125

Анонимен

преди 6 години

Боярищниците пак плачат, но полза няма, защото са едни крадци!

124

Анонимен

преди 6 години

Призоваваме американските власти да променят решението си и незабавно да върнат руските дипломатически обекти. В противен случай върху САЩ ще падне цялата вина за продължаващото влошаване на отношенията между нашите страни, от които в голяма степен зависи състоянието на глобалната стабилност и международната сигурност",....Директно заплашват руските с вини.

123

Анонимен

преди 6 години

От Русия вече нищо и никъде не зависи. Тя вече рускоговорящите в Украйна не могат да контролира, та в България ли да има влияние. Бивши ченгета от ДС си мечтаят за старите времена и жулят водки, вместо да си пият хапчетата за простата и майсил.

122

До анонимен 137

преди 6 години

Вашето време дойде и отдавна отмина бе пияндурник. Световен социализъм щяхте да строите, а установихте най-кръвожадната диктатура в историята на човечеството. Пънахте се да освобождавате братските народи, а те ви посрещаха с яйца и камъни. Накрая се сринахте там където ви е мястото, а Запада вместо да ви смаже главата ви подаде ръка, която веднага захапахте щом се окопитихте. Втори път такава грешка няма да направят!

121

Анонимен

преди 6 години

на никой не му пука за руснаците. илюминатската банда, ще започне световна война според плана си. тръмп е поредната марионетка, и ще бъде използван за да подпали вражда между всички. земята ще тъне в мрак!отсега се запасявайте с провизии, водни филтри и т.н, правете бункери в дворовете си, ако имате къщи. аз вече съм направил моя, 7 м под земята, пълно оборудване, бърз нет, готов съм за 10 месеца масов глад и зомби апокалипсис, ще си хапвам русенско варено и ще пия студено шуменско !

120

Берлин

преди 6 години

Хаха... изгонили са милиционерите като мръсни ***. :)

119

Прозрял

преди 6 години

САЩ така или иначе не ги чака нищо добро и те си го знаят. Толкова злини са сторили и толкова грехове са натрупали, че каквото зло да им се случи все ще е справедливост и няма да разберат дори откъде идва, защото ежедневно си създават само врагове.

118

редник

преди 6 години

Пиете родна минерална вода ? Плащате на американска фирма! Прочетете ситния шрифт на Банкя например ! А да...да не забравя...комунистите са виновни :)

117

11

преди 6 години

До Анонимен 135Айде бегай с вицовете.

116

Анонимен

преди 6 години

Ако САЩ и Канада изтеглят компаниите си които вадят нефта и газта в Русия ... руснаците мнооого ще гладуват!Защото благодарение на тях Русия има нефт и газ.Благодарение на САЩ Руснаците се сражаваха през ВСВ, само защото Америка пращаше хиляди тонове храна, боеприпаси, оръжия, техника, лекарства за руските хора!Русия е длъжник на САЩ!

115

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са жаллки клоуни...Кого плашат ?!САЩ са Световният Лидер, русия е сибирска коччинка, винаги е била това!

114

Ееех,94-ти!

преди 6 години

А ти доказваш,че си олицетворение на глупостта. Когато можеш да видиш толкова свят,колкото виждсм аз,дори и в сънищата си,ела и се похвали. Но се усеща от далеч,че миришеш на сиромашия. Кротни се,че злобата не е добър съветник!

113

OMG_Lucker

преди 6 години

към 122, дето е казал: "Няма случай САЩ да са клякали пред ултиматоми,още.С тази си заплаха,Русия доказва,че е агресор."Да, САЩ не са клякали пред ултиматУми. Научи се да пишеш обаче!Но не разбирам: защо това да е ултиматУм, защо това да е заплаха? На мен ми звучи като обещание?И най- вече не разбирам- дори това да е ултиматУм и заплаха- как това прави Русия агресор? Едно действие на САЩ логично води до верижна реакция и Русия просто предупреждава, че и тя няма да клекне пред US натиска.

112

Плашене на гаргите

преди 6 години

Русия не може да плаши никого, най-малко Щатите ;)Вицепремиера Рогозин беше изритан като соббака от Румъния и Унгария, че САЩ ли ще се плашат от умряллата блатна меддуза Русия :)))

111

Цонко

преди 6 години

Всички руски дипломати работещи зад граница, са служители на ГРУ - шпиони. Още от времето на Студената война, Запада, твърде много ги толерира. Въпрос на време беше, да започнат да ограничават дейността им и да ги гонят. Не разбирам само, защо вместо да плюете тука, не подкрепите това да се случи и у нас?!! Или руските шпиони са по-малко вредни за България от американските шпиони?!!

110

БКП

преди 6 години

Fashistite ot USA se izlagat seriozno. Takava prostottia riadko se vijda.She im prudnat na shnorhela na Rusnacite. I te i Kitai shte se ptenaso4at kum Asia i vutreshno potreblenie, dale4e ot holywood i usa moshenicite.

109

Анонимен

преди 6 години

До До 109, 114 Русия е империя на злото,която още не е дала свобода на своите колонии,завзети през Средните векове.Световната колониална система се разпадна още през 60-те години на миналия век,но само в Русия-не,защото там не зная,какво е демокрация.

108

Анонимен

преди 6 години

Те руснаците да кажат защо при 37 в Сан Франсиско бяха запалили печки на дърва в посолството. Унищожаваха секретни документи, а?

107

Анонимен

преди 6 години

До Хи хи117 Тези руснаци са агенти са поискали убежище в САЩ,защото са агенти на КГБ,където има правило-след провал,следва смърт.

106

Анонимен

преди 6 години

До Виждащ119 Сложи си очила,за да видиш,че не може Русия да тършува в чужда държава и да командва в нея.Руските агенти застрашават сигурността на САЩ и нейните граждани.При това,Путин сам заяви,че не признава световния ред и световното право,което сам грубо наруши, с анексията на Крим и с военната инвазия в Източна Украйна.