23

Анонимен

преди 6 години

А, те турчетата защото нямат комплекси ;)-Еле тези, които знаят български пък са най - зле ;)-

22

Türk

преди 6 години

Бг КОМПЛЕКСИ ! Във това сте най-добри ,за друго не ставате мишците .

21

Анонимен

преди 6 години

Качила се мишката върху слон и се кефил ,,глейте колко прах дигам'' та това сме ние в ЕС

20

Ахмед

преди 6 години

Абдуллах събуди се, какъв проблем виждаш в тези панталонки.Медицинската сестра Айшегюл, колко саламчета излапа в болницата, все нощни дежурства дава . Услажда й се .Истанбул голям град, всякакви ги има .

19

Анонимен

преди 6 години

Tapo no istina turzia nikoga v eu

18

KING OF KINGS

преди 6 години

Директно аллах му е говорил да направи това. :D

17

Берлин

преди 6 години

Абе колко получи бургаския батка ритнал жена на спирката? Някой знае ли?--------------------------Ако говориш за случая в Берлин - 2 години и 11 месеца.

16

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Ако беше жена му , случайни граждани щяха да му помогнат да спретне една клада с подръчни средства, Явно не са се разбрали за цената с баща й и затова се е стигнало до съд.

15

....

преди 6 години

След като четох за буркините и полицая на Халкидики, днес имах удоволствието да натиря една кадъна(турска) на паркинга на супермаркет в Аспровалта, която опъваше килима да се моли!? Казах й, че викам полиция , събра килима, извика мазния си мъж от супера и се изнесоха през глава!

14

....

преди 6 години

Турция не ме интересува. Там е друг свят и аз не го разбирам, а и не ходя там. За мен е важен моя свят! И ТЕ нямат място тук! Нито те, нито нравите, обичаите им, или религиозните им особености! Висока и непреодолима ограда, визи и тотален фейс контрол за тези диваци!

13

Аз

преди 6 години

Не е добре да се рита за каквото и да било! Но и жените малко трябва да се съобразяват. То не са панталонки, а направо еротично бельо! И ако е някое младо красиво момиче "ко прайм"? Кучето защо къса синджира? Хайде млади момичена съобразявайте се малко! Мярка е нужна и в свободата на обличане.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12 Imash greshka mom4eto i momi4eto bqha turci a onq kyurdin i kreshtel turci ne mogat taka da se dvijat v Diarbekir no mom4eto mu nabi nqkolko yumruka i kyurdina izbqga

11

Анонимен

преди 6 години

Друг проблем в Турция са бежанците. Фейсбук ври и кипи със хиляди коментари след като група бежанци нападнаха с ножове и крещейки "Аллах акбар" плажуващи туркини. Само бягството на жените и своевременната намеса на жандармерията която е била наблизо е спасила жените. Телевизиите не излъчват нищо по случая но в соц.медии има и видео."Като са големи мъже защо напуснаха страните си и гонят жените ни? Сирийците вън" - от тоя род са коментарите в фейса. По новинарските сайтове такива коментари не се допускат а телевизиите изобщо не говорят по темата.

10

Анонимен

преди 6 години

Абе в Турция често се случва това. Преди два месеца в Диярбекир едно момче е хванало за ръка приятелката си един йобаз (така наричат там религиозните фанатици) ги спря и им се кара, че било срамно и тръгна да бута момичето. След което беше пребит от момчето и минувачите. В Измир пък в градски автобус една "модерна" туркиня нападна една с тюpбaн и я арестуваха.Религиозните и светските взаимно не се понасят.

9

Анонимен

преди 6 години

az pak mislia obratnoto! vsichki turci.....

8

Анонимен

преди 6 години

Абе колко получи бургаския батка ритнал жена на спирката? Някой знае ли?

7

Анонимен

преди 6 години

Ей като почнат да се стискат не е истина.Дайте му 20 години да отлежи като излезе разработен узрял *** на 55-60 тогава го пуснете да рита пак.Тц тц тц какви хора бе...

6

Анонимен

преди 6 години

- Бабо Меркел где така?- бързам за дамия мустафа - а ти къде с тоз калашник?търся необрязан гащникда го сторя на кайма

5

Анонимен

преди 6 години

Колко трябва да си кух и *** за да риташ жена.

4

Анонимен

преди 6 години

"При нападението той крещял, че "тези, които носят шорти, трябва да умрат"."Религията на мира в действие.