107

анонинемн

преди 6 години

със султанат и султан нямаме работа и оградата е задължителна с ел ток

106

Анонимен

преди 6 години

До пехотинецЛичи си че *** те е държала на дълги пости без вода и храна.

105

НАРКОКОМУНА

преди 6 години

До пехотинецСМЕНИ ДИЛЪРА СИ !!!!

104

ИСТОРИК

преди 6 години

До minava6tСПИРАТ ,НО СЛЕД ТРЕТИЯ КОНТИНЕНТ !!! А ИНАЧЕ ЗА ВОЙНА СРЕЩУ ТУРЦИЯ САМО МОЛОУМЕН БИ СИ ПОМИСЛИЛ !!!

103

ДУЧЕТО

преди 6 години

До 115 wd и до останалите ТИКВЕНИЦИ с турско самосъзнаниеСамо да Ви припомня, че оградата я почна Орешарски, а не ВАШИЯ БОГ ТИКВА!!!!

102

Bahur

преди 6 години

С турция трябва не само граница. Да се възстановят минните заграждения.

101

wd

преди 6 години

Искам само да напомня на някои хорица с руско самосъзнание и работещи срещу България, че Бойко не ви е виновен, по негово нареждане започна строежа на оградата, която след това много комунисти искаха да бъде спряна като проект!!! Правете си сами изводите, кой атакува Премиера тогава и сега!!

100

ДУЧЕТО

преди 6 години

До 110 TurchinДа ми ядеш мазната сланина

99

#голям смях

преди 6 години

Ха-хаа, хястреб хосманлията, твоите мокри сънища винаги ни развеселяват! :)))

98

патриот?

преди 6 години

До Анонимен98;Погледна се в огледалото и реши, че всички хора по земята са досущ като тебе, малки,дребни, вредни,търтеи живеещ с пенсията на баба и дядо и нищо не произвеждащ.Нали е така. Ти си пълен с омраза, защото никога не си постигнал нищо за това само мразиш и си мижав,мълчелив,притиснат,гол,гладен,не доизлекуван, без пукната стотинка си. Иначе не може един човек да мрази друг единственно по национална пренадлежност.О безателно трябва да е болен умственно.Не всички се мерзавци като тебе..

97

Real AK

преди 6 години

Нека да си протестират. Хубаво е да има ограда. Помня като дойде ШАП преди години от Юг и в с.Кости ветеринарите изтрепаха добичетата на хората "по европейски". Иначе на практика от тази ограда ще пострадат дребните каналджии. Едрите сигурно са му "намерили цаката", че и тарифите им ще скочат.

96

ДУЧЕТО

преди 6 години

До 95 ГУРУКаква професионална армия бе брат? Ако случайно някой ден агитките на ЦСКА и Левски се обединят ще набият горката ни армия!!!

95

Анонимен

преди 6 години

Хмм... ако ме питат мен и ток трябва да пуснат по нея.

94

minava6t

преди 6 години

До пехотинец; Глупчо, глупчо не буди лъва. А това което ще изтреляш ще ти въде върнато с хиляди пъти по-вече. Колко войска и въоръжение имаш ? 4 Миг 29 дето не летят, 3 хеликоптера, 48 танка, 120 оръдия, 36 БТР-а , 12 Хаммера-а и 26.000 души армия. Я виж с какво биха ти отговорили отсреща: над 3600 танка, толкова БТР-а, толкова оръдия, над 680 ракети и т.н...По - добре се скрий и си мълчи защото тръгнат ли спиране нямат. Това показва историята.

93

Анонимен

преди 6 години

Репресиращите говорят за репресивно потисничество.Кой ви репресира,бе,като само в Германия сте над 5 милиона.

92

ДЪРТ КОМУНЯГА

преди 6 години

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХА ЗА КЛЬОНА,А СЕГА МРЪНКАТ СА ОГРАДАТА? КЛЬОНЪТ БЕШЕ МНОГО ПО СЕРИОЗНО СЪОРЪЖЕНИЕ- А СИ ПРЪДНАЛ ДО НЕГО,ТАКА ДА СЕ КАЖЕ И ЗВЪНИ!!! И МОМЧЕТАТА/ГРАНИЧАРИТЕ/ КОЙ ГОЛ ДО КРЪСТА, КОЙ БЕЗ ОБУВКИ В МОМЕНТА,ЗАВАРЕН ОТ АЛАРМАТА ДА ИГРАЕ ВОЛЕЙБОЛ, СЛАГА КОЛАНА СЪС СУМКАТА,АК-ТО В РЪКА И БЕЖ КЪМ ПОЛОСАТА.СУМКИТЕ И АК-ТАТА СА КРАЙ ИГРИЩЕТО...

91

дедо Йов

преди 6 години

"единствено професионалната ни армия може реално да ограничи набезите" посмях се няколко минути, надявам се определението професионална армия да съдържа огромна доза ирония :) имам една съседка "професионална" войничка, много добре сложено момиченце, всяка сутрин като я видя в униформа и старческата ми фантазия започва едни "модули", обучения и т.н.

90

Питам

преди 6 години

До Туск 66 Ако не бяхме с НАТО, дали щеше да се перчиш така , а ?

89

Питам

преди 6 години

До Trolland Dump 82 Ти ли ще го направиш ,или да събираме дарения?

88

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно прави са в този случай, тази стена е най- голямата простотия и лин. метър от нея струва повече от колкото лин. метър от Вел Кит.Стена! Покрай тази стена много хора свързани с МВР станаха милионери.