9

Türk

преди 6 години

Evala

8

Анонимен

преди 6 години

Все чакаме туристите "да ни оправят", турците поне правят Беко, Меко и даже коли и самолети, а ний само кабелите на колите, седалките и внасяме чесън и марули от Китай. Тук и цяла Русия и Европа да дойде, ще има ръст само на туристите и спад на печалбите, поради нам си кви причини а НАП ще измисля нови и нови мерки

7

Анонимен

преди 6 години

чакайте, нещо не разбирам, от 3-4 години знаем, че руснаците са много зле, гладни, боси, голи, ...санкции...а те виж ги ти, по курортите, че и харчели пари...кво става?

6

Христо

преди 6 години

Ама много ***, поръчкова статия, рекламираща турското море. За руснаците няма по- добра дестинация от България. Само трябва да се понапънем малко и да им предложим това, което те търсят. Бил съм в Турция ол инклузив в Бодрум и Анталия и знам за какво говоря.

5

До Мишо

преди 6 години

Мишее, ако беше ***, можеше и да не попаднеш в тази щастлива извадка от 700 000 души, които представляват по-малко от 1% от сто и петдесет милионното население на Раша, и най- вероятно щеше да си пиеш самагона и да си гниеш в някоя сибирска деревня !

4

Мишо

преди 6 години

Аз ако бях руснак дори нямаше да стъпя в България, пък камо ли да си харча парите тук.

3

Ванката

преди 6 години

Над 700 000 туристи закупили конфекция за около 2,2 млн. лири, което е към 3-4 лири на човек. Голяма търговия, голямо нещо! Нулите ли бъркате, сметките ли... !?

2

РЕИС-лидер 1954 г.

преди 6 години

Евала на Ердоган! Вече събира плодовете на труда си!

1

шматка

преди 6 години

Турците реват че в Бг е пълно с туристи.Ние ревем че в Тр е пълно.Балканска мелодрама.Рев му е майката