7

zeus

преди 6 години

Ситуацията е точно каквато се очаква, така американският данъкоплатец охотно ще даде още и още долари за нови оръжия и ще пълни гушите на определени кръгове.

6

т.п.

преди 6 години

До Анонимен 5този, който пося ветрове

5

Анонимен

преди 6 години

Когато посееш вятър - ще пожънеш буря!Кой ги накара краварите, да хвърлят а-бомби срещу япончетата?

4

Анонимен

преди 6 години

Война никога не се започва официално. Първо "външни" (заинтересовани) сили форсират социални събития и се "индуцира" конфликт, при който една реакция отключва верижни реакции и достигане на критична точка.

3

факт

преди 6 години

Обикновените американци не знаят истината за света и че те живеят в най мразената държава терорист,техните медии ги лъжат и заблуждават за истината по света,те са зомбита.

2

те САЩ

преди 6 години

А кой направи времената такива шантави с постоянни агресии,преврати,майдани,заплахи,бъркане в живота на държавите,създаване на терористични групи и тн.и тн.крадеца вика дръжте крадеца....

1

Анонимен

преди 6 години

Tрябва да не разбираш нищо от световния ред ако мислиш, че някоя държава ще започне ядрена война (дори Ким и Северна Корея). Но дай на разни родни "експерти" в ефир да ти обясняват как всеки момент щяло да има ядрен "удар". Нивото им е като на "видните" родни политолози в ефир които са най-вече известни с факта, че до сега не са познали правилно резултатите от нито едни избори, но им въртят мухлясалите физиономии в ефир всяка година.