81

Анонимен

преди 6 години

хубаво беше при социализма но жалко късно си отиде за нас пенсионерите над 70 години

80

До Анонимен 98

преди 6 години

Баце, ако бах Тошо беше отворил границите при соца, колко смяташ че щяха да духнат навън? Май пак толкова колкото и сега. Щото *** е алчен - при 200 лв тук и 2000 марки заплата във ферегето, как мислиш?

79

Путин

преди 6 години

До Анонимен Сега е обратното!

78

Скоро

преди 6 години

До АнонименСкоро БОГ ше се погрижи!

77

Банана

преди 6 години

До АнонименЯжте банани и палмови масла,гепайте бананите и ГМО! Пийте химикали зеро фри! На времето имаше истинска цитроната и истински сироп! И РУБИН с истински билки ако някои си спомят ? Нямаше пластмасови пло. и зеле.чуци?

76

az

преди 6 години

Aбе другари комундери,защо като беше толкова хубаво при комунизма на бай ви Тошо го махнахте(зашото вие го махнахте) а не го оставихте да царува пожизнено! И защо сложихте пазвантина му да ни управлява и сега ревете! М ?

75

Анонимен

преди 6 години

При соца нямаше тоалетна хартия и банани а сега живеем добре при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани.

74

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 76 Вярвам ти приятел , и аз съм живял 40г. при социализъма.Но ще ти кажа едно: Най хубавото на социализма е, че никога няма да се върне.

73

Анонимен

преди 6 години

Е нали всички пари са у вас бе комунистите що не правите за народа кюфтета по 20ст ама ги взехте за вас. ако някой имаше смелост да ви изтрепе,но българина е страхливец жалък.Затова тук ще е бастион на комунизма завинаги.Вие го правите това в момента,всичко е у вас заграбено

72

Ала-Бала

преди 6 години

Статията е напълно откъсната от връзката на действителността и времето. Не се отчита развитието на технологиите и т.н.. Едно платено, пропагандно писание на нивото на тогавашния ''Наръчник на агитатора" Да се чудиш защо е написана?

71

===

преди 6 години

Автора ми мяза на морално импотентен или душевно скопен, *** по вероятно е да е добре подплатен... как е в духовата музика..........:)))))))))))))))))

70

Анонимен

преди 6 години

До до 84Ти пък къде го намери тоя от републиките?----В Гърция го срещнах.Явно е бил някой ***!Обаче в Пловдив произвеждаха Малборо и други западни марки цигари,а във Варна от дестилати произвеждаха Кока-Кола.

69

до 84

преди 6 години

Ти пък къде го намери тоя от републиките?

68

до 72 и 74

преди 6 години

Това с тоалетната хартия и интернета е един мушморок дето не го слуша главата. Не пише на сериозно. Гледа само да се прави на шеговит и интересен

67

Анонимен

преди 6 години

Сега живеят добре само крадците,далавераджийте и пропадналите кomuneta.Общо взето *** трябва да си.Ама всичко е до време.Простаците махнаха хубавия живот ама и техния е до време.Колелото се търкаля и никой не може го спре

66

Анонимен

преди 6 години

Има хиляди видове суджуци - а вие пишете статии за станциите по соц. Ми то вече почти няма останали живи хора които да са живели по това време

65

Анонимен

преди 6 години

Карта за лагер за деца на почивка,планина или море 20 дена,струваше около 15-20 лева.За възрастни не знам колко е била,защото родителите ми плащаха.На плажовете имаше душове,кабинки за преобличане,безплатни медицински ценрове,спасители,музика и радиоточки по които съобщаваха ако някое дете се е загубило,ако има мъртво течение или ако евентуално се наложи за нещо друго.

64

Анонимен

преди 6 години

До ГенадиОбразованието беше може би най-доброто в света. Жилище - по селата и в малките градове хората строяха големи къщи на два етажа, с пристройка, лятна кухня, голяма изба, механа, плевни и не знам още какво. Хората бяха богати и не спираха да строят. Това за климатика няма да го коментирам :) и защо ти е басейн на морето. Спрете да пишете глупости бе, през капитализма хора спят под мостовете и се загъват нощем с вестници, той за басейн край морето се оплаква че нямало и банани нямало.

63

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков никъде по света намаше интернет, бе човек! Интернета няма нищо общо с постиженията на социализма.

62

Анонимен

преди 6 години

До До каскетаАз не мисля,че лъжат,те явно наистина не знаят,че имахме банани и тоалетна хартия.И просто си говорят наизуст.