10

Дупчо

преди 6 години

До РВя ходи в Детройт, там и хора няма вече. Пълно е с празни наколни жилища, идеално е за мигранти.

9

Анонимен

преди 6 години

Е, БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО ВЪВ ВАШИНГТГОН ОТЧЕТЕ ДЕЙНОСТ. И ДЕЖУРЕН ТЕЛЕФОН ИМА, И КРИЗИСЕН ЩАБ.АКО МЕ ЗАЛЕЕ ВОДАТА В КЪЩИ ВЕДНАГА ЩЕ ПРИСТИГНАТ С ГУМЕНА ЛОДКА ДА МЕ СПАСЯТ. ТЕЗИ ОТ КРИЗИСНИЯ ЩАБ.

8

Анонимен

преди 6 години

До БерлинНали живеят в картонени къщи, къде ще ходят.

7

Анонимен

преди 6 години

До РБНе си бил там сигурно. Америка не е само Ню-Йорк с небостъргачите.Огромната част от населението живее в дървени къщи, правят ги точно от шперплат и гипсокартон.

6

РВ

преди 6 години

До 3 . Шперплат строителство казваш... ами това място където не знаят да строят както ти казваш, с построили такива чудеса че ние в Бългрия и след милион години не можем да построим. Къщите са топли, просторни и удобни. Но *** като е казал че ще реди тухли четворки и ще лее бетон няма как да му обясниш че има много по- модерни технологии на строителство.

5

Берлин

преди 6 години

Моите приятели Бай *** Американеца и Гришата са евакуирани вчера.

4

Анонимен

преди 6 години

"Излизайте от бараките си от фазер и се спасявайте в танковете си, които карате като коли. И не се бутайте в разграбването на магазините след урагана, както всеки път. Наредете се на опашка. Използвайте тези 2-3 дни свобода от правителството и полицията в САЩ пълноценно и всеразграбващо, както винаги при ураган."

3

Анонимен

преди 6 години

"Заради Ирма: Всички българи във Флорида да се евакуират!"Чудесно, само че ние не живеем във Флорида, а във България. Не знам защо дигате аларма, сякаш ураганът иде насам.

2

Анонимен

преди 6 години

Така е като живееш на място със шперплат-строителство.

1

Анонимен

преди 6 години

ве е ясно откъде ще мине, поскоро май ще обрули Мексиканския залив, Луизиана и Тексас да не се успокояват