171

интегриращ толераст

преди 6 години

Така е,много са мирни,и много добрички!И са едни толерантни,направо думи нямам!Само че кой знае защо,до сега в цяла Европа няма един единствен случай обикновени мюсюлмани да са предали на властите джихадист!?Чудна работа,нали!?

170

Анонимен

преди 6 години

Убеден съм в едно, така са им промити тиквите, че в семействата си всички одобряват убийството на християни, считани за неверници. Но страхът от ответен удар, нападения, побой, убийства расте. Изкарали дами стотина??? Защо не няколко хиляди? Защото са съпричастни към тези убийства, приемат го за нормално действие.Решението е, забрана на тази религия, приемане на християнството, затваряне на всички муслимски центрове.Който не иска, екстрадиране. Оставят ли се ще продължават.На муслита не вярвайте

169

Анонимен

преди 6 години

ислямът е мир,денят е нощ,бялото е черно и т.н. ,единственото което приемам е че не всички мюсулмани са терористи,но тази религия вече достатъчно каза за себе си,за мене тя е примитивизъм

168

вярата е нещо лично

преди 6 години

Всяка ОРГАНИЗИРАНА религия се превръща в политика!

167

Анонимен

преди 6 години

Терористи сте. Тероризирате всички с воплите си за внимание. Трябваше вече да няма религии и да сме измислили машина на времето, а то вместо това разни мургавелковци си играят на блъскащи се колички и използват всеки шанс да говорят публично за достойнствата на исляма. Пълна простотия.

166

popa ot razgrad

преди 6 години

разбира се, че не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани...

165

превод

преди 6 години

Исляма е подчиение, с това казват че са подчинени и че вие ще се подчините също.

164

Анонимен

преди 6 години

те за това стават разправиите щото искат да сме т ъ п и

163

до Футуролог

преди 6 години

Това ли е единственият аргумент който може да изтъкнеш - общообразователните филмчета на Дискавъри?А законите на на науката - математика, физика, астрофизика... Дори 0,1 стотна отклонение в гравитацията на Вселената и тя щеше да представлява безформено Вселенско пространство!Межд,у другото Атеизма е също вид религия, в чието име са били избити милиони - като започнем от Френската революция, та до Октомврийската и последвалата я комунистическа религия (наречена идеология)

162

Анонимен

преди 6 години

*** ТЕ тия са същите като ония на снимката М ... да ти кажа кое е правилното ( кое е по доброто ) за тебе

161

Анонимен

преди 6 години

Абе тука Пълно с Инквизиция бе !

160

Реално

преди 6 години

Това нещо е мир, а един мармот завива шоколад в станиол.

159

666.666

преди 6 години

От къде си толкова сигурен че Будизма не е или каквото изповядват Японците - Шинтоизъм? единственият възможен и разумен и мирен начин. Колко бога им колко интерпретации има,. и защо точно еврейският Бог/исус е по някакъв начин правилният.

158

Площад Вандом

преди 6 години

Религиите смърдят, смърдят на леш!!!!

157

666

преди 6 години

И ко стана?! Европа таман скъса с религиозните тъпотии, за да й се натресе доста по страшна религия. И това ако не е гавра, здраве му кажи.

156

Не вари козле в мляк

преди 6 години

След като пътя ни приключи нищо не се случва, клетките в мозъка умират, съзнанието изчезва завинаги. Това какво вярваш или не вярваш няма никакво значение. Вярата е само загуба на време да се притесняваш цял живот вместо да живееш продуктивно. А някои дори това не правят. За всяко добро или зло действие ще намерите оправдание в Корана или Библията. Това помага на всеки вярващ да си присвои добредетели които не олицетворява, но само до тук. Това са фактите.

155

666

преди 6 години

Исляма е изкован в огъня на битките на брадатия неграмотен камилар Моамед Първи камил оебец. Вие какво очаквате от последователите му? Да ви веят с палмови листа и да ви носят маслинови клонки ли? Хаха, блажени са верующите

154

Анонимен

преди 6 години

те искат да си т ъ п и зависимхм да ! ама пък някой искат точно обратното - е точно за това стават разправиите

153

упс...

преди 6 години

Странно?Как тогава е възникнала Вселената?Да, да... голямото Бум!!!Въпроса не е в това, а в точното Съотношение на физическите закони на Вселената!И най-малкото отклонение би превърнала нашата Вселена в напълно необитаема и безжизнена!Едни наричат Създателя на Вселената - Бог (с множество имена и вариации на Волята Му)Други - Вселенски РазумТрети - ТворецЧетвърти - отричат съществуването МуНо, както казват "В окопите няма невярващи!"Може би защото носим частичка от Него наречена Душа!

152

До 265

преди 6 години

Твоята теза не отговаря на важния въпрос какво се случва след като пътя ни на тази земя приключи? Нищо ли? Това че си създаден от господ по негов облик не означава че си бог - не и все още - до там можеш да стигнеш по определен начин, но хора с твоето мислене май няма да стигнат до там...... хубавото е че има и поправителен изпит - тегав е но е опция ;)