13

до симпатяга

преди 6 години

Лично за теб може колата да е от първостепенна важност ,за мен лично автомобил не ми е нужен за повече от А до Б, толкова и карам.Лично аз не бих дал солидна кошница с пари за нещо което след 5-10 години ще струва на 1/10 от цената си ,ако искаш да робуваш на една кола твоя си работа ,аз гледам те да ми робуват.

12

Анонимен

преди 6 години

А пък Субару какви здрави коли са, нямат равни Forester-ите до 2008-***

11

ХМ

преди 6 години

400 киловата това чудо ще излита от писта ли, какво ли?Или 50 вагона с желязо ще тегли.Само на мен ли всичко над 150 к.с 106 квта ми се струва прекалено.

10

Анонимен

преди 6 години

До 6Марката не е виновна, че балканските *** се имат за велики щом седнат в такава кола. Всичко е до манталитет.

9

Анонимен

преди 6 години

Незнам какви са тези аудита мерцедеси бмв.та и тем подобни немски кошници но по добра от маздата няма. Маздата ми е 323 f bj турбодизел. Произведена е 2 000 г. За тези години от както я карам а те са над 10 съм и сменил на 150 000 км само ангренажа и ролките като имате предвид че когато ги смених още бяха като нови. Но не исках да рискувам защото 150 000 км са си доста много. Всеки ден я карам в най натоварената част на София. Такава здрава машина едвали ще намеря някога. Новите са ***!

8

Произволни

преди 6 години

100 кв - цифра 30400 кв - цифра 70Логика?!

7

фен на Мерцедес

преди 6 години

да, пълно в сервизите с БМВ- та :) :) :)

6

Анонимен

преди 6 години

А бе не е ли БМВ- не е кола . :-)

5

Симпатяга

преди 6 години

Имам Ауди на 4 год (беше ми служебно и си го купих след третата година, аз съм си го избирал), 190 кс, куатро - е, няма такава кола, особено на сняг е ненадминато. Никога не поднася, мега стабилно, ускорение, усещане за пътя, спира перфектно, яко озвучаване, безшумно. Просто ми е кеф да се возя. А на "разбирачите" с коли само за стигане от точка А до точка Б (разни опели, рена, пежа, фордове и други ***), ще кажа - това е за отличници, комплекси друг път, просто колата е супер.

4

до 4

преди 6 години

не е ли BMW?

3

Анонимен

преди 6 години

До 4Или на хората с вкус.

2

Бай Ставри

преди 6 години

На тоя етап ми изглежда тъпо, обаче сигурно ще му свикнем след време. Според мен още е малко рано за такива промени, понеже електрическите коли още нямат статистически значим дял. По-скоро са някаква екзотика и технология в началото на развитието си.

1

Мърморко

преди 6 години

А едно време кайви революции имаше! С гилотини, ееех!