179

Анонимен

преди 6 години

Никола Петков явно не е бил много умен.Не че оправдавам правешкия Т-пак...*** гад си беше и не знам защо го споменавате и му правите фалшива реклама.

178

точно така

преди 6 години

Бай Тошо беше незаконен син на Фердинанд,и лично той спаси българските евреи от германските фашисти!

177

От Лондон

преди 6 години

До Тато - от оня святПлачем, че не успяхме по-рано да се спасим. Но по-добре късно , отколкото никога.

176

дрън-дрън!

преди 6 години

До Аргументи и факти.Какъв кобурготски нос ве! Т. Ж. имаше типичен селски нос. Почти идентичен с носа на днешния президент.

175

Фактите

преди 6 години

Възможно ли е да приемем, че една държава се управлява добра, ако за 27 години е намаляла с над 2 милиона човека, превърнала се е в индустриален лилипут и е на последно място в ЕС по всички показатели отчитащи стандарта на живот. Как може да се вярва на управляващи, чийто основен приоритет е личното облагодетелстване по всякакъв начин ... но търпението на българина е безкрайно.

174

Тато - от оня свят

преди 6 години

Казвах ви аз, че един ще плачете ... и че ще си спомняте за мен с добро. От сегашните не ви очакват нито добро настояще нито някакво бъдеще. По мое време някой виждал ли е човек да рови из *** за прехрана, имаше ли безработни роми, умираха ли хора чакайки пред болниците, а някой знаеше ли какво е това безработица?

173

Анонимен

преди 6 години

Баща ми лека му пръст го наричаше правешки ци..ин и винаги ни казваше на мен и брат ми "внимавайте какво,къде и пред кого говорите"И ТОВА ВЪВ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 80-ТЕ ГОДИНИ,буквално преди да "дадът"властта на "демократите"а всъщност на своите наследници комунярските ку..ви!!

172

Приемственост

преди 6 години

Полунеграмотният печатар си има наследник и приемник в лицето на съвсем неграмотния пожарникар.

171

как мислите

преди 6 години

А бе демокрацията нещо не ни се получи,м!?

170

Един полу-неграмотен

преди 6 години

Един полу-неграмотен печатар (Тодор Живков) управлява България повече от 36 години с помощта на СССР и БКП. Да ни е честито другари...! Слава богу и СССР и БКП и печатарят вече ги няма .

169

Анонимен

преди 6 години

Малко днешни заглавия показващи спокойствието:Mъртъв мъж под моста на ул."Индустриална" шокира бургазлии Психично болен мъж обсеби чужда вила и плаши собственика й с убийствоСмъртоносният "Син кит" погуби 11-годишния ВениславПолицията ожънаха един тон канабисДрогиран шофьор блъсна пет коли на паркинг в ПловдивДва квартала не могат да спят, ромска сватба побърка десетки,Труп изплува във водите на река Бебреш край БотевградПри пиянски скандал: Баща прати сина си в кома с юмрук в лицето

168

До 173

преди 6 години

И как разбра,че съм некадърен? Да можеш да пътуваш с лична карта из Европа,от което се възползвам да си правя екскурзийки.Не искам да съм принуден да търся работа в чужбина,нито децата ми да са принудени.А това колко работа има тук - показателно е,че 2 000 000 заминаха защото нямат препитание.Според теб те нямат акъл и за това не са си намерили работа в България. Радвай се на приказките на ББ колко сме добре и гледай как децата изчезват!

167

Анонимен

преди 6 години

Да тъгувам щото градът ми се напълни с пумаци тъгувам за времето на Чочолу тъгувам щото се прибирах , като дете с колелото от единия край на града... мога и без мерцедеса мога и без LCD банани не ям кола не пия щото е отрова Мия си гъзинката след *** така че и тоалетна не ми трябва... да не говоря за морето

166

Тъпанар

преди 6 години

До 171 АнонименПриятел! Ти верно ли мислиш, че сега ни управляват хора различни от ония?! Та те са протежетата на предишните. А олигарсите? Според теб това са хора, издигнали се с бизнес? А децата им? Къде са децата и внуците на Живков? На доган (умишлено го пиша с малка буква това... нещо). Та и тия на сегашните... Надали ще получиш такъв шанс в живота, какъвто старт имат наследниците на бившите...

165

До 171

преди 6 години

До АнонименСега нещата са такива, отново, благодарение на същия този *** Тошо- бодигарда.Също и защото народа е прооост и си иска комунизъм. А, политиците ни продължават да гледат и взимат пари от Москва.И въпреки всичко, в момента положението, дори не може да се сравнява с преди 89г. Ако имаш акъл, си намираш работа, ако искаш може и в чужбина. Пътуваш си с лична карта навсякъде из Европа. А, за некадърността си, не можеш да се сърдиш на никого. А, можеш да обвиняваш "демокрацията".

164

Аргументи и факти.

преди 6 години

Майка му се казвала Маруца и е влашка ромка.Преселват се в Правец.Всяко лято Маруца ходи да работи като слугиня в дворецът Врана.Там слугинчетата от шопско са били с двойно предназначение.Знае се,че Кобургите са ги ползвали за развлечения.През 1911 Маруца се връща в Правец и набързо се омъжва за Христо,който е бил бекярин.Казват,че вече е била бременна.Ражда се Тодор.Нито Маруца,нито Христо имат специфичният за Кобургите крив нос.Това са фактите,пък вие си вярвайте в каквото си искате.

163

Анонимен

преди 6 години

Абе може да не беше идеално преди,ама да ми хвалите сегашното..................Да лъскотии сега бол.Ама иначе сега всеки втори с психични отклонения,пък лудниците ги закриха.Ежедневно убийства и самоубийства. И всичко от щастие.

162

До 168

преди 6 години

До АнонименАбе, вие, ***...едни глупости си знаете и си ги повтаряте.Ами, нали по времето на Тошо никой не можеше да напуска държавата, бе??!!!Ако беше отворил границите, половината население щеше да избяга.Спрете с тъппите си лъжи, комундетаа. Това, че сте си живели добре преди 89г. защото сте целували селски партийни задд***и си е ваш проблем.

161

167

преди 6 години

До MSCКомунде...лъжи децата, които не са живели през комунизма.На нас, ТодАр от Правец не ни го хвали.

160

Анонимен

преди 6 години

Толкова е добре по време на "демокрацията",че народа с бясна скорост се изнася в чужбина. преди гонехме 9 милиона ,а сега гоним 6. Тези дето остават тук се съсредоточават в 2 - 3 града,предимно София,а останала част направо опустява.