102

Анонимен

преди 6 години

До Рашко109 Никой не може сам да командва света,та бил и той Сорос.Руският модел се провали още със провала на СССР и не може да се изправи без парите на запада.Суровините не се ядат.

101

Анонимен

преди 6 години

До ДОЙЧЕ 107 В Германия бъка от руски агенти,затова тази страна няма собствена политика.

100

Рашко

преди 6 години

Абе много ги мразят и гонят тия руснаци, що така?!! Такива мили и цивилизовани хора а навсякъде ги посрещат на нож!! Не мога да си го обясня, това е работа само на оня старец Сорос и на рептилите, от мен да знаете. Подобно поведение може да бъде продиктувано само от завист и страх, че руснаците ще наложат доказано работещия си политически и икономически модел на целия свят.

99

Анонимен

преди 6 години

До до Анонимен102 Това не е най-красивата сграда в САЩ,но ти явно си Горно нанадолнище и не си излизал от там.Не знам,как ползваш интернет?

98

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Тръмп е шоумен и си разиграва най-голямото шоу преди пенсия....Този човек няма емоции ...

97

Анонимен

преди 6 години

Русия прави същото и на Балканите,шпионира ни ,особено от Сърбия,където има шпионски център/Ниш/.Ще ни трябват години,за да се очистим от нея.

96

редник

преди 6 години

+ и - има във всички новинарски сайтове ! по кресливост и брой коментари евро-атлантиците преобладават ,по + и - същите губят в пъти ! Изводите ? Живеем в диктатура на агресивни малцинствата ! Добрите мълчаливи хора и техните метаморфози :)

95

Анонимен

преди 6 години

До до Анонимен102 Щом руснаците са платили,за да я ползват,значи им харесва и има защо.Но сега са аут.

94

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен100 Сградата на генералното консулство в Сан Франциско/на снимката/, е една от най-старите в САЩ,ние сме били под турско робство,когато е построена.

93

до Анонимен

преди 6 години

Това е най-красивата сграда в Сан Франциско. Американците много я харесват. Би трябвало и ти да я харесваш, нали си техен човек.

92

Анонимен

преди 6 години

Акцията на американците е твърде закъсняла,руснаците от доста дълго време тършуват в САЩ и нарушават законите на страната,както и международното право.

91

Анонимен

преди 6 години

На снимката - тава не ли централният затвор в София !?

90

Американец

преди 6 години

Сега следва обиск в американските консулства в Русия. Най-добре без предупреждение. Американците си го заслужават.

89

ФАКТ!

преди 6 години

До АБВКоето не променя факта че полоовината Еврофайтъри на немците не летят.Французите пуснаха една ракета стрещу ИДИЛ и казаха че нямат повече пари а че базите с англииски подводници се намира в Шотландия която заплаши с вето Брекзит след като англичаните казаха че Брекзит ще има на 100%.Но най-важното е че Австралия нямат атомни подводници а само дизел електрически а Нова Зеландия има 3 кораба докато Индия купува Рафал и не ще и да чуе за англичаните повече!

88

АБВ

преди 6 години

До Факт 90Ихааааа, колко си умен! С няколко думи направи перфектен анализ на политическите, икономическите и военните възможности на половината свят. Ех, защо не съм умен като теб?

87

Анонимен

преди 6 години

CАЩ взеха под свой контрол три руски дипломатически мисии - филиали на КГБ !

86

Антиамериканец

преди 6 години

"Флагманът на свободния" свят прави обиск в суверенна собственост на друга държава? Двуличните американци потъпкват демократични норми, а изискват от другите да ги спазват. Как става тази работа, европейците мълчат страхливо. Затова половината свят вижда в Русия сила, която се противопоставя на еднополюсния ненаказуем американски манталитет.

85

хаос

преди 6 години

Нещата се затягат по света. Русия и САЩ са пред война, Китай и САЩ се дърпат за косата, уж заради островите в Китайско море, Иран е сам срещу всички, Близкия изток е пълна каша (Ирак, Сирия, Афганистан, Либия и т.н.) Турция не знае какво да прави с кюрдите, САЩ са в ступор след Тръмп, Латинска Америка е каша (Венецуела, ярък пример), Европа е пред разпадане и всеки ден газят хора с автобуси, микробуси. Северна Корея тества атомни бомби по няколко пъти в месеца. Индия и Китай са пред война....

84

Ой,ой..

преди 6 години

Краварникът е насочил рога и опулил кръвясали очища срещу Русия,която си кротува,а зад гърба му,Северна Корея ще му забива нови ракети в зад....ника. Русия не е заплаха за света,но американците са изпаднали в антируско умопомрачение.

83

Анонимен

преди 6 години

До ФАКТ!Само в тиквите на кремълските *** някой иска да напда Рашка. Докато целият свят изолира Рашка, кремълските нещастници оревават орталъка как някой щял да им открадне милиардите. жалка история.