200

ФАКТ!

преди 6 години

Бате незнам къде руснак е *** дума ама съм във Франция и да ти кажа по университетите е пълно с руснаци и ги гледат на тях като на хора а на българите дори не ни знаят къде сме а сме от 10 години в ЕС.Така че ай не приказвай глупости.Няма как на Русия да гледат лошо колкото и да ги мразят.А ние сме никой никакъв фактор не сме никъде.

199

Циник до 276

преди 6 години

Добре бе ра пон...къде съм излъгал?То бива да си т*п ...ама ти наистина копаш дъното!И да...за разлика от анонимни т*пунгери като теб...аз помислих...преди да си избера ник!Бай дъ уей...седни си на ръката докато изтръпне ...и после си отмаай злобарката!

198

Анонимен

преди 6 години

до 273: Не само си Лъжеш, но и го отричаш най-цинично.

197

Циник до 270

преди 6 години

Всичко написано от мен дотук е истина ( до последната точица)...която всеки полу и диот може да провери...за пълни ...като теб - не съм сигурен!Не че не си ми ясен де...когато четеш истини...и не ти харесват....бедното ти подсъзнание търси изход!Аре изпей Янки Дудъл...удари 1 злобарка и си легни с портрета на Обонго!!

196

Анонимен

преди 6 години

до 262: "аз бях в Германия...когато Русия затвори кранчето на газта за Украйна, и западна Европа - Германия пропищя на умряло!"Ти не си ***, а по-скоро откровен Лъжец ... но в нета не е наказуемо, поради затруднения достъп.

195

Смехурко

преди 6 години

"Студената война и илюзията на Съединените щати за победа"Откъде накъде?Всички знаят, че Студената война беше спечелена от СССР.В резултат Съединените щати се разпаднаха. Тексас и Калифорния станаха независими държави, а Мексико анексира Аризона и Ню Мексико.

194

Анонимен

преди 6 години

Американската политика спрямо Русия претърпя фиаско.

193

Циник

преди 6 години

Не е нужно да си русофил....за да усетиш американската воня....през 5000км океан осмърдяха всичко!

192

Анонимен

преди 6 години

ДО 263: "Съединените американски щати де факто са фалирала държава."Е ти заби последния гвоздей на ковчега на бедната Америка !Къде да поднесем венци на съболезнования...в руското посолство ли !?

191

Анонимен

преди 6 години

Съединените американски щати де факто са фалирала държава.

190

Циник до 259

преди 6 години

Не те знам на каква възраст си...но аз бях в Германия...когато Русия затвори кранчето на газта за Украйна, и западна Европа - Германия пропищя на умряло! Руснаците вече НЕ ПОДАРЯВАТ НИЩО!ПРОДАВАТ ГО НА ПАЗАРНИ ЦЕНИ!!

189

Циник до 258

преди 6 години

Проблема е, че ако китайците поискат САМО тяхната част от дълга....САЩ ще банкрутират!Нещата са сложни...и взаимозависими...но финансовата политика не е случайност...тя е тази, която кара американците да разбиват, и разоряват арабски държави за нефт...и още военни бази....

188

Анонимен

преди 6 години

Русия е заложник огромната си територия и на практика природните й ресурси се изразходват само за опазването на тази територия, служейки за суровинен придатък основно на Запада и Китай.

187

Анонимен

преди 6 години

А колко трилиона дълг имат САЩ?

186

Анонимен

преди 6 години

СССР са си изиграли лошо картите.

185

Циник до 253

преди 6 години

Русия е необятна...докато в САЩ...в "проспериращия" щат Калифорния 1 000 000 души нямат питейна вода...природните ресурси на Русия я правят съкровищница! И докато САЩ с фрекинг тровят намаляващите им подпочвени води...Русия ще диктува много скоро цените на цветни метали...газ...и нефт!Такива са реалностите....но не иде реч за това - иде реч за американската наглост, и дебелоочие...дано най-сетне Меркел разбра, че САЩ не и е съюзник...а окупатор! Ако тя се съюзи с Путин - САЩ ще загуби лидерскат

184

Анонимен

преди 6 години

Истината е че Русия е едно икономическо джудже с мизерстващ народ.Русия е една Нигерия но със снгя.Разликата между САЩ и Русия е от небето до земята.Русия е олицетворение на бедността и мизерията,а САЩ е олицетворение на елита и богатството.

183

Анонимен

преди 6 години

до 252: Въздържах се да използвам твоето определение "***" !

182

Циник до 251

преди 6 години

Първо прочети какво е "бежанец"...и после ще си лафим.Празни приказки - 5 пари не струват!

181

Анонимен

преди 6 години

до 249: "Пречи ме наглото им високомерие, и факта, че се бъркат там - дето не им е работа!"........та затова руските бежанци в България са в пъти повече от "арабско-африканскя им ***" !!!