27

Тодор Живков

преди 6 години

Сега в момента живея в Холандия в град с население 1 милион човека,тук има Метро един Лидъл няколко малки магазинчета,и големите им магазини са Холандски и се продава само холандска стока това като зеленчуци и плодове което го има в Холандия,и малкия бизнес като магазинчета хранителни има много.Защо пиша всичко това ли ,защото стигнах до извода че със сигурност има целенасочено унищожения на нашия народ,заради проблемите хората боледуват,съмоубиват,убиват.Всичко е целенасочено.

26

Тодор Живков

преди 6 години

Хора аз съм от Пловдив в моя град има 12-13 големи магазини като Билла,Метро,Кауфланд,Лидъл има още някой но съм го забравил,тези всички магазини се държат от еврейте това са верига от магазини по цяла Европа и цял Свят.Пловдив е 500000 човека макс ,не съм гледал с точност,и има 12-13 магазина големи,какво ще рече това че целия град пазарува от тези магазини че е със стотинки по евтино от малките магазини,този целия оборот се изпраща в Европа и в България не влиза цент от печалбата.

25

Тодор Живков

преди 6 години

Хора събудете се при една война голяма като Трета Световна,Турците веднага ще предявят големи притенций към нашата земя и като нищо може да ни нападнат и със сигурност тогава Нато ,въобще ще му е на *** за нас,Ние трябва като народ да завием в посока Русия иначе тежко и горко на всички хора,освен тези който са обвързани с американците и изпълняват тяхните заповеди.Руснаците никога няма да ни прецакват така,както Американците,те са Християни и вярват в Господ а Американците са сатанисти

24

редник

преди 6 години

:) добре че си от умните ! :) Красавец... :)

23

Stamat

преди 6 години

Bravo. Edin dostoen 4ovek.

22

Тодоро Живков

преди 6 години

Заради парите се водят войните,заради пари в днескашно време се заличават цели фамилий,никой няма да си занесе парите в другия свят,тези Еврей който са виновни за всичко от алчност ,скоро ще им се преобърне света,сега е материята,предстой любовта,Ванга е казала до 2023 всички Българи да са в България,2025 света ще е исцяло променен,лошото ще оцелеят много малко хора но България няма да бъде заличена тя ще най-малко повредена,само дотогава дано да не ни избият Американците за да ни вземат земята.

21

Тодор Живков

преди 6 години

В Северна Корея според мен е рай за живеене,в тази държава ще има истинска любов,истинско и вечно приятелство,парите там не са нужни,и да ги имаш няма какво да си купиш толкова,и това е най хубавото нещо в цялата работа.Спордд мен хората от севера си живеят най-уникалния и смислен живот на тази планета,там истинските хора бъдат почитани и уважавани,със сигурност и няма убийства толкова,както днескашния случай в Меден Рудник в Бургаз.Хора парите са най-лошото нещо в този свят,заради тях се водят

20

Анонимен

преди 6 години

Дъщерята на Тиквата дезертира в САЩ.

19

Анонимен

преди 6 години

До редникАе, хей сплескан, аз не казвам, че всички славяни са скапани, а че този е от скапаните.А ти си от глупавите...

18

редник

преди 6 години

До " Този Дриснюк е някакъв скапан славянин " Ти си Тюрк нали? Българите със Сърби и Руснаци се разбираме повече или по малко без преводачи . Прабългарите със Славяните точно така са се разбирали , защото сме братовчеди. 500 год. под турско ама с турците не се разбираме! Тука сме все " скапани славяни " :) Ти си знаеш какъв си ! Ама и ние знаем какви сме !!!

17

Анонимен

преди 6 години

Става въпрос за уайт *** - избягал е, защото са го хванали да си разписва сам отпуски, фалшифицирайки чужди подписи.

16

Анонимен

преди 6 години

С една дума и ние да последваме примера на този американски "Павлик Морозов"- ех, говежди надежди , как имсе иска на партийните секретарчета да се върне ,,правилният СТРОЙ"

15

дуро

преди 6 години

Не виждам смисъла защо трябва да ни занимават с един луд чак в С.Корея. Във всяка една лудница ги има.

14

до кофражиста

преди 6 години

Младите хора се завръщат в България, рече Бойко Борисов и прати дъщеря си в САЩ.

13

СатаНАТО™

преди 6 години

"Този Дриснюк е някакъв скапан славянин, подобна англосаксонска фамилия няма."От толкова целуване на американски *** си забравил как им изглеждат лицата. Този е американец с типичните южняшки черти.

12

Митака

преди 6 години

Хубава си е Корнелия. Младо гадже

11

Киро кофражиста

преди 6 години

"Колко е хубав соцализъма в Северна Корея" - рече другарката Нинова и прати сина си в САЩ

10

СатаНАТО™

преди 6 години

Този Дриснюк е някакъв скапан славянин, подобна англосаксонска фамилия няма.Останал е да хранят и показват като мечка на синджир.

9

Тото

преди 6 години

Плювате по Америка, ама всеки тича и се моли за щатска виза. Пропаднала работа. Какво очакваш от държава където 50 процента от хората са русофили, погледнете Полша, Чехия, Унгария, на светлинни години от Бг. Къде е тайната според вас, в това че хората се осъзнаха на време и загърбиха миналото, дори забраниха комунизма. А вие тука целувайте Корнелия по задните части.

8

Анонимен

преди 6 години

"няма да пропуснем случая да изличим САЩ завинаги от картата на света"МНОГО ЯСНО БАТЕ!!! МАЧКАЙ КРАВАРНИКА!!!