48

А

преди 6 години

Тази ос малко крива ми се вижда, повече на манивела прилича.

47

Анонимен

преди 6 години

Вместо да изреждате Пазарджик - Пловдив - Хаскьой - Бургас, направо кажете - Източна Румелия! На Ви Съйдинение!

46

търговия

преди 6 години

Изнасяме радикализирани роми за Саудитска Арабия.

45

Анонимен

преди 6 години

Плаща се от С. Арабия, ама ще си мълчим, че да не разсърдим американския "парнтьор".

44

Никк

преди 6 години

Мюсюлманската религия (може да я наричаме и "*** религия") е официално забранена, със закон, в Япония! И не само там.Защо не се забрани със закон и у нас? Поне да се забрани за децата. Да има закон че всяко родено дете в България, ще бъде християнско дете, каквато е официалната религия в България. Или поне всяко родено дете в България да е или християнче или нищо. Вече който иска детето му да е мюсюлманин, трябва да му осигури мюсюлманска държава за живеене. България е християнска!

43

път

преди 6 години

Щом наричаните от медийте "роми" се ислямизират да поемат към ислямския свят.Дубай и Рияд ги чакат,толкова много джилязУ чака бране.Изселване към арабския полуостров тук в България приключва живота им.Отнемане на българското им гражданство.Пътят им е към Мека.

42

dдфсф

преди 6 години

Исляма - религията на необразованите, простите и бедните (финансово и духовно). Тази религия трябва да бъде забранена в цивилизования свят.

41

Анонимен

преди 6 години

Логичен процес - там където липсва образование се настанява исляма !

40

Анонимен

преди 6 години

Тука вече ромите ще стъпят на криво с тези простотии и ще настъпят котето по опашката.

39

Врачанин

преди 6 години

"В област Враца само Ески джамия е действаща."Bullshit!!!Не знам от къде си черпите информацията, но не е лошо да я погледнете пак.Във Враца ески джамия е туристически информционен център и в никакъв случай не е действаща джамия.

38

аз

преди 6 години

Държавата е виновна. Кафевите нямат никакъв принос в бюджета на страната. Те само взимат от него, а българите внасят. За да си получат помощите трябва да свършат някаква работа. Първо да си почистят кварталите, населените места където живеят, по парковете и т.н. Това се позволява от правителството - щото за 5 лева кафевия ще пусне глас.

37

Анонимен

преди 6 години

Принципно не е лошо ромите да са религиозни, така и така са неграмотни, поне в кратуните им да се насадят някакви нормални ценности, дали християнски или ислямски, няма голямо значение, реално и двете религии изповядват едно и също. Въпроса е да не стига радикализация, много хора си мислят че исляма е единствено радикалния му вариант на ИД, но всъщност това е просто секта, като не малко християнски такива. Това което трябва да направим е да унищожим сектите и да отстояваме светските норми.

36

Анонимен

преди 6 години

Ислям не може да бъде радикален сам по себе си, тъй като принципите на Ислям са ясни от Коран, но хората могат да бъдат радикализирани, поради невежество, неверие и др. условия. Въпросът е кой и защо радикализира хората, твърдейки, че било Ислям ..

35

Не само проповядват

преди 6 години

радикален ислям, но дават и хубави парички, а на бай ром това му е слабото място - някой да дава пари наготово.Не че и беличките протестантски държави не биха могли да подмамят ромските махали с подарени благини. Могат да го направят, и още как!Но явно има вече споразумение. Вижте в кои региони се приобщава ромското население към радикалния ислям. Подготвят се аргументи, за да се иска автономия, а после и присъединяване към Турция, ако в даден момент това бъде изгодно на някого от Запад.

34

Анонимен

преди 6 години

Те носят имена свързани с Ислям, а на вратовете им кръстове, а в душите им живи дяволи. 13тото племе на бани Израел.

33

ghgjh

преди 6 години

В същото време тази *** се изхранва и от моите данъци - това повече не мога да го понасям !

32

Анонимен

преди 6 години

Всеки да ги нарича както иска.Какво сега насила ли ще трябва да ги наричаме с някакви изкуствени имена?"Вчера строших два рома на земята, настъпих ги с крак и минах върху тях. После и хората след мен минаха. всеки мина. Стана ми тъжно за двата рома, но какво пък, случват се такива неща.""Сервитьор, тези два рома не струват. Как може въобще в заведението да има ром?"Ето ви само два примера които показват, че тази изкуствена дума е неподходяща.

31

Факт

преди 6 години

Тия не си падат по идеологиите!Сега залитат по исляма,щото падат пари!Ако се прекъснат паричните потоци и са дотам.Изобщо поведението им е по-близко до това на животните,отколкото на хората.Така че и подходът трябва да е съобразен с тая специфика.Може би трябва да се направи отделен закон,както за индианците в С.Америка.В Италия например нямат право да гласуват,но и не плащат данъци.У нас реално също не плащат,ама за гласуването са първи...

30

Системата е сбъркана

преди 6 години

Трябва ни лидер, ако трябва и монарх, човек родолюбив, умен и начетен с абсолютна власт. Да вземе "скалпел" и смело да отстрани "туморите" разяждащи България! ЕС и НАТО не са в интерес на страната. Уви, много сме малки, а външните влияния прекалено силни.

29

Анонимен

преди 6 години

Много неща говорят, че трите племена имат общ произход: евреите, гърците и ***.- И трите племена са изгонени от едно и също място - от Северна Африка (Египет и Етиопия).- И трите са еднакви - по характер, по миризма, по навици, по търгашество и мошенничесто, по наглост и злоба, по мърлявщина и мързел, и пр.