23

Капа ви Йота

преди 6 години

Преди 40 години дружно ликвидирахме фипронила чрез изяждането му на тържествени банкети а сега няма банкети и той се позадържа.

22

Бай х..

преди 6 години

Стига с тази химикалофобиа и радиоактинофобия.Всичко е наред Брюксел изпълнява нарежданията от Тел Авив.

21

Анонимен

преди 6 години

И какво да ядем тогава, то нищо не остана за папане.

20

Анонимен

преди 6 години

Хранят се в ЕС само с ***, после се чудим че в Брюксел вземали *** решения....

19

Дедо

преди 6 години

Ееееех едно време фипронила на филии го мажехме ама бехме корави.Нищо не можеше да ни събори

18

америко-тролл

преди 6 години

Ние, от нашата Неправителствена Организация, смятаме че виновни са Путин, Асад и С.Корея! Това е удар срещу демокрацията и евро-атлантическите ценности!

17

читател

преди 6 години

"Дозата прави отровата"! Максима формулирана през 16в. Все пак колко от този фипронил се съдържа на гр. или кг. яйца или жълтък на прах. Колко е допустимата концентрация?То и във всеки човек може да се открие уран, тритий, 40К и какво ли не още.Важно е количеството, в анализа няма нула, има по-малко или повече от някаква пределно допустима концентрация.Никой никъде не споменава за количествени измервания.Явно целта е компромат срещу някого.

16

Анонимен

преди 6 години

"В Европа са изяли много яйца с фипронил, според Порожанов"Браво! Ама ние сме изяли повече отрови от всички европейци накуп!А пък Баце що Суджук е изял!Не могат го стигна ни европейци, ни руснаци, ни американци!

15

ОТ ЕВРОПА - БОКЛУЦИ

преди 6 години

То и на нас предостатъчно отровни яйца ни сервирахте, не сме останали по-назад от Европа.

14

Анонимен

преди 6 години

Ми той Порожанов е голям специалист по далаверите.щом няма далавера, няма и техника, няма и хора.Има кризисен щаб от стадо хайлази, които за всяко заседание вземат по 200 лева.

13

naco

преди 6 години

ВСИЧКО,ВСИЧКО,ВСИЧКО има другарЮ Порожанов,но ДАЛАВЕРАТА е МИНИМАЛНА!? Това е ПРИЧИНАТА,другаорю Порожанов и Вие много добре я знаете!? НАРОДЕ????

12

Антикомунист

преди 6 години

Плебеи са тези които гласуват за Нинова..Те заслужават да изядат всичкия фипротинил на света.

11

От дек на дек?

преди 6 години

Значи,търтеите със синя кръв,сиреч гврберастите - набиват Добрички суджук от еленско месо и филета и то като "дарение",а нас - плебеите,същите ни захранват с фипронил и то пресен внос, на достъпни цени.

10

Браво!

преди 6 години

Браво!Изключително интелигентен министър, който знае точно какво трябва да се направи в този критичен момент.Браво!

9

Анонимен

преди 6 години

За Европа нямаме кой знае колко точни сведения ама някога като разберем какво сме изяли в България ще ни се стъжни!

8

Анонимен

преди 6 години

Интересното зо корояда че местните не помнят такова нашествие защо ли

7

Анонимен

преди 6 години

Няма птициферма в света където да не се използва тази химия. Без нея няма да съществува нито една кокошка. Това са милиони бройки не е като да си гледаш 10 кокошлета в двора на село! С тази химия се предотвратяват болести и зарази. Лошото е че попада в яйцата посредством кокошките които ги пръскат против кокошинци и тем подобни бацили. Така че спрете да хапвате яйца и пилешко за да не се чудите защо все на вас ви се случва да се разболеете от неизлечими болести!

6

Ветеринар

преди 6 години

Хайде стига вече с тези лъжливи новини.Фипронила се използва за дезинфекцията на яйцата от вън , черупката.Възможно е да има следи от него в яйчения прах , но това е пренебрежително малко.И тук ще излезе като при различното качество на храните.

5

Неа

преди 6 години

Има интервю с шефа на К.....нд . Човека си казва че това което продава не би то дал на децата си и най -важното да не купуваме стока която е пътувала повече от 200 км . Сиреч да си пазарим нашенски неща !

4

Неа

преди 6 години

Пазарите само българска стока от село . Не се научихте ей !