29

Анонимен

преди 6 години

НУНЕВИЦА БИЛА КЛЕВЕТНИЦА?!

28

НЯМА ГАЗ ЗА ХЪБА

преди 6 години

ДДО СЕГА СА ДАДЕНИ ДВЕСТА МИЛИОНА ЛЕВА ЗА АБСОЛЮТНО ЯЛОВИ ПРОУЧВАНИЯ ЗА ГАЗ В ЧЕРНО МОРЕ.

27

Анонимен

преди 6 години

Петкова, за да ти повярваме че си професионалист и разбираш от тези работи, би ли посочила съпартийците ти, които лъжат нагло по този въпрос. Ако може поименно. От горе надолу. Или и ти си в кюпа на службогонците. Опровергай ме!

26

Анонимен

преди 6 години

Поредната герберастка медийна лъжа в опита си да прехвърлят проблема от болната глава на здравата.

25

Българина

преди 6 години

Но пък на герб работата е спукана

24

Анонимен

преди 6 години

Петкова, я кажи колко години народът ще плаща 16-те милиарда? Като сте толкова загрижени, че държавата още плащала за Цанков камък, поне знаем, че плащаме за него, а милиардите дето ги теглите нито разбрахме за какво са, нито колко ще ги изплащаме. Ей, от нагли по нагли.

23

Анонимен

преди 6 години

До zeus"Чашата може и да е здрава, ама на Деса Дуловската *** със сигурност и е яко спраскана саксията."--- Спраскана й е, и затова ПРОСМУКВА. :)

22

Анонимен

преди 6 години

Абе на кого да вярваме сега?На кратуната дето вчера твърдеше обратното или на тая?Ега си крадливите лъжци

21

Анонимен

преди 6 години

България няма нужда от кухи глави,а от учени,инженери,физици,химици, политолози,финансисти и т.н.Простаците еваха мамата на държавата!

20

Анонимен

преди 6 години

Тази сутрин две верни герберастчета ни уверяваха, че Цанков камък е опасен, напукало се е нещо, водата изтичама някъде си, имало опасност за населението. По-късно тази кокошка рече обратното, не било опасно. Кой лъже и кой не? Тези *** от ГЕРБ не са синхронизирали дори и лъжите си. Но какво да се прави, вижте им премиера, омотал се като паяк в гадости и лъжи, във всякакви гнусотии, за да насочи вниманието към страни неща, прави гаф след гаф. Американците са го подкарали, краят му идва.

19

Един от Северозапада

преди 6 години

Аз като един герой от едно известно шоу, ще попитам, но не "Абе, къде е батко?".Абе, какво стана с виновните за КТБ, и колко десетилетия трябва още да минат, за да се разнищи случая? И дали няма да е изтекла давността за стопански престъпления тогава? Абе, какво стана с вилнеещатац/иганска престъпност? Абе, какво стана с благоденствието на хората извън Околовръстното на София? Абе, кога ще има виновни депутати, министри, олигарси по затворите?

18

Анонимен

преди 6 години

Абе, кой осъдиха за скъсания язовир потопил село Бисер? Защото там хора загинаха ... Депутатката Деса Поетеса да се отчете!!!

17

Един от Северозапада

преди 6 години

Продължение на 19.Истината за това, какво направи за нас ЕС, във всички сфери на хживота ни, я каза вчера в едно много емоционално интервю за Канал 3 ст.н.с.Иордан Малджански. Истини, които всички у нас вече знаят, за които на всякъде се говори между хората. Този човек мече даже не го пускат в министерство на земеделието и храните, защото звучи прекалено еретично. А ви замазват очите със скандали от този род, с учителски заплати и какво ли не.Само и само да ги търпите още малко, докато свърши ***

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12 Ми няма я, щото в тая жегавиня пресъхна водата. А кретюните решиха, че баирите я смучели, щото нема ракия. С акциз е.

15

Анонимен

преди 6 години

Кой счупи "чашата" на Цанко с камък????Кой, бе?

14

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАТАНАСОВА МНОГО ЯСНО НО ТЯ НАЙ ДОБРЕ ФРЕНСКИЯ УСТЕНПИТАЙТЕ НЕЙНОТО ГУРО ДЕПУТАТ П. НУНЕВ.НО ТЕ РАЗБИРАТ И ОТ ГОРИВА ф-*** Полисан заедно с марешки винаги около г-жа Атанасова е смърдяло.Ако се направи проверка в здравното министерство по нейно време ще се види колко далавери е правила с Марешкии сега ГЕРБ е жертват

13

Избирател

преди 6 години

ЦК беше разсипия, на средства, безконтролно харчене, безстопанственост, собствена бензиностанция. Кражбите съвместно с австрийците може да се сравни с източването на КТБ. Нарочно се пускат стари филми за да се отвлича вниманието от днешните важни проблеми в държавата. Ту за афера суджук, операция тишина, ремонти мремонти, църковни прозници/нека/, междублокови пространства, бити лекари/ някои заслужили/, НАЙ-ВЕЧЕ ПЕЧАЛБИТЕ ОТ ТОТОТО - Целта е да не протестира/пък и няма кой/ за великите афери и..

12

Анонимен

преди 6 години

Ние ти повярвахме, другарко.

11

Анонимен

преди 6 години

Политиците си дрънкат... а горна Въча я няма вече.

10

Анонимен

преди 6 години

Сега пък БАН ше го дъвчат, какво да правиме блока за Белене! Тоя блок беше за арменската централа, руснаците го изтърваха с един кран и го спукаха. Па някой чул-недочул за язовира. На Армения им изпратиха нашия. Затова още никой българин не го е видял. Само по документи. Да си го вземем и да го сложим пред НДК. Като символ на БКП - Български Комунистически Преход.