11

Trolland Dump

преди 6 години

"Лъжа е да внушаваме на хората, че ако изпъдим мюсюлманите (. . .) или затворим джамиите, проблемът ще бъде решен."Ако няма нито един мюсулманин в Испания(например), как ще има атентат в Испания?!?!? И следващ въпрос - ако няма нито един мюсулманин в Испания(например), защо джамиите ще са отворени?!?

10

hodrchapovylnite

преди 6 години

А какво стана с арестувания тези дни в България ислямист, който упорито твърди,че не е такъв. Голяма грешка ще е ,ако му се вярва. Нека да си получи заслуженото.

9

Анонимен

преди 6 години

Много са опасни псевдомюслюта (наркомани,алкохолици) те са подходяща плячка за амерканоционистката игра !

8

Циник до 17

преди 6 години

Личи ти!Вярваме ти!

7

Анонимен

преди 6 години

"Тази терористична стратегия е насочена към цяла Европа; властите трябва да се готвят за продължителна конфронтация и да разчитат на издръжливостта, характерна за демократичните общества, добавят те."Тоест властите да продължават да пълнят Европа с талибани, а издръжливите европейци да ***.

6

Циник до 8

преди 6 години

Разбираш ги нещата....като постоянен жител на 4и прозорец в Карлуково.....

5

Циник

преди 6 години

Европейските държави ТРЯБВАЛО да се ПОДГОТВЯТ за дългогодишен терор!Както казваше един колега немец - пълна популистка НАГЛА ЛЪЖА!!!! Сталин, Мао, Хитлер,Чингиз хан, Торквемада....биха решили проблема ЗА БРОЕНИ МЕСЕЦИ!!!Но това са били хора с визии ( къде правилни...къде не) ...но!!!! Неоспоримия факт е един - ТЕ не биха се оставили на шепа полудиваци - да ги правят за смях!!! С малки изключения - тези, които претендират днес да са водачи на избралите ги народи....са техни гробокопачи!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Така е, това е своего рода асиметрична война. Разбира се, стандартните подходи, като затягане на мерки, закони, правила и т.н., стават безполезни, защото за тези хора правила няма по презумпция. За да победиш джихадистите, трябва да разсъждаваш като джихадист.

3

Аз

преди 6 години

Тия неандерталци трябва да се избият. Така ще се реши пролема с храната в света.

2

Анонимен

преди 6 години

Европейците трябва да си защитаваме културата и начинът ни на живот! Приемете гокато дом и сте поканили някой. Ще искате гостът да спазва правилата, в противен случай ще го изгоните.

1

HAIL ТЕРВЕЛ

преди 6 години

Тервел - най-великия войн срещу исляма за всички времена ! Европа му е длъжница.