16

...

преди 6 години

Аз от колко месеци обяснявам, че новото архитектче има синдром на даун? Разправям аз, че *** заключва цели квартали като прави ремонтите. Може ли такъв *** да почне ремонт по всички булеварди водещи на изток от центъра. То от София няма излизане към Хемус. Ама било добре да се правят ремонти. Да бе добре е, лошо няма ама хайде направи единия после другия не всичко на куп. Ние да не летим бе ей уланколу !

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен17Метрото не спира навсякъде на хотел Плиска и на стадион Славия и вдигнаха цената на билета вместо да я свалят за ремонтите.

14

Анонимен

преди 6 години

Градът е малък и не може да издържи на все повече растящия трафик. Не може да се разшири заради Витоша а трябва да се изградят нови булеварди на втори етаж които ще поемат още коли.

13

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата грешка на Общината е, че не затвори целият център да си направи ремонтите на спокойствие. Орлов мост трябваше да е затворен за леки коли, само на градския транспорт да му се подосигури коридор. Абсолютно излишно е това струпване на автомобили там. Който кара личен автомобил може и по околовръстното да минава и от където си ще.

12

Анонимен

преди 6 години

Орлов мост беше ремонтиран последно през 2007г. Ремонт на 10 години е нормално. Кога , ако не сега. През есента ли? И ДРУГО-ПО ЦЯЛ СВЯТ ДО ЦЕНТЪРА СЕ ПЪТУВА С ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ. ЗАЩО КАТО ИДВАТЕ ОТ МЛАДОСТ НЕ ПЪТУВАТЕ С МЕТРОТО,? В Лондон се плаща по 20 паунда за отиване до ситито-не месечно, а за всяко минаване. На орлов мост трябва да има каса-и който иска да мине от там да плаща по 40 лева. Къде по света се ходи до центъра с кола?

11

браво за ремонтите

преди 6 години

Ремонтите са положителна новина. Това е обновяване, подобрение, развитие. Ако не се ремонтира, и пътищата са в разруха питате защо има дупки. Ако се ремонтира-защо се ремонтира. Няма угодия. Не може да има добри пътища без ремонти.Жалко,че ремонтите са толкова малко. В Редута чакаме от 40 години ремонт на улица Велчо Атанасов, пишем подписки, исканиия за ремонт, а ревльовците хленчат,че има ремонти при тях.Как да изчезнат дупките без ремонти. Има 3000 км улици-тоест ремонтите трябва да са повече

10

от провинцията

преди 6 години

Абе кво ми занимавате с тоя скапан град всеки ден ? Нямате какво да пишете. Оправете си първо дизайна на тоя весник , че е отблъскващ, повече и по интересна информация пускайте. Я вижте вестник "блиц" какъв приятен и грабващ окото дизайн има и е наситен с новини.

9

Девил

преди 6 години

Добре де, ни моа да разбера - Графи Гнатиев нали щяха догодина да го правят? Тогава защо ще го затварат сега?!

8

Ники

преди 6 години

Ама после пък ще е хубаво.Дано само не правим ремонт на ремонта след 1 година.

7

Анонимен

преди 6 години

Тая си мисли, че София е Самоков.

6

Ели

преди 6 години

Аз стоях в задръстване в 12 вечерта на Цариградско шосе, не искам да знам какво е през деня! Луда работа.

5

Мандрахерц

преди 6 години

Стига сте ревали, секо се качило на кола и мрънка, я се качвайте на адския или колело да ви видим. За 300 метра до магазина с кола... баба ви (пра)от село все на коли се е возила!

4

Анонимен

преди 6 години

Гласувайте пак за ГЕРБ и ЕС пиячка в НДК

3

Анонимен

преди 6 години

Г;асивайте пак за ГЕРБ и ЕС пиячка в НДК

2

Хах

преди 6 години

Днес изтича пусковият срок за булевард "Прага" , няма никакви изгледи скоро да бъде завършен.

1

Анонимен

преди 6 години

С умиление си спомням за Янчулев и дупките янчулевки... Южната дъга на околовръстното беше по една лента в посока, ама се стигаше за 15 минути от край до край на София... Това сегашното управление на столицата е неописуемо...