54

Анонимен

преди 6 години

Прав е ама какво да обяснява на бг тиквите? Борисов за 10г управление какво постигна? Закопа ни окончателно на последно място, друго какво?

53

назардан

преди 6 години

"Марешки отсече, че откакто властта пое кабинетът "Борисов" 3, не се е случило нищо добро за държавата, хората, бизнеса." А случи се вдигнаха се цените на тока,газа,храните- все хубави неща за хората,а те са щастливи и доволни за какво им е да протестират те нали и доходите се вдигнаха по думите на Бойко Суджука.Няма основание за протести.Знаете ли колко ще са загуби икономиката биха казали работодателските организации.Боко ще прави каквото си иска а народа ще продължи да спи както до сега.

52

Разсеян

преди 6 години

КОРЕКЦИЯ:По невнимание, сложих "плюс" на коментар 6, а исках да сложа "минус".

51

Алооо, критикарите

преди 6 години

Нали твърдяхте, че Марешки бил "патеричка на Бойко"?Сега нещо да кажете?

50

БЪЛГАРИН към 15

преди 6 години

До АнонименЧетейки това което предлагаш и за което ти казвам евала пич си мисля ако се направи референдум с въпрос :Лакомията на българските политици ли доведе до народната сиромашия ? ще излязат всички да гласуват с Да и само 5-10 % ще отговорят с не !

49

Анонимен

преди 6 години

49. Поробвайки България Турция е спряла развитието на държавата. Погледни другите народи, които са били под чуждо управление. Погледни унгарци, погледни поляци, които толкова реват против Русия. Погледни замъците им, погледни катедралите им, построени по време на тяхното робство. И се замисли какви материални артефакти са останали в България. До 15-ти век дори е било забранено да се строят църкви. А после велкодушно им "разрешили", НО само вкопани в земята да не им дразнят очите на великите турц

48

Хайтър Пийтър

преди 6 години

Всички туркокомунисти само за себе си мислят,и за червената си батюшка!

47

От 43 до 41

преди 6 години

Все ми е тази за турците.Опитвам се да гледам реално. Имало е издевателства, но ако е така както го пише в историята е нямало да доживеем 500 години. Били сме си под управление със други закони. Не е имало цацаров и т.н.

46

asd

преди 6 години

днес.бг, защо мълчите за протеста на 11.09.2017г.? Платени

45

Анонимен

преди 6 години

45, думи на колко очевидци? На един. Всички останали слепи ли са били??Освен всички българи, сърби и гърци слепи ли са били, та и те са се борели за освобождение от турските окови?Намерил некакъв, който му харесало и дай да прави заключения. Дори в пресата в Европа са писали за турските кланета. Ама и тях ще ги изкара заблудени.Заминавай си при любимите турци и не ни занимавай с глупости.

44

Анонимен

преди 6 години

Вота няма да мине защото ония тримцата дебелия чер.ния и лу.дия няма да пуснат така лесно кокала за който 20 години се борят! Тези тримцата шведската тройка вече вдигнаха пенсиите на 500 лева направиха 1000 лв. мини заплатите върнаха в бг ръце златото унищожиха монополистите и всичко това само за 100 дни! Голяма работа свърши светата троица! Само дето от това нищо не се случи а подкрепят тиквата да не падне и да не си повреди та.шкенците та му ги крепят с памук!

43

Анонимен

преди 6 години

За девет години Борисов доказа, че е пълен некадърник. Няма нужда да си Марешки, за да го видиш.Всички го виждат. Хайтов навремето каза, че българите са единствения народ, който сам си слага примката на шията. Последните девет години да доказателство за това.

42

От 43 до 41

преди 6 години

Чети четнико.Думи на очевидец. Не на впиянчени историци, като този от историческия музей

41

Жиб.

преди 6 години

Най-добре е комунистите да си ходят,че всички до един са далавераджии- включително ти Мурешки!

40

Анонимен

преди 6 години

Магарешки и той се написа "разбирач " !

39

Анонимен

преди 6 години

Колко хубаво са си живели българите???Като в Батак и Перущица. Или и това някой лош го е измислил. Всъщност не е имало кланета, а са ги галели по главите. А пък тая камара черепи в Батак не е истина, а само ни се привижда??Заминавай при любимите ти турци. И не се връщай.

38

Протест

преди 6 години

днес.бг, защо мълчите за протеста на 11.09.2017г.? Платени...

37

Анонимен

преди 6 години

До До 35Хей червен за...к не се пени и ако много ти харесва да си *** русофил ,си е твоя мечта ! Не се ли сещаш как най-русофилската ,соц държава в момента е на дъното ,а народа и точно толкова беден колкото е беден и руският народ а вождовете им точно толкова богати ,колкото никой на запад.....ЛАКОМИЯТА ,КОЯТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ПРИВНЕСОХА ОТ РУСИЯ ЗАТРИВА БЪЛГАРИЯ !

36

Щирлиц

преди 6 години

А мутрите били на изчезване?...Е да,ама не!

35

До 35

преди 6 години

Офффф писна ми да се споменава името на Левски под всеки полит коментар.Левски та Левски.Жалко, че не се дава яснота на записките на един от най-известните руски поети за хармонията, която е видял идвайки в бг между турци и българи.Как тази пропаганда, която е водена за игото на място въобше не била вярна и как бг са приемали недоволни руските освободители.Но тва е друга тема ...Ако не бяха спечелили руснаците нямаше да знаеш кой е Левски сега