77

Българка

преди 6 години

Тя трябвало да учи немски,помръкнала-как е мислела,че ще живее без да знае език и да работи.Брат и по цял ден бил във фитнеса и на футболното игрище-трудно му било да се интегрира.Баща и за 4 години "добър ден"не научил на немски.Всички много се скапали като разбрали,че ще трябва да работят в Германия,а имали очаквания,как ще ги посрещнат и дундуркат до живот.Европейците отиват с два езика и магистратура и с големи усилия работят,учат.За нас няма лиготии и привилегии.

76

Анонимен

преди 6 години

гледам дом имат , маса, храна и птички да им чуруликат , тези 5тимата от снимката след 20 г ще са се размножили и ще бъдат 35 +....предполагам струват над -7-8 хил евра на месец на Германия

75

Анонимен

преди 6 години

А на Меркел не и пука,нали е от полски произход.

74

Анонимен

преди 6 години

това е политика на краварот Сороз-с и тези които имат интерес от хаос

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Да, точно това очаква, учител/ка по немски да й дойде на крака в социалното жилище. Какво е туй, да я карат да пътува 35 км всеки ден? Да пътува трябва учителят. Туй му е работата, а тя работи бежанка.

72

Анонимен

преди 6 години

'''''Излизала от къщата в 6 сутринта, пътувала, спяла, хранела се и пишела домашните си във влака.''''' ---- смешна и платена пропаганда, защо никой не писа за мен когато на 20 години спях по паркове и под мостове в Италия , миех чинии за жълти стотинки и никой никаде не ме е посрещал или осигурявал учене на език .....?

71

Анонимен

преди 6 години

Като почнат работа, ще върнат ли помощите, които са получили? Ами ако не почнат, кво става?

70

Равни възможности

преди 6 години

На българките предлагат да гледат възрастни хора 24-часа в денонощието с половин почивен ден в седмицата срещу 900-1300 евро. Искат да са отишли с научен немски. На арабката - да се грижи за семейството си в безплатно жилище с разни помощи и прочия. Дъщерята мрънка, че трябва да става рано да ходи на курс по немски, синът отмаря във фитнеса.

69

Дрън-дрън

преди 6 години

Общо взето глупости.

68

Глупав

преди 6 години

Защо ли всички тия "мигранти" не искат да ходят в ОАЕ или Дубай и др. например??? Защо всички са наизустили, че трябва да стигнат Германия или Австрия и др. от Бенелюкса??? И разбира се, защо "политико-корифеите" от Западна Европа на сляпо ги пускат при тях, при това не от вчера??? Цялата тая манджа я няма в никое меню и най-лошото е, че готвачите и няма да я ядат а ще стои за всички от Нас....

67

доктора

преди 6 години

Мислела си че ще я посрещнат с автобус и защо трябвало да учи немски -но иначе иска безплатна къща и помощи без да работи....Ми тогава и аз ставам ,,бежанец''

66

ДОЛНА ПАПЛАЧ

преди 6 години

Не се е случило точно така. Когато разбрала, че ще учи немски език помръкнала...........Ми очаквала е, че германците ще учат арабски.

65

As tears go by

преди 6 години

Господи, каква гадост.

64

Анонимен

преди 6 години

Поредната сълзлива история да ни омилостивяват. Да се връщат обратно. Меда не бил като в Сирия, пиели алкохол и учели вместо да се женят??? Арабухата си е арабуха, исляма им занитва мозъците и прави това, никой да не ги иска, а учтиво или не да им казва, go home!

63

Makedon

преди 6 години

Ajde be dosta plukate po Sirijcite.... vie Bolgarite vo Germanija da ne ste poarni BETER ate od niv samo kradete .... ja ispostravte cela EVROPA...

62

Реално

преди 6 години

Всичко се товари някъде и обратно!!! Кой откъде е, напълниха Европа с боклучави гнъси.

61

Анонимен

преди 6 години

К.не ме интересува.

60

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига сълзливи коментарии ,напишете ми за тези 8 търтея дошли от землянките и каменните дупки в Сирия колко струва на немският работещ данъкоплатец тристрайното им обзаведено жилище ,отоплението им ,картите им за безплатен транспорт ,фитнеса на 24годишният хашлак,който може да мие тоалетните на гарата вместо да е във фитнеса и на футболното игрище!

59

Анонимен

преди 6 години

всичките "ще работят" като намкакви си, ама кога точно? *** мръсни!

58

Чудно

преди 6 години

Как пък ги отвя вятърът на съдбата точно в Германия, а не в Индия например, в Конго или в Саудитска Арабия ? Колко странно стечение на обстоятелствата !