55

Циник

преди 6 години

Куба има късмет , че е на Карибите...иначе ако имаха зими...като миналата у нас..от черни щяха да посивеят...и да изпукат от студ!Неминуемо ще се върнат - там откъдето започнаха - казина на САЩ ...и карибски публичен дом! Купони за са пун! Това е комунистическото наследство...това и всеобщата мизерия!

54

Анонимен

преди 6 години

Нинова не е била член на БКп. Това да не са ви Тиквата и Червените каскети от ГРОБ?

53

Анонимен

преди 6 години

До *** Не си живял тогава .И аз чета .........и се ужасявам .

52

Склери

преди 6 години

До Друг като VardЗабрави само, че "добрия"строй фалира. В България 3 пъти фалира между 1944 и 1989г. Магазините бяха празни, а дължехме 10 милиарда доралара като данъкоплатци. Този дълг и сега си седи. E паднал е на 9. Плащаме само лихвите. 24 или 30 милиарда, които комунистите тиражират са заедно с частния дълг на фирми и банки. В Куба отдавна изядоха и кокошките. Във Венецуела ограничиха къпането, свърши тоалетната хартия и виното за причастие. Venseremos!!!!

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен В С.Княма комунистическа партия ,има ,,чухче ,,и Работническа партия . Много ви закърнели мозъците .

50

Циник

преди 6 години

До Друг като VardЧета те...и се ужасявам.Още има от твоя сорт носталгици! Прави са колегите - през комунизма самоубийствата УМИШЛЕНО не ставаха публично достояние...само такива , като на Петя Дубарова - защото бяха известни!А имаше и изнасилвания на телевизионни водещи от синчета на "принципните ***" , и за тях разбирахме по безжичния устнонароден телеграф!! Такива , като теб са огризки от едно мракобесно време!Колко убиха комунистите в мини , и над 40 Гулака у нас!А иначе трагедия..

49

Анонимен

преди 6 години

До Киро кофражиста ***...от ! Другарката Нинова никога не е била в БКП ,за разлика от ,,сирака ,,от Банкя и котилото ГРАБ.

48

преди 6 години

Проблемът при родителите не е,че е имал бащата оръжие, т.к. явно е съхранявано както трябва, пък и реши ли човек да се самоубива- начини много (самоубийците са учудващо оригинални). Истинският проблем е, че не са сабелязали промените в поведението на детето...едва ли е планирал този акт два дни при положение и че все пак е дете..трябва да е имало някакви сигнали...но кой говори с детето си в днешно време? Всички са много уморени и много заети след работа...Жалко

47

Анонимен

преди 6 години

До кофражистаИмам предвид политическите коментари, а не коментарите като цяло. За останалото имаш право.

46

Мара подробната

преди 6 години

Искам още подробностикак е натиснало спусъка, с кой крак, с кой пръст на крака, колко сачми за глигани му разцепили главата, колко кръв изтекла, кога дошла линейката, как му събрали мозъка от пода, информирайте своевременнои дайте да видим този предсмъртен запис най-сетне

45

Бау

преди 6 години

Мирише ми на секта или син кит. Дано хванат нещастникa, който му е повлиял. Детето е било абсолютно убедено, че отива на по-добро място.

44

Киро кофражиста

преди 6 години

Оставете хората да изживеят мъката си и не пишете глупости, само за да се чувствате значими. Опитахте ли да се поставите на мястото на тези родители?-------------------------------------------------------------------------------------------Това го кажи на журналятаНе са виновни коментиращите, че коментиратНали затова е написана статията, да се коментираКолкото повече драма, толкова повече коментари, повече посещения на сайта, повече пари от реклама

43

Hp

преди 6 години

Also e poseshtaval carkva shteshe da e job sega. Shteshe da znae, che NE e pozvoleno redno da si otnemesh jivota.

42

Анонимен

преди 6 години

Личи си как момчето е водено към самоубийство целенасочено. Това е цената на безхаберието на държава и граждани. Ние допуснахме да ни баламосват и избиват. Преди 89 г. милицията пипаше здраво, а сега си играем на полицийка и демокрацийка, докато всякаква гмеж си продава фасоните под носа ни.

41

Анонимен

преди 6 години

Познавам семейството лично. Много сериозно, сплотено и с добра репутация. В къщата живеят 4 деца, като Вени беше третия по големина. Ако оръжието е лошо съхранявано, защо някое от другите деца не стреля преди него? Причините са някъде в контактите на Вени. Някой много сериозно го е подготвил и е успял да го накара да повярва.Оставете хората да изживеят мъката си и не пишете глупости, само за да се чувствате значими. Опитахте ли да се поставите на мястото на тези родители?

40

Дедо Тоше

преди 6 години

Ех че хубаво беше през комунизма... Такива нещо просто ги замитаха под килима... и си мислехме, че не се случват.

39

Киро кофражиста

преди 6 години

До Друг като VardТя и другарката Нинова тъгува за комунизъмаама вместо да прати сина си при хубавия комунизъм в Куба, го пратила в САЩиди че вярвай на такива

38

ели

преди 6 години

Що за полиция е това и как така изтича информация по даден случай в медиите.Остава и записа да пуснат.Идиотизъм и търсене на сензации само.Жалко за детето и мир на праха му.

37

Анонимен

преди 6 години

До Друг като VardКато тъгуваш за комунизъма, стягай багажа и поемай към Куба или Северна Кореятам ще ти хареса

36

дедо Ташунко

преди 6 години

Недоумявам защо продължавате да спекулирате с темата, как е станало това самоубийство, от което на всеки човек се къса сърцето. Спусъка се натиска с крак, щом не може да бъде достигнат с ръката. Причината за смъртта на това детенце са ***.отските филми с които ни заливат, 99% от които американски, игричките в които убиваш някого и т.н. Децата свикват с гадостите и насилието още от 6-7 годишна възраст, за 10 годишните секс и всякакви мърсотии не са тайна. Родители, внимавайте!