26

До 40

преди 6 години

Как можа такава простотия да изръсиш

25

Анонимен

преди 6 години

Германците бягаха по-бързо от Хитлер. Той не можеше да ги стигне в извращенията и глупостта на германския народ.

24

Анонимен

преди 6 години

Само чакат да се появи някой Хитлер, и са готови за "подвизи". Германците са си същите глуппаци. Ядоха здрав бой от нормалните нации.

23

До хи хи хи

преди 6 години

Не знам дали си ходил в Германия. Аз съм. Германия е една истинска империя.

22

Един от Северозапада

преди 6 години

Василев, националсоциализмът на ремето се роди от мизерията и унижението....

21

До Бял вълк

преди 6 години

Братле не се занимавай с такива чатъри.Само, който не познава историята не знае какъв е ужаса на собствена територия да чуеш тропота на немския ботуш.Ше ги качвал по колите ...

20

До Василев

преди 6 години

Добре, че има сетивни хора като теб, които да ни обяснят за политиката. Плосък си като Никлозета преди силикона.

19

юбералес

преди 6 години

До ВасилевAko ни разкажеш коя световна банка колко пари е дала на Хитлер, ще е по-убедително. Пък аз мога да ти цитирам годишния отчет на бюджета на райха според ''Statistische jahrbuch'' за периода 1934-1944г. Всъщност войната не е толкова скъпа за Райха.

18

До Василев

преди 6 години

Колко си смешен сетивни ми колега интернет писарушка

17

шматка

преди 6 години

Германия защитава разни бежанци.Дава им помощи и жилища но гони немците от техните домове.Хаха цирк

16

Недоволен

преди 6 години

Хитлер беше прав!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха толкова опасни, досега щяха да се опитат да спрат ордите. Да, ама не! А и вече е късно!

14

Калеко Алеко

преди 6 години

Всяка държава си има своите мъглявини, в които витаят всякакви нездрави субекти. Имаме си ги и ние в т.ч. всякакви анархисти, батакисти, социалисти и други радикални елементи членуващи във Войнски съюзи и паравоенни организации, побратимени с Вълците на путин. Хубавото в Германия е, че гражданското общество е достатъчно развито за да държи под похлупак своите тумори. То и у нас времето на февруарските протести вече отмина, а иначе всяко стадо си има и *** .. !!!

13

Анонимен

преди 6 години

Природата не търпи вакуум. Грубото посегателство върху националната държава и върху хората, които са градивният й елемент в етнокултурен, исторически, социален, психологически и т.н. план дава своите плодове под формата на алтернативни обединения от разностранни и разнопосочни елементи. Какво може да произлезе като краен резултат от всичко това е доста любопитно, но тук въпросът е доколко е опасно да бъдем любопитни в случая.

12

Тото

преди 6 години

Тези поне не изнасилват млади момичета, като най-новите граждани на Германия, също и не прибират милиарди евро под формата на помощи. Иначе аналогията и при двете групи е поразяваща, не плащат данъци, не признават властта и законите, не работят, побоища постоянно, живеят по собствени правила и тн.

11

Хм

преди 6 години

Десетина хиляди "райхсбюргери"(каквото и да значи това) са проблем,ама към 15млн.недоинтегрирани мюс.лита-не са проблем!Желязна логика,няма що...

10

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Я ! В Германия имало и нормални хора !

9

Край

преди 6 години

"Не плащат нито глоби, нито социални осигуровки, отказват подчинение на полицията"Па то и ние имаме такива - ромове им викат.

8

Анонимен

преди 6 години

Симпатяги за пример на овцете!

7

Гаро

преди 6 години

Само не знам как потомци на едни бивши диваци ,които са живели в землянки при средна продължителност на живота 35 години чак до средновековието, без писменност , математика ,с нулеви хигиенни навици , а претендират ,че са най-висша раса в Света....