5

дивак

преди 6 години

В началото на юли бяхме 10-тина човека "на диво" на палатки на Халкидики. Гърците бяха много толерантни, ние се съобразявахме с правилата. Всеки ден минаваше един *** да събира ***. Друг човек в униформа обикаляше, за да следи за пожар. Единствената ни "издънка" беше, че една вечер се бяхме разпяли (македонски песни) на висок глас и охранителката на близкото заведение на плажа дойде и ни направи забележка. Според мен, тези статии са писани по поръчка и са анти/пропаганда.

4

Анонимен

преди 6 години

Ех, защо публикувате това, колко хубаво щеше да е да отидат повече от нашите вресливи диви къмпингуващи, че гърците да стегнат бюджета!

3

Кривондел

преди 6 години

Хората просто се стараят плажовете им да не заприличат на Иракли....

2

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази статия, която обяснява как да заобикаляме гръцките закони??? Вие какви го играете?Къмпингуването е забранено от много години и всички българи много добре го знаят. Да си плащат глобите и да не се оплакват. А за *** по пътя към Халкидики, оставени от българи, румънци, сърби, македонци - просто нямам думи!

1

Анонимен

преди 6 години

Българинът да се научи да спазва правилата. Не навсякъде е разграден двор, като тук, без работещи контролни органи и с водеща политика на връзки. Бой през ръцете върши чудеса за възпитанието.