202

Анонимен

преди 6 години

"Но българската гранична полиция ги спряла. Конфискували част от вещите им, натоварили ги на превозни средства и ги закарали до граничния град Малко Търново, разказва Трифа. Там им наредили да се връщат в Турция и ги изоставили."Браво на гранична полиция!

201

наблюдател

преди 6 години

Че те с 90 000 долара на много места по света ще живеят добре, ама на Великобритания, че Великобритания искат.

200

Анонимен

преди 6 години

Анадолче Веле не изневерява на антибългарската си позиция. И ся кво - да жалим некви авантюристи, че решили да си правят ушуая?Някой да ги е карал да заобиколят граничния пункт? ,А някой да е проверил голословните им твърдения за българската гранична полиция?Аз пък казвам, че една част от групата им е убила и ограбила другата част. После политкоректно се мятат фекалиите по нас.

199

МНОГО СА НАГЛИ

преди 6 години

В УЕЛС ДАЛИ СА И ПОСТЛАЛИ ЧЕРВЕНИ КИЛИМИ ПРИ ПОСРЕЩАНЕТО.

198

Анонимен

преди 6 години

Като са искали да се махнат от там има други начини. Не нелегално.

197

упс...

преди 6 години

Рискът, който поемат така наречените "бежанци" от Бл.Изток е персонален!С изключение на баба Меркел, никой нищо не им е обещавал и никой с нищо не им е длъжен!Биха могли да емигрират в Близкоизточните свръхбогати монархии, но "чудно" защо там и дума не става за тяхното приемане, въпреки идентичната култура, традиции и манталитет.Защо ли!?

196

Анонимен

преди 6 години

О, я стига! Ако аз тръгна да пресичам граници незаконно, дали някой ще ме приеме с отворени обятия? Нарушението на държавна граница е престъпление навсякъде, освен това, щом са тръгнали да се уговарят с трафиканти, явно им е било ясно, че няма да получат статут на бежанци. Това е ПРЕСЕЛЕНИЕ, а не бежанска вълна!

195

Емигрант

преди 6 години

До АнонименА ти си поредната БГ откачалка,продукт на токсичната съветска химия!!!

194

О, времена , о нрави

преди 6 години

Тервел влезе в Константинопол като Спасител , а нас сега искат да ни съдят.

193

Lan

преди 6 години

До Насо,тъй де, правото на живот си е твое право, не нечие задължение! Ако се вееш посред зима в гората имаш пълното право да умреш от студ. Ако някой успее да ти помогне - добре, но ако не успее, вината си е изцяло твоя! А аз помня добре случая - тези "хора" не се бяха обадили на 112, защото трафикантите така им казали и гледали как роднините им умират! А ся полицаите им виновни, че първо си свършили работата, а после и ги спасили от бялата смърт!

192

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТА ЦИ...ПАРДОН РОМЕЙКА.

191

Анонимен

преди 6 години

Показателно е,че статията е преведена от DW - най-мръсната анти-християнска, *** медия в Европа!Такава боза става да подковаваш промит германски мозък,но тук/както и в Унгария/ тея не вървят.Амнести и Хюмън райтс са точно,ама точно Сорос, така че твърденията им имат стойност абсолютна 0. Със сигурност самоличностите на 'героинята" , спътниците и и ***,които са помъкнали са сменени 30 пъти,а оше по-сигурно е,че "нещастната" бежанка е пристигнала в Англия без паспорт,но с iPhone-a си

190

Анонимен

преди 6 години

Всичко в тази статия е лъжа от първата до последната дума .Съчинена под диктовката на до болка познатите и ненавистни на българина псевдоправозащитни организации и техните филиали у нас с едничката цел -очерняне на държавата и натиск над институциите да клекнат пред мигрантския натиск ,да променят правилата по които се пази границата -разбирай отново да станем разграден двор и да ни залеят от Азия и Африка ,тормоз над граничарите които рискуват живота и здравето си за да пазят страната ни и тн

189

Анонимен

преди 6 години

Следвашия път,в случай,,вуйно,се обръни към Луфтханза - летят до Техеран и билетите ще ви излезнат далеч по-евтино дори с Бизнес класата за цялата орда от 11 човека...Сега какви са плановете след като си вече в Англия?Като ти мине пост-травматичния шок да изцвъкаш още поне 3 чаавета, нали? Те ще са британски граждани..Тъкмо по-лесно ще ги обучиш да карат по тротоарите.....

188

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 204 А ви е от Анадола щото сте носители на прогреса ,извор на демокрация и спазване на човешките права ....що не си стоиш в землянката при козите и магаретата ,ами сте тръгнали в Европа неканени и чакате да ви посрещнат с хляб и сирене ,да ви поднесат на тепсия всичко ,да ви осигурят удобства ,а вие само да лежите ,да развъждате терористчета и джихадистчета за благодарност на обществата които са ви приели !??!?

187

Анонимен

преди 6 години

Каква противна,толерастка сълзливо-сополива история!Брех,горката "джурналистка"-то верно,че всички са инженери,ядрени физици и хирурзи,ама тая направо изтрепа ентелегенцията!Българските полицаи пребивали,ограбвали...Боже, Боже!Друг па я посещавал в болницата. *** ***,ако познаваше поне малко бг-характерът щеше да знаеш,че на никой не му дреме за миризливите ти чаршафи,че да ги взема.Нито па за тебе,че да те посещава в болница! Полицаите са си вършели работата,а ти си нарушителка с *** си

186

Да си...

преди 6 години

разкаже историята на всичката й рода приятели, познати и далечнни роднини да си знаят какво ги чака като тръгнат ПРЕСТЪПНО да преминават границата на НРБ!!!!!!

185

рускиня до 204

преди 6 години

и ти смяташ,че български граничари се полакомиха за смрадливите обувки на тези хора, които са скарани с елементарна хигиена? мноооого се съмнявам

184

Ееееее

преди 6 години

Най-накрая една новина която ме накара да се почувствам горд българин!!!!!!! ХВАЛА на българската гранична полиция! ХВАЛА!!!!!!!!!!!!!!!! Да вдигнат и по-висока ограда и мини да заровят скоро!!!!!!!!! Лошата новина е че тая все пак е оцеляла с 18-те си деца (бъдещи атентатори) Честито на печелившите от Соунзи, да очакват засилен бус в тълпата с фенове на следващият си мач!!!!!!

183

test

преди 6 години

Лъжеш ***,90000$ си дала, що не хвана самолета?