19

Анонимен

преди 6 години

то пък кога е имало прясна риба

18

Анонимен

преди 6 години

BLAKC DEATH FOR USA

17

Анонимен

преди 6 години

Ехеиии, цели 57КГ риба и 21КГ миди, че то само в града има 500 ресторанта, по една мида да бяха намерили размразена пак щяха да хванат повече??

16

Анонимен

преди 6 години

Добре, че учението не започна от западната ни граница. Сега турците, украинците, руснаците ще си хапват прясна риба, а ние ще събираме гилзи за старо желязо. Пак сме на кяр.

15

Ха- ха- ха

преди 6 години

Подобни "анализи"биха предизвикали див възторг сред русофилското сборище край Копринка, но за щастие аудиторията на Днес е по-интелигентна. С малки изключения, разбира се.

14

до 13 от славянин

преди 6 години

''Правилно'', ученията на атлантическите ''божества'' в Черно море не само не намаляват рибните запаси, но и ги увеличават понеже карат рибите да се чифтосват като за световно, от екстаз, че около тях плуват натовски корита!

13

до 7 от славянин

преди 6 години

На теб още ли ти кънти в празната демократична кратуна социалистическата пропаганда!? А иначе Дунавът който събира всичката ''чистота'' на запада е ''като изворна вода'' и ''пречиства'' Черно море!

12

Анонимен

преди 6 години

Поредната долнопробна руска хибридна пропаганда съчинена от парцала на Петьо Блъсков. След този опус може да очакваме нов, в който да се описва как натовските самолети докарват проливен дъжд и градушки а кокошките престават да снасят от стрес. И не знам, защо се трие.

11

popa ot razgrad

преди 6 години

риба...ама цаца...

10

Дунав

преди 6 години

Заповядай да се изкъпеш в чистия Дунав :) или вода да пийнеш . От запада я филтрират за *** (номер 10 )

9

ПОЗНАТО

преди 6 години

Помните ли миналата Година обвиненията към Рибарите - бяха избили Делфини ?Рибарите отговориха че виновни са Военните Учения на Турция и Сонарите им ?

8

zaw12929

преди 6 години

ДОКАТО ПЕЙО И ЯНКИ ПЛАШАТ ГАРГИТЕ- ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ ИМАТ ВЕКОВНИ ДЪРВЕТА С ВСЯКАКВИ ПТИЦИ, А НАЙ КРЕСЛИВИТЕ, ПОДОБНИ НА ЗАПАДНИТЕ САНКЦИОНЕРИ НА РУСИЯ ПЛАШАТ ВОЕННИТЕ УЧАСТНИЦИ В МАНЕВРИТЕ.УПЛАШЕНИ ОТ ГАРГИТЕ, А КАТО ЧУЯТ ЗВУК НА РУСКИ САМОЛЕТ, ЛЕТЯЩ В ТЕРИТОРИЯТА НА РОДИНАТА СИ- МАНЕВРИСТИТЕ НАПЪЛВАТ ГАЩИТЕ... СЪДБА...

7

ние не сме глупави

преди 6 години

След години на тровене на Черно Море от СССР дълго време се опитваха да ни убедят че това ставало през Дунав от подлия Запад. Постепенно рибните ресурси се свиха до цаца, но и тя е на свършване.А пък рибата не четевестници че да се уплаши от военните учения.Аман от социалистическа пропаганда, насочена към най-елементарните слоеве на населението.

6

Анонимен

преди 6 години

Кит другари, истински наш роден социалистически кит!!!ПС: Жалка работа :)

5

Нане Марсианецо

преди 6 години

Имаше един дупетатин, който ни плашеше, че кога България влезе в НАТО натовските войници ще ни влизат в мазите и ще ни окрадат бурканите. Нещо като руските войници през 1944-45. Те за'тва клечах през целото учение пред мазата, що моо да ми са падне на мене некоя натовка да доде да ми краде бурканете. Ама никой не доде. А у вас как са бурканете?

4

айде е е

преди 6 години

Те сега на Руския флот Цаца ли му викат?Навремето кодовата дума беше Орехче.

3

Поручика Балканец

преди 6 години

Пропаганда за мyрзилки и недоквакани. До Баба Яга, Торбалан, Змей Горянин и Върколаците се появиха и Американците. Понеже те, заедно с Евреите, Масоните, Илюминатите, Темплиерите и Извънземните са новите плашила за лyмпените.

2

Смях се с глас!

преди 6 години

В основното училище имахме една много дебела, зла и истерична учителка по география, с прякор "Баба Цаца Инквизицията". На всичко отгоре беше злопаметна и отмъстителна.Едни от най-често употребяваните от нея заплашителни изрази бяха:"Като те ощипяааааа!" и"Като те настъпяаааа!"Изричаше тези заплахи с почти оперетен тон, кресчендо. И досега звучи в ушите миТа значи, опитах се да си представя как военният флот плаши Цаца Инквизициятасъс залпове :)))

1

:) :)

преди 6 години

О,ооооо тя Цацата още не е е разбрала какво хамериканско учение и се готви!!! Ще се изплаше не ами...ще и се види тясно и Черно море! :) Скоро ще е, няма страшно!