33

Анонимен

преди 6 години

Е демократична Германия понеже наближават избори , Фейсбук е изтрил повече от 10 хил.акаунта които си позволили да пишат против Меркел. Демокрация.

32

е?

преди 6 години

Истината е че меркел е еврейка

31

До 7

преди 6 години

Приятелю, ако след 40 50 години има цивилизация, не съм сигурен, че ще е демократична и ще има възможност за медийни публикации - истински имам в предвид

30

Анонимен

преди 6 години

Меркел кандидатства за четвърти мандат. Четвъртия райх е на път.

29

бабето с шкембето

преди 6 години

Човек на ЦРУ!Германците не я обичат,но евреите и ЦРУ я крепят!До сега Германия е платила на Израел над 100 млрд евро за измисления "холокост"!

28

картофено пюре

преди 6 години

Меркел обича картофено пюре, и изглежда като картофено пюре. Пълна скука!

27

Анонимен

преди 6 години

Съмнявам се сама да е вземала самостоятелни решения,тя е просто изпълнител.

26

до 33

преди 6 години

Може би си прав за Япония,но Австралия,Канада,Китай имат много мюсулмани.И няма как да е иначе,тъй като единственото което мюсулманите правят е да се множат и молят на Алах,и до като не се демократизират мюсулманските държави,до като тези хора не разберат че не можеш да раждаш по десет деца,и после да чакаш другите държави да ги хранят,ще става все по зле.Проблема е че има една държава която е против демократизирането на ислямския свят.Коя е тя-Русия,която не напада ислямски държави,никога.

25

до 33

преди 6 години

В грешка си човече.В САЩ и Русия има много повече мюсулмани от Европа.В САЩ има хора също така от цял свят,от всяко кътче на планетата земя,тъй като много хора искат да живеят в най богатата и мощна държава в света.В Русия има много мюсулмани,тъй като е федерация от райони,мнго от които са с изцяло мюсулманско население.Същот така населението на 4 мюсулмански държави от Евроазийския съюз имат право да живеят и работят в Раша.Милиони се стичат съвсем законно натам,щото са бедни.Реалноста е сурова

24

Анонимен

преди 6 години

..личен живот!!Вече пенсионерка , а картофеното пюре и е специалитета. ..Няма що..

23

Анонимен

преди 6 години

Нито Япония..нито САЩ...нито Австралия...нито държавите от арабския (грозен средновековен) свят не събират безконтролно световната из мет от арабоафриканските помийни ями! Само една алахолюбка го прави - с цената на вече стотици убити майки , бащи, и деца! Само за микроскопичните 2 години - този Юда в увиснала стара женска кожа събра милиони фанатици...и ни остави да ги храним...и да ни масакрират когато им е кеф!

22

Н.Й.Вапцаров

преди 6 години

Разстрел, и след разстрела - червеи. Това е толкоз просто и логично.

21

Анонимен

преди 6 години

Изаънземно плацебо, неспособно и негодно за размножаване, поставено с цел да унищожи западноевропейската цивилизация, спонсорирано от Жорош, Путин и Обама.

20

бг

преди 6 години

Меркел е член на масоните-илюминати които прокарват Новия Световен Ред и унищожават бялата раса.

19

Да видиим...

преди 6 години

Каква е истинската Ангела Меркел ли? Ами....вам..пи..рът на Европа. Всичките ни проблеми дойдоха от нея. Изпи ни кръвчицата.....

18

Да

преди 6 години

До АнонименНапълно те подкрепям и Аз...

17

Анонимен

преди 6 години

Както сега си спомняме за Тервел и Карл Мартел като спасители на Европа от арабската заплаха, така за таз ще си спомнят и учат(ако има кой) като предателя на Европа и християнството!

16

Анонимен

преди 6 години

Набутват ежедневни статии с проблемите си и ни плашат.Вместо ЕС да ни помогне,бай Макарон изглежда идва да ни пробутва оръжие.А точно така беше заробена Гърция,с покупка на оръжие и кредити за плащане,които е невъзможно да се изплатят,плаче ми се.Дано да греша,надявам се да греша!

15

Западноевропеец

преди 6 години

Трябва да свърши като Елена Чаушеску.

14

байхейс

преди 6 години

Меркел е никому неизвестна източно-германска блюдолизкаКогато Хелмут Кол обедини Германия, той се опита да вкара в политиката хора от източна-германия. Ето така това ялово бабе влезе в политиката. Сега в източна-германия я посрещат с викове "предател"