153

COPY-PASTE

преди 6 години

посочи той пред Bulgaria ON AIR , а ти какво направи само копира и постави Текста тука

152

Анонимен

преди 6 години

"Слава Богу, че разходите надвишават доходите, иначе щяхме да имаме страшна инфлация." WTF?! Ами да, трябва да сме много благодарни на Вселената, че заплата ми е 500лв и няма никакъв начин да живея нормално с нея без да изляза на червено. Поради което и не излизам никъде, не ползвам услуги, не купувам нищо освен крайно необходимото и т.н. Т.е. не захранвам икономиката и съответно всичко е в застой. Благодарение на абсурдно ниската ми заплата. Да, това наистина е благословия, нали?

151

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен.........искаш да кажеш, че ти си мързелив,.........Ми разбира се, че това искам да кажа. А защо пък да не съм мързелив? На практика ресурс на 3 семейства се концентрира само към едно. В БГ има няколко десетки хиляди семества, живеещи по подобен начин и ТЕ ТОВА е българската "средна класа". Мързелива, без стимули за градивност, с една дума - бройлери. Има си и логично обяснение - ниската раждаемост, след като в семействата се ражда само по едно дете, най - много 2.

150

Анонимен

преди 6 години

според мен статията е насочена към политиците, 4 000-5 000 лв заплата, а на месец харчат по 40 000 -50 000 лв. за мен това е реалността. Спомням си когато попитаха *** Нинова колко са и разходите за нея и цялото и семесйтво и тя каза 2000 лв .... жално ми стана за госпожа истина...

149

до 148

преди 6 години

Пич в момента в моя роден град, държава няма! Болница няма полицеиско управление няма, изнесоха ЖП гарата на 8 километра извън града. Има 1 училище и да ти кажа по-добре е да го няма! И сега тая ситуация прилича на това срещаме се двамата с тебе на улицата, не се познаваме нищо и ти ми казваш абе дай ми едни пари! И аз казвам ама защо какво си направил за мен, че да ми искаш тия пари? И ти ми казваш ами нищо само парите ти искам пък после ще видим! Държавата требе да е благодарна, че и вадят пар

148

Киро кофражиста

преди 6 години

Едно време при соца, българите бяха бедни - караха раздрънкани ЗАЗ-ки и Москвичи, чакаха на опашки за банани и салам, нямаха интернет, ходеха на почивка в мизерни бараки и се.яха в тоалетни с клекалоСега българите забогатяха - карат Мерцедес и Ауди, носят по няколко джиесема, ходят на почивка в Гърция да ядат сувлаки и пият узаки, дебелеят и мятат хилядарки от балконите за развлечение

147

До 165 - разликата

преди 6 години

Да те "светна'', парите , които ти удържат заминават за т.нар. социални помощи за социално слабите малцинства(99,99% роми), които са без ден трудов стаж . Това, че ти си способен, честен , работлив и съвестен човек в БГ няма кой да ти го оцени! С какъв акъл си се върнал само ти си знаеш!

146

Анонимен

преди 6 години

"Въпреки това остава навика, дори желанието да се чувстваме по-бедни от останалите държави" Ето къде бил проблема, не че нямам пари, просто се чувствам така, сякаш нямам. Благодаря, че ми обяснихте, че с 1000 лв. мога да живея както един германец с 5000 евро.

145

Генади

преди 6 години

До разликатаКой те излъга, че няма да вземеш пенсия?Дори да нямаш необходимия стаж, ще вземеш социална пенсиямного хора вземат пенсии без стаж

144

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНяма семейство без апартамент, кола и вила и поне 50 хил лв на влог.----Искаше да кажеш кредит, нали

143

Анонимен

преди 6 години

Повечето българи са богати но ги е срам да си го признаят.

142

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 151искаш да кажеш, че ти си мързелив, а жена ти още повече и чакате на родителите ви освен да ви гледат децата, и да ви издържат. А вие какво ще оставите на вашите деца?

141

до 165

преди 6 години

Как КОЙ - ами мутретата дето си излрахте да ви управляват Държвата.

140

разликата

преди 6 години

Да обясня откъде идва разликата между приходи и разходи. На 22 заминах да се препитавам в чужбина, на 31 се върнах в България. Не ми се признава и ден стаж от престоя там. Това означава, че на 32 год.за първи път имам трудова книжка, която е по-празна и от международния ми паспорт. Утре ако започна работа в България за 600 лв., ще ми удържат по едно 100-150 лева на месец, това са на година близо 2000 лв. Но аз пенсия няма да взема, тъй като съм закъснял.с поне 10 години. Кой харчи моите пари???

139

Трактор

преди 6 години

Абе щом имат пари да правят задръствания по пътя за Гърциявсеки ден да мятат хилядарки през тераситеда пият и пушат цигари и дебелеятзначи хич не са бедни българите

138

един друг

преди 6 години

Изключително наивно мнение. Хапчили сме били много, защото се кредитираме от банките. А банките от къде взимат парите? Печатат ли ги? Егати глупостите. Харчин повече от това което получаваме, защото всеки който твърди, че взима 500-600 лева заплата взима още 2-3 пъти по толкова под масата (сива икономика). Това с кредитирането само децата от детската градина ще го повярват. По тази логика от къде се взимат парите за кредитирането?

137

Анонимен

преди 6 години

Извинявайте, но никъде в Европа двама души не могат да вечеярта за 10 евро в ресторант. Това го има само в България. И пак сте недоволни.

136

Анонимен

преди 6 години

В БГ всичко е почти без пари - като се почне от цените на храните и алкохола и се стигне до цените на тока и парното.Разликата от цените в Европа е в пъти.

135

Анонимен

преди 6 години

Евала и коментари. Всички българи и а пари на влог, изкарват на черно по 2-3000 лева, а от село и чужбина им пращат храна и пари.

134

Анонимен

преди 6 години

155По думите ти излиза, че има между 15 до 22.5 милиона парламента в България, както и поне 7.5 милиона къщи в селата.