16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Абе история има колкото искаш, но отдавна е под формата на чакъл под ЖП релсите, превърната във вар от турците или стени, зидове и частни строежи през столетията. Но за историческите обекти сте прав - освен едното Велико Търново, няма исторически обект, който да се разгледа за повече от 2-3 часа.

15

Доктор Менгеле

преди 6 години

Нека да им вземат по 10лв. за вход за ботаническата и още толкова за Двореца. :)

14

Lan

преди 6 години

14Е, бива да не се сещаш къде да заведеш ...България е прекрасна страна! Родопите, Урдинските езера (защото 7-те рилски са вече пренаселени), Белоградчишките скали, пещерите "Проходна", "Венеца", езерото Жеравна, Златоград, Боженци, тракийските гробници, розово поле през май, някой от етофестивалите, като Сурва в Перник....България е раят! Но в парковото дело има какво да се желае...парковете са проектира ни добре, поддръжката куца. Към момента ми харесват парковете на Хисар и парк Врана...

13

проктолог

преди 6 години

Няма да пиша нищо по въпроса, защото ще ме изтрият.

12

Бау

преди 6 години

Най-тъжното е, че заради визитата Потника нареди Варна да бъде почистена. Ако няма визита такива филми не се случват. Все да се покажем пред чужденците колко сме чудесни и после всичко по старо му.

11

Анонимен

преди 6 години

От малък все си мисля - ако дойде приятел от чужбина, къде бих го завел ?Е така и не се сетих . България просто няма места и история.Тоя дворец в Балчик е като махленска къща с криви пътеки и рехаво озеленяване. Градината с рози, не е нищо особено често и не добре поддържана. За хора, които са ходили в Холандия това , няма как да ги впечатли. България трябва да се замисли за своите забележителности ...трябва да се изградят интересни неща . Това са големи държави виждали доста голвми неща.

10

Анонимен

преди 6 години

Че то и във Франция няма нищо френски вече тъй че няма проблем

9

Илиян

преди 6 години

Дайте им кюфтета от вакумирана опаковка и вино 'Механджийско" от онова което е в пластмасовите бутилки и струва два лева два литрта.

8

Анонимен

преди 6 години

Кебапчета с лютеница, имамбайалда, турлюгювеч и сирене по шопски. За десерт, компот от дюли. Какво има толкова да му мислите. Троянска сливова и Алтай.

7

до Политсексолог

преди 6 години

Добро не чакай. Гадории под прикритие на "помощ" и "загриженост".

6

Lan

преди 6 години

За съжаление Ботаническата градина в Балчик е далеч дори от средностатистически парк на Запад...Много добра е като замисъл и видове, но като поддръжка и обновяване...не! Липсва красота и спокойствие.

5

Qzeka

преди 6 години

Aз бих ги нагостил с една гьостерица...и внука, и бабата ще папат донасита.

4

а, ся де?

преди 6 години

Мосю Макарон и мадам Фиде на посещение у нас!Какво ли ще сготви кулинарът Буда?Макарони със сирене или Спагети по италиански???

3

Анонимен

преди 6 години

Бриджит също е Маркон. Какво е това фамилиарно обръщение по малко име.

2

Анонимен

преди 6 години

Подарете му чеене за да съчетаеете френското с личните му вкусове....

1

Анонимен

преди 6 години

Освен при вечните под-шоги в БГ смешна та геронтофилска двойка на Ротшилд не е желана никъде по света. Включително и в родината си Франция.