8

Циник

преди 6 години

Прославената ЧА след като избива цвета на полското офицерско воинство ( над 30 000 ) души, и ги заравя в общи гробове...прави СЪВМЕСТЕН ВОЕНЕН ПАРАД С ВЕРМАХТА за да отпразнува тази славна военна победа!Историята - не е само факти...а най-вече ТЪЛКУВАНЕ...така и до днес!

7

Боби

преди 6 години

До Анонимен 6Леле Ама колко си се ОБЪРКАЛ В ИСТОРИЯТА ...Добре Умнико приемаме че си прав Червената Армия не е взимала Пленници и ФАКТ: Не е подписала женевската конвенция. Това директно Означава че Разстрела при Катин наистина е направен от Немските Войски както твърдят някои автори разследващи трагедията.Е не може и Тако и Вако - А С ИСТОРИЯТА ТРЯБВА ДА СИ АБСОЛЮТНО ТОЧЕН

6

Анонимен

преди 6 години

Германия обявява война на Полша и на 1 септ.1939 и започва военни действия. Полските военнопленници са третирани спроред Женевската конвенция.На 17 септември 1939 червената армия нахлува варварски в Полша без да обяви война и без да взима пленници

5

Нищо ново под слънце

преди 6 години

Сега Франция и Германия искат да направят същото с източноевропейските държави вкл. България. Място за лагери за неуките и неинтегрируемите емигранти, след като са пообрали де що има грамотно от тях. След като първо ни разграбиха и грабят арогантно вече 27 години, и си назначиха марионетните правителства, които винаги да им казват Yes! За капак-Сложиха ни във "втора категория", искат да приберат и данъците ни за себе си.

4

Герон Тофилов

преди 6 години

Микрон и без друго мрази Беата Шидло. Зашото не е достатъчно стара за неговия вкус.

3

Любен Каравелов

преди 6 години

На комплексирания Бонапартчо Микрон редовно трябва да му се набиват истинските евроценности в облъчената ционистка банкеролихварска кратуна, както и да се полива със студена вода да не изпуши хептен.

2

Така се прави!

преди 6 години

Браво на Беата! Тя им каза истината и на Германия и на Франция в частност Меркелана и Макарончо. Вие сте агресори, вие нападнахте, разграбихте и сравнихте със земята Полша. Никой - има пред вид Франция, не искаше да се бие за Полша и я остави на Хитлер за унищожение и територия за концлагери на смъртта. И те искат сега да поучават Полша и да я обиждат на арогантно държание, както направи Макрон от Варна?! Истинска патриотка. Така се прави! Не като нашите блюдолизци.

1

ХМ

преди 6 години

Супер-Полша не взе ли да прекалява?Не може и Прусия и Украйна.Това е все едно да разпънем България от Будапеща до Казан и после да се сърдим ,че съседите са ни виновни.