

преди 6 години

До все таяНивото във всички професии в една държава е константа-различни са процентите на добри и слаби.Ако има 3 процента добри лекари, толкова ще са банкери и учители-добри в работата си.

30

сивчо

преди 6 години

Да не говорим колко остарели и *** са някои учебници и какви глупости учат децата. Да не говорим как учителите от години си дъвчат все едно и също, наказват децата да пишат до побъркване, да учат едно и също нещо стотици пъти,да ги товарят с домашни и т.н. Да не говорим колко тежи ученическата чанта.Да не говорим, че образование отдавна няма. Материала се преподава колкото да се каже, че е преподаден, а учителите отдавна са остарели и уморени, ден да мине, друг да дойде, нацията е неграмотна

29

Анонимен

преди 6 години

А нормални ли са родителите, които не са дали и елементарно възпитание на дечицата си?Нормални ли са родителите, които се бият пред децата си, пушат и пият и псуват пред децата си? Нормално ли е да се посяга на учител, та бил той и най-некадърния?Нормално ли е родителите да не знаят къде са децата им по цяла нощ и после да обвиняват учители,държава и т.н. за всички беди?Нормално ли е родител да не е забелязал, че детето му използва наркотици? И още колко...Така че първо родителите на психотест

28

личен лекар

преди 6 години

От здравната каса казаха, че няма да ни отпуснат повече направления за целта и ще ни глобяват ако им даваме талони за психиатър по този повод Тестовете ще са само срещу заплащане. Правете си изводите.

27

все тая

преди 6 години

А колко пари взимате от частните уроци? Все не ви стига, а нивото на някои учители отдавна е в миналите векове,а преподаването остаряло.Много често за лошото поведение на учениците са виновни учителите, защото отношението им е неадекватно и неправилно, затова е добре да има тестове и за тях. Не винаги учениците са виновни.

26

до 27 да, луди са

преди 6 години

Май нито сти до учил в училище и май имате нужда от медицински преглед. Изглежда употребявате ежедневно наркотични вещества. Извинете , да не сте софийски евроатлантически протестер ?

25

Анонимен

преди 6 години

" Нормални ли са учителите?"Еq сега какво общо има психичесоката стабилност на учителите на лицето, написало това "заглавие",с извинете? Тях ли ще обвиним затова, че са изваяли този лингвистичен шедьовър? DЗащо пренасяте отговорността върху учителите, когато лицето е рeшило да си остане неграмотно? Отговорност е нещото, което убягва и за него психотестове не са подходящи. Сътворилити тази наредба не виждат гредата в своето око, но сочат треската в чуждото, то даже тяхното е дорийска колона

24

да, луди са

преди 6 години

Ами те всички даскалки са изперкали! По-ненормално, злобно, просто и селско като манталитет племе от БГ даскалките няма. Това е защото най-глупавите влизат в специалностите, които бълват учителски кадри. При такъв входен материал изходният материал е плява и то откачена плява

23

Анонимен

преди 6 години

Добре, а каква е крайната цел ? Какви действия ще бъдат взети, за постигането на тази цел.

22

Анонимен

преди 6 години

До учителАми като искаш, отиди и преподавай в някое многовековно частно училище в Англия или Швейцария.

21

аз

преди 6 години

До учителНе вярвам да си учител! Всеки учител знае, че НЯМА КАК ДА изкара 40 учебни часа! Две трети от работата на учителя е ИЗВЪН учебните часове - подготовка на уроци и тестове и тяхната проверка!

20

аз

преди 6 години

До АнонименТо, за да си даскал по математика и да се занимаваш със тийнейджъри, които тепърва се учат да броят - ами трябва да си малко .... луд! Това си върви с предмета.

19

Нищо новоПодСлънцето

преди 6 години

В миналото, в някои райони на Мала Азия, не са допускали в съда като свидетели пенсионираните учители и младоженците. Считало се, че тези хора не са с ясен разсъдък или, както се е казвало с пословичен израз, не са с всичкия си акъл.

18

Анонимен

преди 6 години

Защо спирате прегледа за учителите нима искате ненормални учители да учат децата.Искаме промени а не позволявате те да станат.

17

Анонимен

преди 6 години

Ние имаме една много смахната даскалка по математика. Смятам, че този тест ще бъде много полезен.

16

учител

преди 6 години

Нямам против да ходя на тест, но заплатата ми да е 50 лева на учебен час с гарантирани 40 часа седмично.