23

Анонимен

преди 6 години

Жертвата е на 11! Разбира се, че е дете, в 4-ти клас, още даже далеч от пубертета. Каквото и да пишело в интернет, това са имитации и преструвки за привличане на вниманиието, което му е липсвало. Дете на 11 още няма развито критично мислене, то имитира средата си, за да е харесвано и да има приятели. Лека му пръст!

22

varg

преди 6 години

Аз имам 1700 приятели във фейсбук и познавам от тях лично около 900.

21

грешиш

преди 6 години

До Анонимен 15За България това е нещо нормално!В България винаги е било така!Българина си умира да клюкарства,да завижда,да топи колегите си пред шефа,да се мазни...Това "Учи,чедо,за да не работиш!" го има само у нас!И по света хората работят,и то много,но това чудо там го няма!Това е манталитет на родителите,а от там и на децата!Просто свиквай!

20

OMG

преди 6 години

До нереалистработели от тъмно до тъмно, за да им купят смартфони и разбира се, неограничен интернет. откровено казано, не изпитвам никакво съчувствие.

19

Анонимен

преди 6 години

Така и не видях никъде жената, която и се явява майка. Нещо по въпроса за висенето във Фейсбук да коментира.

18

OMG

преди 6 години

До АнонименУбийството нека да се накаже, но да не се изкарва жертвата светица.

17

Анонимен

преди 6 години

Този народ е луд. Е цял свят такава трагедия сплотява хората и те изпитват и91093стинска тъга...само бг-тата плюят, обиждат и злобеят...в ужасяващо място сте превърнали България

16

нереалист

преди 6 години

До Salmonкак да прекарват време с децата си, след като са постоянно на работа от тъмно до тъмно, почиват един ден в седмицата, този ден за какво по- напред... други са в чужбина.

15

Анонимен

преди 6 години

До OMGНапълно съм съгласен с теб.Похотливи снимки,треви,момчета,най-вероятно щеше да стане "модерна успяла и независима жена",както биха се изразили анорексичките от БТВ и Нова.Но..... и най-голямата *** не заслужава да бъде убита по този или който и да е начин.Убийството си е убийство и трябва да бъде наказано.

14

Анонимен

преди 6 години

Нещата отиват на зле. Българинът все по-трудно разграничава доброто от злото, става все по-куравосърдечен, злобен и завистлив. Това всичко се попива от децата..

13

Анонимен

преди 6 години

До НадетоТо фейсбук си я има тази политика, ама малките просто си добавят 10 години към възрастта...

12

OMG

преди 6 години

стига с това "детето"! то нищо детско няма в тая, вижте й ФБ профилите. бъдеща пачавретина. брутална, груба, безвкусна и кичозна малка кифла. дали е знаела къде е градската библиотека в Бургас - не, ама знаела как да си купи трева. и имала последователи! овце следват оФца. каква карикатура.

11

Анонимен

преди 6 години

Лека да е пръстта.

10

Шоп

преди 6 години

Да не се окаже и тази рускиня като другата дето я гръмнаха в София..

9

Надето

преди 6 години

Фейсбук трябва да промени 'политиката' си и хора под 18-годишна възраст да не могат да си създават профили.Просто не е нормално едно 11-годишно дете вместо да играе навън с връсниците си,да седи вкъщи и да си пише с непознати.

8

Анонимен

преди 6 години

сигурно са сиромаси хора и с достойнство като чета и слушам как се опитват медиите да изкарат жертвата виновна ,то в 4 клас детето го изкарват спец по пушене и то на наргиле в тая държава престъпник да си

7

Salmon

преди 6 години

Знаете ли кое е зловещото в тази история?Родителите и на двете деца не са познавали децата си.Не са прекарвали достатъчно време с тях и те са имали паралелни животи,за които не са подозирали.А е можело да не се стига дотук,ако прекарваха повече време с тях и ги изслушваха.

6

Анонимен

преди 6 години

...детето, което според първоначалния оглед на полицаите било на видима възраст 15-18 години...

5

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости, горкото дете!

4

Карина

преди 6 години

Майката на "момчето" заявява, че то било невинно! А медиите ни го излъчват! Гавра с паметта на закланото дете е деня на погребението му! Гавра!