15

Анонимен

преди 6 години

Умните са в чужбина, е не толко умните са НА София да вдигат телефони и да се имат за ИТ специалисти. Въпрос на време е и те да поумнеят и да си бия камшика. П.П. Нали знаете как и кой усвоява парите от еврофондовете? Не е с бизнесплан и умения. По другият начин е и луди пари падат. Та и в земеделието като във всеки останал бизне у нас - никой няма да те пусна да го развиваш ако не наш човек.

14

Анонимен

преди 6 години

Какви млади те гонят? От планов социализъм скочихме на див капитализъм с комсомолско управление. Всеки все е тарикат и накрая всички се изтарикатили. Нали това е демокрацията - дай на простия човек власт и го гледай, какви ги върши. Само че свършиха балъците дето да бачкат за купата на Европейската (еволюирала Съветска) Слава.

13

бааа го

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯЯвно си загубил акъла си някъде ГУРБЕТСТВАЙКИ!

12

Тъпанар

преди 6 години

И к'во? След като съсипа всичко, сега Боко иска младите и умните да му гледат салатата. Безочие - да си я гледа сам или да си купува от турските пластмасови ***! Как може такъв л.у.мпен да управлява. Срам!!!

11

Българина

преди 6 години

А къде е данс да защити лудогорието от турцизация. Къде е бб????

10

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

липса на интерес сред младите да се занимават с този бизнес,ЧЕ ЗЕМЕДЕЛИЕТО БИЗНЕС ЛИ Е БЕ ?! РОБИЯ ,РОБСТВО ,МАЗОХИЗЪМ , ДЯЛАШ ЗЕМЯТА , ЗЕМЕДЕЛИЕ !

9

murku

преди 6 години

Как млад земеделец да успее? Няма как да скочи на 10000 дка, трябва да тръгне от нещо малко - пикливaта корумпирана държавна администрация вместо да помага на такива гледа всячески да ги съсипе - парите от ЕС ги крадат или ги раздадат на големи латифундисти мултимилионери дето после им се отплащат, за малкия само осигуровки и данъци и никаква помощ! Миналата година гербаджиите откраднаха и парите за екология - и после смешен плач, нямало млади -ами те всъщност не искат да има, роби искат

8

Анонимен

преди 6 години

Младите и умните ги изгониха в чужбина.

7

Анонимен

преди 6 години

Нали уж ромите са много работливи?

6

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ СЕ ВРЪЩАТ ОТ ЗАПАДА и САЩ--НАПРАВО НА СЕЛО!НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ЗА ДОРАРИ И ЕВРО....ИСКАТ РУСКИ ЧЕРВОНЦИ И КИТАЙСКИ ДОНГИ!!

5

анонимен

преди 6 години

Не е вярно това какво значи млади у нас в моят роден край има такива които се занимават със земеделие на 40г. това не са стари хора.На някой от младите които в момента се занимават с компьотри софтуер ще им писне и ще търсят в бъдеще по спокойна работа да се занимават със земеделие.Всичко това е един кръг по рано ние изнасяхме зеленчуци за Германия.Холандия арабските страни СССР а сега внасяме домати без вкус от Полша Турция,но това ще свърши.

4

Осман

преди 6 години

Много по изгодно е да купиш ябълки и да ги продадеш отколкото да плащаш на берачи и после да се цигaниш с прекупвача.

3

ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ!

преди 6 години

ЯБЪЛКИТЕ --НЕ СА ОТ ЗНАЧЕНИЕ!МОЖЕМЕ И ЧАКЪЛ ДА ГРИЗКАМЕ , КАТО ВЕЛИКИЯ СЕВ.КОРЕЙСКИ НАРОД .

2

В

преди 6 години

В Англия и Германия са, благодарение на Боко Обама и мутренското народно събрание.

1

Мърморко

преди 6 години

Все повече хора и все по-млади, стават на по 50 години!