10

Анонимен

преди 6 години

До Пешо "Какво значи суицидални? Нямаме ли дума на български?"Трябва да получат съпорт заради автършока, заради слоганът на този проект и ще има нов формат.

9

Пешо

преди 6 години

Какво значи суицидални? Нямаме ли дума на български?

8

нормално

преди 6 години

На където и да се обърнеш виждаш деца на 3-4 години с телефон/ таблет в ръцете. Родители , децата ви не ги тревожи какъв ръб е шефа ви и дали има пари за всичко което поискат , не ги тревожат новините по босфор.тв и кавал1 - необходими са им родители които могат да забравят проблемите, да хвърлят ТВ-то през балкона и да седнат на пода в хола и да БЪДАТ С ТЯХ.

7

Иванов

преди 6 години

Написах в нета на руски син кит да прочета мнението на руснаците. Там всички се смеят, но пишат явно и по възрастни, който обвиняват американците за тази игра. И, че тя се наричала Nerve-The Game. Потърсих и това заглавие което е Nerve е мобилно приложение за смартфони и им дават предизвикателства да изпълняват като на момиче бишат да отиде да се изпикае в писоар.

6

Неа до 10

преди 6 години

На 10 не е толкова малко . Друг е въпроса дали ще го оставиш за 5 мин., 15 или 5 часа . А и като цяло интернет не мисля че е място за деца . То и някой възрастни изкукуригаха от него

5

До 3

преди 6 години

Няма значение млад ли си стар ли си зависи от психиката

4

Анонимен

преди 6 години

Е как ще оставиш само 10-годишно дете ***, пaткo?! На некои хора "син кит" им не требва :D

3

Анонимен

преди 6 години

Всъщност, най-важното е в последното изречение на статията.

2

Анонимен

преди 6 години

Руската пропаганда работи на пълни обороти. Кита е фалшив.

1

онбашията

преди 6 години

тая игра син кит изобщо не е сигурно че съществува. има самоубийства с безспорни намеци за синия кит, но няма нито една следа към истински жив "ментор", аз съм по-склонен да вярвам че децата оставили улики към синия кит са го направили защото са чули за това от новините, а не защото наистина някой тайнствен батко се е свързал с тях по фейсбука и ги е накарал да се самоубият.