49

РусенецЪ

преди 6 години

Хайде стига глупости! И децата знаят, че нашите там са имали единствената задача: да поддържат полевата баня. От теляк кога пък стана снайперист ?! Да не припомням за Камбоджа :)

48

Анонимен

преди 6 години

От алчност са отишли.Както казват в US филмите "парите или живота"

47

123

преди 6 години

Май не разбрахте за какво става дума, а?! Верно е, че хората са отишли там за пари, НО каква е тази войска дето не е виждала битка. По-добре надалеч, отколкото вкъщи. Пък и в къщи ако се наложи...

46

Анонимен

преди 6 години

Ето това е български МЪЖ! А не набутаните с химия и дрога, крачещи се смешници по Слънчака!!!!

45

RM

преди 6 години

EVALA ! ISTINSKI GEROI E TOZI ! MAJAGA E - NJAMA SPOR.VAZHISTAVAM SE NA TAKIVA HORA

44

Анонимен

преди 6 години

Имам един познат, който беше наемник като този човек от статията!Преди да замине беше изключително физически и психически здраво момче - спортист! На него може да се разчита за всичко - думата му беше закон!След половин година на някаква мисия се върна развалина - побърка се, вървеше и си говореше само по улиците, имало е случаи да се съблича чисто гол, да ходи по улиците и да крещи някакви неща по нощите!Какво е ставало на тия мисии, кой знае, ама явно са само за безочливи и арогантни хора!

43

Моро

преди 6 години

Коя част на Родопите е защитавал този "родолюбец"? Докато е бил е Кербала?

42

kolio99

преди 6 години

До Калиннали искахме нато ,как няма да ходят където им кажат!!!!

41

ГАДОРЯН

преди 6 години

Знам. И за него пишеше в книгата, както и за един есесовец. Японците имали доста из джунглите и бая престрелки с колеги от морската пехота. Модерните снайпери са по лесни за използване. Навремето е било много трудно. А и много е важен камуфлажа и тн. То не е само да си точен стрелец. Затова в щатската армия си има три отделни думи за нивото на компетентност. Марксман, шарпшутър и снайпер. Във всяко отделение си имат не помня по колко шарпшутъра. Снайперистите са по един в рота май.

40

пинк Фройд

преди 6 години

Като е негоден да задоволи жена си, отива да убива невинни хора за пари, защото импотентността го е направила злобен и човеконенавистен!И докато кадърни мъже за правели жена му щастлива, този "мъж" е убивал невинни хора за пари, естествено скрит зад модерно оръжие и защитна техника!Истинските мъже се бият с голи ръце, всичко останало е за комплексари!

39

ЗАЙЦЕВ

преди 6 години

До ГАДОРЯНЗайцев е бил най-известен съветски снайперист през войната!

38

Анонимен

преди 6 години

Каква е разликата между тези наемници и атентаторите от снощи в Барселона?!Убиват невинни хора, но тези "българи" го правят за пари!Що дирят в Кербала?България ли защитават?!Наглеци!

37

идолът Левски

преди 6 години

До Тодор ПашовИ нашия левски е заявявал, че след освобождението ще се бие в чужди страни!

36

ГАДОРЯН

преди 6 години

Преди години преведох една книга за снайперисти. Какви виртуози е имало само. Още по времето на Войната за независимост. С кремъклийки без оптика са поваляли врага от голяма дистанция. Рекордьор е един от американската армия във Виетнам. Дебнели се с дни с виетнамски колега в джунглата. Било е жесток двубой. И накрая го убива от 2,5 км ако не и повече. Това е едно смъртоносно изкуство.

35

Коментстор

преди 6 години

Бай *** войник. Няма една абичка да пасе овцете, сма тръгнал на мисия с пушка на 60 градуса. Барабар Петко с мъжете. Не се слагайте, а оставете истински войници да си вършат работата.

34

Калин

преди 6 години

Имам приятел, който се върна точно от тази тази мисия. Условията са били меко-казано трагични, в американската база - всяка палатка е имала климатик, интернет , тв. Американците са ги съжелявали нашите и са им подарявали кубинки и бронежилетки, друг е въпроса къде сме тръгнали ние Бай *** на такива мисии - без екипировка и без специална подготовка. Всички знаем тюлените през какво преминават преди такива мисии , тук в Пловдив и Казанлък е цирк.

33

Кон Спиратор

преди 6 години

Защо Слави прави концерт там преди инцидента?След това покани част от военните в предаването си. Защо това предаване го няма в архива на шоуто?Част от военните там бяха връзкари, тръгнали на гурбет. Дъщерята на полковник Панайотов беше 40 кг тогава. С такова телосложение изобщо не можеш да носиш тогавашните тежки бронежилетки. Що дири там?

32

Анонимен

преди 6 години

До Тодор Пашовсамо не разбирам защо се бие в чужда война ?...Нима ако някой дойде в БГ ние ще стойм и ще гледамеосвен руснаци друг кой може да дойде в БГ?

31

СатаНАТО

преди 6 години

До mdaЩе се намерят хора, спокойно.Притеснява ме, че ще се намерят и русофили да помагат на чуждите снайперисти.

30

Кон Спиратор

преди 6 години

Имам въпроси:- Слави прави концерт в Кербала. След инцидента покани част от военнослужещите. Защо съответното предаване го няма в архива на шоуто?- Там беше дъщерята на полковник Панайотов. Сержант Панайотова беше 40 кг тогава и не можеше да носи тогавашните бронежилетки. Кой я е допуснал да ходи там като мед сестра? Мислела си е, че отива на гурбет, както и част от останалите "връзкари"?