25

Анонимен

преди 6 години

***, че разбери кой казва истината!

24

Анонимен

преди 6 години

Салатите са от прави краставици.Яйцата са от щастливи кокошки. Забъркани са от пеещи готвачки.

23

Анонимен

преди 6 години

Колегата го е написал по-долу рейтинга в букинг е ужасно нисък. Направих си труда да прочета коментарите на хорта. Всички се оплакват от храната и персонала. Общо взето едно положително мнение няма. Това е меродавното мненние на гостите на хотела, не на някакви чантаджии дето са се разходили да вземат едни пари и да констатират страхотни условия.

22

ponti

преди 6 години

Разказа на украинеца съдържа няколко характерни акцента, които го правят 100% правдоподобен! Един украинец не може да си измисля тези неща, ако не ги е видял - 5 "ромки" ровят в манджата без ръкавици и шапки, туби с алкохол, чешмяна вода в диспенсъра. Това са фундаментални практики в българския туризъм, които не може ей така да ги изобрети един украинец. Иначе впечатленията на г-н директора на буркаската БАБХ са неизбежни, защото парите вече са взети, а може би и похарчени...

21

ha ha ha

преди 6 години

И през ума ми не е минало, че проверяващите ще констатират нередности.Има и добри заведения, но са изключително малко.Публично известно е, че ресторантьорите НЕ изхвърлят никаква храна. Дори те самите си го признават.Ако се вгледате по-внимателно в менютата, ще откриете куп ястия със съмнителни съставки.А контролът на съответните органи е проформа, т.е. само на хартия.

20

Нещастници от БАБХ

преди 6 години

ТЕ ТИЯ СА НА ПОСТОЯНЕН АБОНАМЕНТ И В ЗАВЕДЕНИЯТА И ПО ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕРИГИ.КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА ОТКРИЯТ?

19

НЕ ВЯРВАМ ! !

преди 6 години

АЗ НЕ ВЯРВАМ НА ТАЗИ ПРОВЕРКА ! ЯСНО И КРАТКО !

18

Мислещ

преди 6 години

Така, така огромната част от "сензациите" по морето се създават от мрънкащи туристи на които "пясъкт на плажа им е много" и "в морето плуват риби и плашат децата".

17

до китеник

преди 6 години

Истината е неприятна, не е задължително оплюване. Хайде да не сме се сблъсквали с всички тия неща, та да не знаем. Мизерията по българското Черноморие преобладава - собствениците масово пестят от всичко, а отношението към клиентите е "Ден - година храни". И докато е така, по-добре да наричаме нещата с истинските им имена, а не защото си е наше, да го кютаме.

16

китеник

преди 6 години

По повод коментарите дотук: Защо непременно и на всяка цена написаното от украинеца да е вярно? Ами ако лъже, ами ако конкуренцията му е платила да напише тоя пасквил? И защо пък проверяващите да си измислят, нали и те носят отговорност за издадените от тях документи! По-кротко с плюенето на всичко родно, уважаеми дами и господа! Може пък и да има такъв ресторант в Китен, може и у нас да има заведения, в които всичко да е както трябва. Но по нашенски - щом е българско, дайте да га оплюем!

15

Teodor

преди 6 години

Изобщо не съм очаквал друг резултат от проверката. Макар всеки да познава по някой, работещ сезонно по курортите, който е разказвал още по-големи свинщини. Заведенията, които предлагат една и съща храна, докато не се вмирише, са почти 90% от всички. Хигиената по морето не е на нула, ами е и с отрицателни стойности.

14

Анонимен

преди 6 години

Изгониха половината от населението на страната в чужбина защото не искат да плащат а сега решиха да заменят и малкото останали с чужденци, само и само да не плащат и лев на никой!

13

Анонимен

преди 6 години

Въпросното хотелче Kiten Beach Hotel има доста нисък рейтинг в booking - според мен едва ли е съвсем без нарушения.Както и да е, то си е наказано с ниския рейтинг така или иначе.

12

Хохол ебаны

преди 6 години

По наше море не всичко цветя и рози, това ясно. Но медала има и обратна страна. Работя /по принуда/ с украинци две-три години. Големи претенции, нулева ефективност. Не му е било нещо на таман на пиклЮ-хохлЮ и антирекламна дейност тръгнал да развива. Такъв им е манталитета

11

Анонимен

преди 6 години

Аз вярвам на украинеца! То е ясно, че е дошъл, поработил безплатно на местния отворко и си е тръгнал гол като пушка! С това наемане на чужденци е ясно на всички, че се цели хептен не плащане на заплати. Няма как да искаш да правиш бизнес и да не даваш пари а само да получаваш! А въпросните проверяващи са си взели рушвета или са си букнали безплатно море за седмица през септември :)

10

Анонимен

преди 6 години

Според мен такова отлично и изрядно заведение трябва да приготвя храната на евродепутатите по време на председателството ни.

9

Анонимен

преди 6 години

А защо инспекторите не седнаха да похапнат в ресторанта?

8

Бай Х

преди 6 години

и после нямало квалифициран персонал липсвали грамотни работницикъде ги намериха тия специалисти в украйна и танганайкано и това ще отмине ..хората ще разберат бързо, че тук не се плаща на наште хора им трябва някои да им работи БЕЗ ПАРИ не ги интересува нищо друго

7

Анонимен

преди 6 години

Хотелчето е на някой влиятелен господин. Проверяващите преди да пристигнат на проверка са се обадили на на влиятелният господин и всичко са оправи и скрили тубите и отстранили нередностите, но бъдете сигурни, че още утре, мизерията и тубите ще се завърнат в хотелчето.

6

(-_-)

преди 6 години

Скромно рушветче на инспектора и определена сумичка за шефа му и всичко е тип-топ..