183

Циник до 250

преди 6 години

Ти си примерче...едно от многото!!!От тези с калниците!!!

182

Циник

преди 6 години

Злобата владее всички!!!Злобата е норма!!!За изкривен калник - взаимно се избивате - бетер животни!*** не можете да се видите отстрани!

181

до Циника

преди 6 години

Ами ти да не мислиш, че си по-малко психопат от тези хора, които пишат тука. С какво си различен от тях ? Пишеш си тука мислите и се мислиш за много умен. Възможно е да си психопат, но да не го знаеш. Никой психопат не знае, че е психопат.

180

Циник

преди 6 години

България...е антисоциален експеримент!110 000 кв.км. лудница...експеримент..колко гавра може да издържи 1 народ!Тва е!

179

Анонимен

преди 6 години

До 244 - Къде ги видя тия 4 сезона? В букватчето от първи клас ли? Като си дойдох за Коледа преди две години май беше, тука беше 20 градуса, никакъв сняг, *** Коледата...... Иначе, да, България разполага с уникална природа и география, съгласен съм, но българския народ не става за нищо, *** за зеле. Ако се отделите от бг народа и помислите индивидуално, а не колективно, сами ще стигнете до тоя извод. Но всеки един от нас може сам да си измени манталитета. Индивидуално. :)

178

Циник до 244

преди 6 години

И какъв рай е тогава бе?Баш си е зандан...за роби ...на Гергов...и ПеевскиИ проблема е колкото икономически...толкова и психически...нормални българи в България няма...виж ги тези хубавци по-долу дето отнемат гражданство...психопати

177

Анонимен

преди 6 години

Шефа ти Иван може и да е душата на компанията, но се скатава като дойде време за заплата. А Ханс може и да е студен, ама си плаща всичко + бонусите. Съседа Георги може да е най-големия лафаджия и да ти говори постоянно за всичко, ама като го потърсиш да ти върне заема, и не отговаря. А надутия Йохан ти плаща всичко точно, както сте се разбрали. Това е разликата. Предпочитам точни и коректни хора, па макар и надути, пред въпросните Иван и Георги. А и като имаш пари - на никой не му пука какъв си

176

Циник до 234

преди 6 години

Ъхъ...забавен е на маса...докато не ти тегли куршума!:-)

175

Анонимен

преди 6 години

4 сезона, най-плодородната почва в света, море, планина, равнини, низини, реки. Всичко това на 110 000 кв. км. Такова нещо няма никъде по света. Да, ограбиха ни. Няма пари, няма работа. Това е лошото. Но това го направиха нашите предатели, с помощта точно на тези, на които сега им се кланяте, правите им биберонки, чистите им тоалетните и им слугувате в западна Европа. Географски и природно - България е раят на Земята. Проблемът е икономически.

174

Анонимен

преди 6 години

Климата в българия е далеч от райския, пичове. Нали знаете лафа за двата сезона е.баси студа и е.баси жегата? Била най-добрата страна за живеене в целия свят - кажи го това на баба ти с 300 лева пенсия да видим дали тя ще е съгласна. Какво я грее нея природата, когато си брои стотинките и не може да си плати смеките? Германците може да са студени ама са точни хора, коректни. Българина е забавен на маса, ама извън това не става за нищо. А и в бг администрацията те третира като ***, и държавата

173

Циник

преди 6 години

Селяни...истинските българи се махнаха от територията....останахте под логите!:-)

172

Циник до 237

преди 6 години

Ти ли бе су льо ще ми отнемеш гражданството?!!Ти не квичеше ли против Бойко...и партийците!*** и твоята не е лесна - тежка шизоф рения...решавай - рай...или ад!Ходи лъжи малките деца за българския рай!

171

Анонимен

преди 6 години

И като живееш в Германия, що пишеш в българските форуми ? Пиши си по немските, обсъждай немските проблеми с немците. Ти вече не си българин. Какво те засяга какво се случва в България ? Ти вече имаш друга родина. Но, съм сигурен, че немците не те имат за човек. Една бира не можеш да пиеш с немец, нали ги знам какви студени хора са. Затова тука идваш да си изливаш болката от това, че нито си немец, нито българин. И ти не знаеш вече какво си... Тъжна история...

170

Анонимен

преди 6 години

Оставете ги тези "германци". Само като видя с каква злоба пишат и как пишат България с малка буква и са ми ясни

169

Анонимен

преди 6 години

Отишли сте на 1500-2000 км и сте седнали в неделята да плюете по България? Що за хора сте? Турци?

168

Анонимен

преди 6 години

Който е отишъл да живее в чужбина трайно да живее, не е българин. На него вече му се изтрива всичко, което го прави българин и след 10 години вече мозъкът му е на чужденец, ако се има все още за българин, значи е психично болен. България е раят на земята, географски и като климат това е най-добрата страна за живеене на целия свят. Проблемът е, че ни разрушиха икономиката, един файтон предатели, на които им идва сетния час, между другото. Обичайте земята българска! Мразете тези, които я ограбиха!

167

Циник до 234

преди 6 години

Колега...пусни го тоя въздухар...да пасе!И аз съм в Германия от 89...гледай си кефа...и го остави да се души в клоаката!

166

Циник до 235

преди 6 години

Ти какво виждаш по българските улици бе отварачката? Роми...бездомни кучета...***...роми...озлобени, и смазани от живота българи...престъпност...каквото и за кажа лошо ще е на място!Доходите ти ми/ни са през оная работа фукльо..Човека ти говори за скапания ти парвенюшки манталитет!Кажи ни, че си милионер...та белким успокоиш микроскопичното си его...от който по-малък е само пи шока ти!:-)

165

До 235

преди 6 години

Брато, дреме ми за твойта покупателна способност. Важното е, че аз си живея добре и нищо не ми липсва(не съм млн). Не пиша, за да си мерим работите. Напротив, излизам си вечер. Но не ходя по долнопробни чалготеки, не се друсам, не се напивам с алкохол-менте, и не се бия с дрогирани селяни. Да, имигрантите са проблем, но в българия все едно нямате манг.али на всеки ъгъл. О, да, забравих, че *** са новите българи. А за времето не се тревожи. По-добре свеж дъждец, отколкото африканска жега.

164

до 231

преди 6 години

ОК значи, продължаваш да ни занимаваш. Моята покупателна способност е по-висока от твоята. Повярвай ми! Ако не си някой милионер, значи живееш по-зле от мен. Вечер не излизаш, защото излизането не е като в БГ. Вали постоянно, облачно е. През зимата деня е много къс, депресивно е. В центъра на всеки голям град е пълно със имигранти, изповядващи религията Ислям и събрани на големи групи и гледат странно. Просто нямам повече оставащи символи, иначе...