108

extremist

преди 6 години

дебатът се концентрираше предимно над това дали Турция може да бъде причислявана географски или политически към Европа - ВСЕКИ ПОЛИТИК Е ВРЕДЕН СЛАБО*УМЕН *** И ЯВНО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ НИКНАТ И ВИРЕЯТ САМО ПО ГЕОГРАФСКИ ПРИЗНАК....НЯМА МОХАМЕДАНСКА ДЪРЖАВА КЪМ КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ДОБАВИ ПРИЛАГАТЕЛНОТО "ЦИВИЛИЗОВАНА", А ЗА ТУРЦИЯ Е МОХАМЕДАНСКА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ СУЛТАН

107

Анонимен

преди 6 години

Чудя се кое от двете е по-долно, да си турчин или да си гербав?Безспорно най-долното е да си гербав турчин!

106

Анонимен

преди 6 години

Тук някой пишат, че не сме открили нищо! А новата турска виагра от кози дардонки? Така работи, че снощи тате ме прониза почти без да му го лигавя! А е на 70 години, старият Мустафа!

105

Атакист

преди 6 години

Най обичам големи Османски топори !

104

Анонимен

преди 6 години

Болене събериси гйотверените от сайте *** се.

103

Анонимен

преди 6 години

Тоя пък!!! Тръгнал да обижда на език. Аланкоолу, ти който едвам завърши училище благодарение на две телета които родителите ти дадоха рушвет и освен криво-ляво български друг език така и не научи си тръгнал да ми говориш за езици!!!! Хахаха

102

Анонимен

преди 6 години

Турчинът прави ръкостискане само и единствено с неверник. Защото преди това си е бързал с дясната ръка гъзъ. Както е според Корана. Когато двама турци се срещнат се прегръщат и се целуват по устата...

101

Само ми е чудно защо

преди 6 години

Нашите мислещи се за Турци, така неистово защитават държава която не ги признава за истински Турци.

100

Анонимен

преди 6 години

Той европейския съюз не е за Европейския Съюз, те за турция говорят... ЕС е съставен от най - големите колониалисти в историята на човечеството. От хората, избили най - много и откраднали най - много в цялата позната и доказана история на човечеството.

99

Анонимен

преди 6 години

Българинът след като се бърше с тоалетна хартия не смята за нужно дори да си измие ръцете. Хахаха. Миризливците на Европа.

98

Анонимен

преди 6 години

Горд си от това, че си подмиваш **** всеки път с гола ръка и шекалиите полепват по пръстите ти? Аферим-машала! Да ти е сладко! Няма как да българите да миришат на л...но след като се къпят всеки ден. Кудно обаче кога се къпят в повечето села в Анадола, където все още живеят в кирпичени колиби и няма течаща вода!?

97

Анонимен

преди 6 години

Викаш Вернер фон Браун е също век преди ракетчика Лагари.

96

Trolland Dump

преди 6 години

Не само тази Пуйкия, но всяка Пуйкия не е за ЕС. Твърде различни сме. Те си живеят в средновековието - така искат. Лично техен избор. Ние сме в 21-ви век. Наш избор.Все едно да направиш отбор от неандерталец и доктор на науките. Нито един няма да е доволен. Най-добре е да са си отделно. Хем те са щастливи да имат концлагаери по политичецки причини и да се екзекутират за разказан виц, хем ние сме щастливи, че няколко десетки милиона ислямяги си стоя у Анадола(Азия).

95

Анонимен

преди 6 години

За Синан съм чел, че е българин или от друг етнос, но, разбира се, не турски....Българин не е. Знае се, че е бил взет за еничарин от Мала Азия, Кайсери. Възможно е и да е турчин, доста турци са давали децата си на християнски семейства за да ги дадат за еничари защото така са се издигнали в ерархията. Имало е и много арменци там. В предвид на голямата възраст на която постъпва в еничарския корпус(над20г) се предполага, че са го взели поради някакви изключителни умения.

94

smej

преди 6 години

И за ракетчика Лагари прочетох. Безпорно интерсна лакърдия. Но ракетните войски са съзадени в Германия, а не в Турция. А ракетната програма на САЩ е дело на немеца Вернер фон Браун, а не на някой турчин. Не разбираш главното. ТУРЦИТЕ НЕ СА ИЗМИСЛИЛИ НИЩО, ЗАЩОТО НЕ СА МИСИЛИ. Били са проста, феодална, гниеща поне 300 години империя. НЕ СА УЧАСТВАЛИ В МОДЕРНИЯ СВЯТ. ПОЛУЧИЛИ СА ВСИЧКО НАГОТОВО ОТ ЕВРОПА И САЩ. Лека нощ.

93

smej

преди 6 години

Научих легендата за майстор Манол в турски вариант. Скочил един челеби от кула с неподвижни крила, нещо като делтаплан. Ама е скочил 100 години след Леонардо да Винчи, примерно. Вече съм убеден, че не познавате европейската история, вероятно защото ви смазва с постиженията си. По-лесно е като Ердоган - Партията е Турция, без Партията няма Турция. Имахве 50 години такива *** в България. Опомнете се.

92

Анонимен

преди 6 години

Добре, да приемем, че Евлия пелени е преувеличил. Преразказан е легендата за Икар. Какво ще кажеш тогава за брат му Лагари Хасан Челеби? Чий легенда е преразказал? Джон Уилкинс също ли лъже и преувеличава както и австрийският посланик Бубсек в Истанбул?Не знаеш кои са?Ами хайде гмуркай се в бета и другият път да си по-подготвен като искаш да....дебатираме. Не казвам спорим, защото аз не споря, аз само те информирам. Забележи, не казвам ограмотявам ;)

91

Анонимен

преди 6 години

И още нещо, не трябва да се поддаваме на етническо напрежение. Аз имам приятели турци и това няма да го крия, защото са почтенни хора. Какво става политически в Турция е лошо, нагнетява се напрежение и се цели подклаждане на война, която въвлече целият арабски свят, да се пренесе на Балканите и Европа. И това благодарение на КРАВАРИТЕ!!!

90

Само един въпрос.

преди 6 години

Можете ли да ми кажете някоя да държава да казала нещо позитивно за турция, да назове някакви постижения успеехи на турция, да е обичана от някоя съседна държава.Няма такова животно, аз имам няколко познати не бих казал приятели, но близки познати от Измир и Бурса, не са очаровани от случващото се в турция.Страхуват се да кажат че ердоган е диктатор.Иначе са готини, но заради такива като ердоган, и такива като вас които сте нито риби нито раци.турция ще губи позиции.

89

smej

преди 6 години

За Синан съм чел, че е българин или от друг етнос, но, разбира се, не турски. И той е изучил много добре християнското изкуство, защото всичките ви джамии са "Св София" с четри, два или един комина. А ако се опитваш да сравниш европейските архитектурни постижения с османските си беден, *** човечец.