6

до 3

преди 6 години

Нещата, които си написал са известни отдавна. Преповтаряш неща, които всеки знае вече. Но няма да си напънеш мозъчето, за да измислиш нещо ново, нали? Щото е по-лесно да тролиш някого във форума.

5

Не са малки

преди 6 години

....да са опраят. Ще си го преместя в другия крачол

4

Анонимен

преди 6 години

Фалирало земеделие, студенти и чужденци събират реколтата. Великобритания живее в зрелия социализъм. Ние внасяхме виетнамци за строители през социализъма, немаше работна ръка.

3

Анонимен

преди 6 години

До 21. Не искат чужденците да използват социалните им помощи -нещо което и ти предполагам не харесваш *** ни сънародници да правят същото с нашата система. 2. Искат да дават визи само за който искат. Искаш да береш ягоди - дават ти виза. Искаш да си харчиш парите в тяхни университети - дават ти виза. Искаш да отидеш и да бачкаш нещо което и други англичани искат да бачкат - не ти дават виза.Не е трудно да разбереш какво искат, трябва само малко да си напънеш мозъчето

2

Анонимен

преди 6 години

Тия вече изобщо не ги разбирам. Нали една от причините да излязат от ЕС беше тази, че чужденците им взимали работата. Сега изведнъж нямало да намерят работници за работата, която те самите не искат да вършат. *** разбери.

1

Анонимен

преди 6 години

пак всяват излишна паника. САЩ като изискват визи да не би да са отанали без работници? Даже нарочно оставят 2 месеца от визата за обикаляне за да може да си изхарчат заработените пари пак там. И в Англия ще направят същото