44

Валентин

преди 6 години

Трейс, тези дето и метрото строят. Фирмата на прасетата на доган ли?

43

Кривондел

преди 6 години

Спокойно!!!Столична община, по социална програма, е назначила сляп глухоням и болен от Алцхаймер инспектор, който надзирава работите!Догодина по това време - ремонт на ремонта!

42

Анонимен

преди 6 години

Комунизъм не знам си какво ама я вижте снимките даже в Сирия имат по-добра инфраструктура, след 5-6г. война.

41

Анонимен

преди 6 години

До нкавраков-на мен наистина вече ми е прекипяло от дрънканиците на Фандъкова а съм последният човек който ще подкрепи Корнела например или някой от тяхната шайка обаче как да кажеш на черното бяло КАК БЕ ФАНДЪК???

40

nkavrakov

преди 6 години

Докато хората си седят вкъщи пред телевизора,така ще е ......

39

гЛас народен

преди 6 години

Предлагаме да се смени настилката на Цариградското шосе с павета

38

Анонимен

преди 6 години

За кога точно е планиран ремонта на ремонта - за октомври или за ноември.

37

Анонимен

преди 6 години

ФандъЧкова ще провали ГЕРБ в София и това може да им коства такъв истеричен натиск от страна на БКП че пак да стигнем до извънредни избори!!ТЯ "СТРОИТЕЛКАТА"НА МЕТРО И ДЕТСКИ ГРАДИНИ,скъсА се да строи подземно а отгоре София е ЛЕШ!!Следващият кмет КАТЕГОРИЧНО ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ТОВА ФОРСИРАНЕ НА МЕТРО И ДА ОПРАВИ УЛИЦИ,ТРОТОАРИ И ФАСАДИ ЧЕ СМЕ ЗА СРАМ,Фандъкова уж жена А НЯМА НИКАКВО ЧУСТВО ЗА ЕСТЕТИКА В ГРАДСКАТА МЕБЕЛ И НЕ ЗНАЕ ДУМАТА ПОдДРЪЖКА КАКВО ОЗНАЧАВА!ДА СЕ МАХА!

36

Анонимен

преди 6 години

А ГЕРБ с какви точно пари строи - с тези от партийната им каса или с тези от Държавния бюджет и Общината, където внасяме всички чрез данъците.Докога ще ни лъжат, че ГЕРБ строи. ГЕРБ не строи. ГЕРБ краде парите ни.Това е истината. Но никой не смее да я изрече, защото ще дойдат пак мутантите на Мутрата и ще го привикват на разпит.

35

Анонимен

преди 6 години

Не знаех, че бул.Дондоков е бил бомбардиран на скоро.

34

Българина

преди 6 години

Кви павета бе селяни! Павета само по края трябваше 21 век сме , в рим няма павета вече, само шум и мръсотия са тия павета

33

Йорданка Фандъкова

преди 6 години

Спазили сме всички процедури включително за противопожарна безопасност. ГЕРБ строи качествено.

32

Анонимен

преди 6 години

Основните акционери в ТРЕЙС са Черепа, Прасилян и Цветелина.Това може да се провери на сайта на Агенцията по вписванията.Иначе кучетата си лаят, керванът си краде.А овчарят Суджук го пази да не го обезпокоява Съдът.

31

Лиляна Павлова

преди 6 години

До 23 "Трейс" са фирмата, която работи най-качествено, спазва сроковете и дава най-ниски цени. Това е и причината да са изпълнител на всички обществени поръчки.

30

Анонимен

преди 6 години

И за крадците на обществени средства няма ли да има съд. Или не, защото и съдът и цялата държава е тяхна и си правят каквото пожелаят.

29

Трейс

преди 6 години

Представям си след един по як дъжд в какво ще се превърне Дондуков, догодина пак ще го затворят и ще си редят паветата. Като едно време юруж предконгресно......Най-голямото поне за БКП! В случая за други...

28

ремонт

преди 6 години

До преди няколко години недоволствах, че нищо не е пипнато и ремонтирано от бай Тошово време още. Напоследък почвам да се питам, не може ли да не ремонтират и пипат нищо. Май така ще е по-малко поразията

27

куката

преди 6 години

"Настояваме г-жа Фандъкова и г-н Евгени Крусев незабавно да наредят на фирма Трейс да преправи всички констатирани дефекти, да санкционират надзора и да гарантират, че този булевард ще бъде изпълнен качествено"Настоявайте си те рушвета си го вземат предварително за да не маже после да им връзват кусури !

26

до 27

преди 6 години

измамници са, главното им действащо лице Гергин Борисов е едвам избутал библиотечния университет а се бута и представя навсякъде за архитект

25

do 27

преди 6 години

да доста се знае за организацията и за форума skyscrapercity. Мнението е компетентно.