55

Анонимен

преди 6 години

До 97 ДЪЩЕРЯТА НА УБИТИЯ ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛ ЛИ ДА Е? МИ И ТОВА Е ПОДСЪДНО.А КРЪВНИНАТА НА НАСЛЕДНИЦИТЕ КОЙ ШЕ ПЛАТИ.?

54

Анонимен

преди 6 години

Нема страшно Лазаре, днес те изключват за втори път, в понеделник ще те приемат за трети. Само и само да държиш властта на ГРОБ на село, да снасяш тлъст процент на Батко Буби и Цецо Интелекта. Вся власт ...,герберастом! Е, ще трябва да се плати на свидетелите, да се сплашат, че ако приказват и ще им се случи нещо, а за дъщерята на убития ще трябва да се погрижат батковци с черни фланелки, яки бицепси и ниски чела. Батко Боци има в готовност такива. Е, Лазар ще трябва да се бръкне от краденото.

53

Анонимен

преди 6 години

Единствено не прочетох от партията да са изказали съболезнования на близките на загиналия човек. Но и защо ли е нужно? Все пак те са ГЕРБ!

52

Анонимен

преди 6 години

Е докога ще го включвате и изключвате този УМЕН селянжърин? Докато избие половината община? Тия гърбавите че са УМНИ са умни ама защо не спрът с УМНОТИИ те си?

51

***

преди 6 години

До 88Това е кадрова политика бе,човек!Некадърните се дънят,и са аут,и Герб сияе чист и неопетнен!Не е важно кви ги вършиш,важното е да няма издънки!

50

Анонимен

преди 6 години

След година ГЕРБ ще включи в редиците си Лазар Влайков - отново!

49

88

преди 6 години

Добре, този го изключиха, оня със суджуците го изключиха, но това са издънилите се. Въпроса е колко други престъпници са в ръководните структури на ГЕРБ-авите

48

Анонимен

преди 6 години

Ама човека е невинен.Ето вечего пуснаха от ареста без никакви обвинения.Сега и таткото на детето ще свидетелства че сина му е стрелял и готово.

47

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са като БКП. Няма нито един осъден член на БКП , защо някой като го хванеха да е настъпил яко закона и да е станало обществено достояние го изключваха.И по този начин никога не се съдеше член на БКП.Сега е същото и при ГЕРБ.Изключване и готово ,партията е чиста като сълза нищо ,че предишния ден са ни убеждавали колко чиста и непорочна личност е изключеният.

46

БАБА КУНА

преди 6 години

СЛЕД КАТО ГЕРБ НИКОГА НЕ СЛАГАЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР НАД ХОРАТА СИ Я ДА ПОПИТАМ ЗАЩО ТОГАВА ЦВЕТАНОВ НЕ Е В ЗАТВОРА?

45

Smurf

преди 6 години

Късно е либе за китка. Герберите всичките са такива ,мутри бандити и убийци , въпроса на време е всеки да си покаже рогата.

44

Анонимен

преди 6 години

Всяка партия която подкрепя и издига някого за пост да го разследва предварително.Това е след дъжд качулка.Пълно е с престъпници под крилото на една или друга партия.И в парламента също.

43

Анонимен

преди 6 години

След дъжд качулка , това ще кажа на бат Боко , който сега ще каже ,че от ГЕРБ веднага са реагирали.Просто поредното доказателство какви хора е електоратът на партията и най- вече ръководните им "кадри" в лицето на този ценен кадър, включван - изключван , е не е зле Цветанов и Борисов да кажат как е станал Влахов от ГЕРБ ,какви толкова ценни качества е притежавал , та са му прощавали, и по стар руски обичай - пак сначале ,айде "будните"журналисти , задавайте въпроси , а не само четки !

42

Анонимен

преди 6 години

Да изключиш изключен, това означава да го включиш. Карл Май не е задълбал тази материя и някой негов почитател изпада в неловко положение.

41

Наивен

преди 6 години

Тактиката е ясна. Щом някой ГЕРБерист се издъни, което означава че са го хванали, защото другото не се брои, мълниеносно следва разграничаване, изключване и яростна атака към БСП че видите ли те всичко замитат и не наказват грешниците си. Така искат да отвлекат вниманието и да насочат негодуванието извън ГЕРБ. А после... После е ясно. Нашия човек се реабилитира тихомълком, защото ако се разприказва... Боже опази! Елементарно, но и над милион избиратели са елементарни.

40

Анонимен

преди 6 години

Всички стари мръcници от БСП, се прехвърлиха в ГЕРБ! Колко и да ги изключвате няма да помогне, понеже накрая няма да остане нито един член в партията освен Бойко и Цецо!

39

Минаващ

преди 6 години

Аз се учудвам, че е възстановен като член на великата партия и че въобще е председател на Общински съвет. Заемането на този пост изисква чисто минало. Че толкова ли няма с чисто минало кадърни местни политици за този пост, та се е опряло до услугите на човек даваш си пистолета, моля ви се, на 6-годишно дете?!

38

boyko.uzunov

преди 6 години

Поредната издънка на корумпираната партия Герб!

37

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Тоя филм сме го гледали..... Първо ще заметат следите и неговия приятел-окръжния прокурор ще снеме обвиненията срещу празноглавия член на шайката СУДЖУЦИТЕ!!!! А детето е невинно, след повече от 50 изстрела най-хладнокръвно е убил ресторантьора, когато е донесъл сметката за "детския" рожден ден. И след една година .....ОТНОВО при ГРОБарите и с "Калашников" на сватба!!!!

36

Електорална единица

преди 6 години

Верно ли бе?А детето изключиха ли от партията,разграничиха ли се от него?***!