36

Членска карта №7

преди 6 години

НДРК не е тръгнала да напада никого! С думи прости се опитва да обясни на износителите на демокрация, че номерът им няма да мине. Достатъчно е една бойна глава да стигне да Токио или, ако е рекъл Господ до Западното крайбрежие! Америка за НДРК няма да има!

35

До Бобчоолу

преди 6 години

Ами те САЩ само това и чакат, половин час след като Прасето нападне Гуам от Северна Корея ще останат само руини - няма Прасе, няма проблеми, ако трябва да префразирам чичко Сталин.

34

ДОКАТО

преди 6 години

ТРЪМП се занимава с КОРЕЯ, КИТАЙ ще бутне АМЕРИКА в пропаста. Такъв е планът

33

Анонимен

преди 6 години

До БобиОт С Корея хората бягат с лодки.Ким да провежда политика в затвора.

32

Анонимен

преди 6 години

До МанолскиЯпония и Сащ са били във война по времена на 2-та св.Ако българите по време на турското робство бяхме се защитили като американците щяхме да сме свободни поне 1700 година.

31

Боби

преди 6 години

До 271щото те е яд че страната провежда независима от теб политика и да СКорея ще им каже в един момент или сваляйте санкциите или ще получите ЯДРЕНА РАКЕТА - и те ще ги свалят защото иначе наистина някой ще получи ядрена ракета.

30

ГОЛЯМ ШАМАР за САЩ

преди 6 години

и нагледен пример, че САЩ нападат само слаби страни

29

Анонимен

преди 6 години

Дано да помогонат на гражданеите на Северна Корея и да свалят Крим.В света ако Сащ нещо неправят се пробужда злото

28

ДРЪН–ДРЪН

преди 6 години

Ако искаше и не го страх от отговор досега САЩ да са пуснали ядрени бомби над Пхенян

27

Анонимен

преди 6 години

Режима в Северна Корея трябва да падне

26

До 25

преди 6 години

Северна Корея не е агресор (доколкото анексията на Юга не се брои за агресия), а се превръща в ядрен рекетьор - т.е. давайте ни пари и ориз, защото иначе ще ви обстрелваме с ядрени ракети.

25

Анонимен до 1

преди 6 години

Абе каква Южна Корея те гони бе, и 22 *** са подкрепили грешния ти коментар.

24

Манолски

преди 6 години

Не знам защо, но Северна Корея не ми изглеждат агресор, ламтящ за чужди територии и влияние. Японците пък се прегръщат с тези, които им пуснаха атомна бомба върху цивилни граждани..... Вместо Север и Юг да живеят мирно и задружно на полуострова и Азиатците като цяло да ограничат развилнялата се империя на злото, задкулисните игри на световната политика хвърлят в страхи ужас цялото човечество

23

111

преди 6 години

до fsbБих заложил 100 евро, че до 1 година ще има, защото в един момент търпението на дебелокожия Тръмп ще се изчерпи и няма да го спрат нито Путин, нито Китаеца, които в момента гледат само сеир и се кефят.

22

fsb

преди 6 години

До 111точно затова никога няма да има нападение с/у СК....

21

111

преди 6 години

Прасето си разиграва свинските номерца с мълчаливата благословия на *** и Китаеца. При ядрено нападени на САЩ обаче и половината Китай, и районът на Владивосток ще гълтат радиоактивен дим.

20

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо съвсем оклепа бостаня...

19

+-

преди 6 години

Кой е конкурента в производството на електроника?Кой се превръща в икономически лидер?Какво става, ако Азия бъде опустошена от война?

18

Аз

преди 6 години

Страхливият май.муняк Обамата е виновен за всичко. Ако беше шамардосал, както се полага, прасето преди 6-7 години, то щеше да си кротува сега в кочинката.

17

Анонимен

преди 6 години

"добави Търнбул, цитиран от ДПА".......значи.......една жена каза!!! Ама какво е във всъщност, никой не знае! Ама ще хвърлят атомни бомби!!! Пълни откачалки! Макар че, като помислиш малко, КОЙ ПРЪВ Е УПОТРЕБИЛ атомна бомба против гражданско население???? Правилно, краварската нация (нация, разбира се, е силно казано)! Този събириток от индивиди без морал и човещина! Грижат се САМО ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ТЪРБУХ! Никога не съм прадполагал, че това краварско образование ще предизвиква такава отврат!!!!