65

До Бате Бойко

преди 6 години

Бързо Бате се обаждай на Цацата, вашите верни кучета да покрият случката, да наговорят и платят на свидетелите, за да поддържат тезата, че детето е дръпнало спусъка. Кой вярва на тази глупост не знам. Властта Бате Бойко не е за проЗДИ хора. А около теб само такива. Нема такава държава, съден, криминално проявен и с оръжие?????? Нали ако си криминални проявен, съден, по закон нямаш право? Значи ако си герберст имаш право, ако не си, нямаш. И каква е разликата с БКП от онова време?

64

Анонимен

преди 6 години

Му-ха-ха, *** едно време ги държаха здраво. Сбиротока от партийци прибирани в ГРОБ се помислиха за вечни, самозабравиха се особено в Прованс. Умните добре разбраха, че това което става в България води до разруха и безпътица. Такива герберуги като този дизтарикат са много удобни, прости но верни. И с малко власт и пари, ето ги видимите резултати. За да си член на тази псевдопартия, тя си е ЕООД на Банкянския Тиквар, трябва да си пълен кухавелник. Рано или късно ще бъдат съдени.

63

анонимен

преди 6 години

нали искахте герб на ви герб доволни ли сте сега

62

Анонимен

преди 6 години

Хм, значи мушкаш някого с нож пет пъти и все още имаш разрешително за огнестрелно оръжие (пистолетът е бил законен). Каква е тая държава, бе?

61

Анонимен

преди 6 години

За последните десет години СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ е освободил хиляди престъпници от партията си. Реже от опашката ,а все повече има !

60

Анонимен

преди 6 години

На този...само физиономията като му видиш..и е за присъда, минимум 10г.А, той и общински съветник...герб си го харесали преди това..че и уникално мъдрия и трудолюбим народ си го е избрал.Евалла!

59

Анонимен

преди 6 години

УБИЛ Е КАТО КУЧЕ :D СА СЕ ОПИТВАТ ДА НАТОПЯТ ДЕТЕТЕ :DМНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ, ЧЕ Е БОЕН ПИСТОЛЕТ И ДЕТЕТО НЕ МУ ГО Е ИСКАЛО!!! САМ МУ ГО БИЛ ДАЛ ХА ХА ХА ХА ХА :D И ТОЧНО КОГАТО ТОЙ САМ РЕШИЛ ДА МУ ГО ДАДЕ ТОГАВА ТОЧНО ДЕТЕТО С ТОЧЕН МЕРНИК ГРЪМНАЛО В ГЛАВАТА ЖЕРТВАТА :D НИЕ ТУК ТРЕВА НЕ ПАСЕМ!!!!

58

корекция

преди 6 години

След употреба на алкохол, Влайков извадил законно притежавания си боен пистолет и УЖ започнала размяна на оръжието сред присъстващите. Така пистолетът УЖ стигнал до детето, което УЖ произвело неволен изстрел

57

Анонимен

преди 6 години

макар и да е литеретурна следната версия, следователите треба да турат едно око и на нея.значи кръчмарят е застрелян отЛазар, но всички казават че е детето затото кръчмарят имал лошо поведение към самото него. ако други свидетели докажат обратното тогава Лазар ще каже че застрелял кръчмаря защото е опипвал детето.мъртвите некак си немогат да са свидетели.

56

Анонимен

преди 6 години

"Незабавно е сформирана петчленна комисия за избор на нов председател. Лазар Влайков е избран с 13 гласа, срещу 6 за неговия конкурент Стоил Стоилов"5 членна комисия дава 13 гласа за тоя и 6 гласа за другия? :DГербавите така "печелят" и изборите.

55

БАБА КУНА

преди 6 години

ЛЪЖА, ЛАЗАР ВЛАЙКОВ И ДО ДНЕС СИ Е ВЪРЛ ГЕРБАДЖИЯ, НО НИ ПРОБУТВАТ ОПАШАТИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ЛЪЖИ!

54

AKPO

преди 6 години

Ако още преди 5 години този човек беше в Затвора до живот , щеше да има два живота спасени .НО , БГ СЪД и Пари .

53

възмутен

преди 6 години

Този *** Лазар Николов Влайков бес значение от коя партия е, трябва да го осъдят и в пандиза като го направят метреса ще стане като памук. Ако не го осъдят корумпираните, хората потърпевши от него ще започнат да раздават правосъдие. Заради това че не осъждат престъпниците, стават убийствата и отвличанията. Вината е изцяло на системата.

52

редник

преди 6 години

А барутните частици по чии ръце са? Знае се 100% вече , а да видим за кого да гласуваме сега !

51

nekoj

преди 6 години

'я кажи чичовото онзи чичко виждаш ли го през тези цепки'...

50

Анонимен

преди 6 години

ОБЩИНА СЕПТЕМВРИОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ МАНДАТ 2015 - 2019 1. ....2. ....3. Лазар Николов Влайков - ГЕРБОСВОБОДЕН БИЛ, А? А ПОСЛЕ КАКВО Е СТАНАЛО? Егати пристрастния сайт сте!

49

a

преди 6 години

в мвр тече кампания за масово неподновяване на разрешителните за оръжие без никакво основание, при което оръжието стои една година в мвр и ако не се продаде, се "придобива от държавата" - което е модерната дума за кражба. На този, който е намушкал с нож 5 пъти човек за едни фарове, не са взели оръжието. Всички беди в тази държава започват в полицията и завършват в прокуратурата и съда.

48

Джедай Мастър

преди 6 години

"Още на следващия ден обаче от централата на ГЕРБ изключиха Влайков от редиците си, а прокуратурата започна разследване срещу неизвестен извършител."Това, което спестявате, обаче е, че след случката от 2012 г. Влайков отново подава документи за членство в ГЕРБ и е приет, тъй като не е осъждан.

47

Анонимен

преди 6 години

Хайде на бас, че детето не го е застреляло! Така са се разбрали да казват, защото детето не носи съдебна отговорност!

46

СУДЖУЦИ

преди 6 години

ТОВА СА ТЕ ГЕРБАРИТЕ - КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ