100

Турчина

преди 6 години

Хегемонията на икономическия агресор САЩ скоро ще приключи

99

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевВасилев, не ти ли свършиха имената?

98

Анонимен

преди 6 години

И двете световни войни са приключвали след като са предизвикани и нападнати!Не дразни лъва!А Кимчо точно това правиДа не му гръмнат шикалки те в силозите!

97

Василев

преди 6 години

След финансовия крах и непосилен дълг, Америка е изправена и пред военен крах!Агент Свен Гилдинбърг!ЦРУ!!!

96

Анонимен

преди 6 години

101:Япония , Англия и САЩ са достатъчни да запалят изтока :))) Само напред. Бялата раса трябва да владее всичко.Брато, честно,ти си нередовен кириз - къде видя бяла раса при япончтата??

95

Анонимен

преди 6 години

Япония , Англия и САЩ са достатъчни да запалят изтока :))) Само напред. Бялата раса трябва да владее всичко.

94

Анонимен

преди 6 години

Русия в момента не са ни приятели. Ние сме в ЕС и НАТО, а не в Евроазиатския съюз на Русия. Освен това Руснаците също трябва да имат виза за България и ние трябва да имаме виза за Русия, няма двоен стандарт. А САЩ уж са ни приятели, обаче американец може да дойде тука без проблем, а българин не може да отиде в САЩ. Е, плюя аз на такива "приятели" като американците.

93

JJIvanov АМАН

преди 6 години

Целта на манипулиращи медиините разправии е Внедряване на особенно жестоко увреждаща земята нова техника вкл радари сонари и сателити.Извънземните *** контролират техниката чрез холограми произведени под техен обсебващ контрол.Ползват американски подсладители и ваксини..Около КИм чен Ир и Ким чен Ън се виждат на филми обемно обсебващи полеви структури на извънземните.Подобни се виждат и около Тръмп .СОвет спрете конфронтациите .АМан от допотопни ракети

92

Анонимен

преди 6 години

Китай със сигурност няма да застане на страната на САЩ след заплахите на американския президент, отправени към Китай още в началото на мандата му. Наричали го "бу каопу"- ненадеждният. :D

91

Анонимен

преди 6 години

Прекия краварски надзорник на Тиквун каза недвусмислено: лош матрИал - визи за вас.Колкото и да скимтите и да се подмазвате на краварника - визи, така че свикваите!

90

Анонимен

преди 6 години

Уж са ни приятели, а ни слагат визи и не можем да отидем в САЩ. Аз ако съм приятел с някого, винаги ще е добре дошъл у нас...А до приятелката ти рассия как пътуваш?За там по колко са визите?

89

Анонимен

преди 6 години

Американците са лицемери. Уж са ни приятели, а ни слагат визи и не можем да отидем в САЩ. Аз ако съм приятел с някого, винаги ще е добре дошъл у нас. Следователно САЩ не са ни приятели, а лицемерни приятели, т.е. ще ни забият ножа в гърба винаги.

88

Анонимен

преди 6 години

ЕС има безвизов режим със САЩ, а България е пълноправен член на ЕС ...или бъркам...

87

Анонимен

преди 6 години

До 79 Китай е всичко друго, но не и комунистическа държава. Там има хипер-мега-ултра капитализъм. Такъв,какъвто господата от Уолстрийт не са и сънували. Дикенсов капитализъм-зверска експлоатация за жълти стотинки. Социални придобивки-никакви.В Китай няма държавни пенсии. Ако си спестил нещо като млад-добре.Ако не,разчиташ децата да те издържат.Но,така се постига двуцифрен икономически ръст и така се става богат. Така е било в Англия преди 200 г.

86

Българин

преди 6 години

България трябва да се изчисти от комунистите и от русофилите ако искаме да паднат визите. Докато не се изчистим от русофилите визите няма да паднат.

85

ссдд

преди 6 години

До 85 ; Е как да нямаме визи при положение,че сме една развалина в резултат от това ,че сме имали нещо общо с руската *** ? Ще ни трябват десетки години за да се възстановим и е съвсем нормално да имаме визи,все пак сме огледално копие на една мизерия и *** идваща от Русия,просто сме далеч от белия свят.

84

Анонимен

преди 6 години

Нали сега американците са ни приятели. Тогава защо са сложили визи за българите....Заради такива червени ***. Аз примерно съм нямал никакви проблеми с визата до там. Съвсем наскоро ми я подновиха за нови 10 години.

83

Демократ

преди 6 години

Българите трябва да разберат, че демокрация не значи свободия! При демокрацияте не може да се обличаш както си искаш, докато на българите не им уври главата и продъжлават да носят тениски със сърп и чук никакви визи за САЩ няма да видят!

82

Анонимен

преди 6 години

До 11сащ станаха "велика", защото ограбиха германнските изобретения през ВСВ, скриха нацистки престъпници и им дадоха да си живеят свободно, само за да работят за краварите! справка: първия директор на току-що създадената НАСА е ото фон браун! и дадоха на евреите държава, за да им затворят устата!

81

Анонимен

преди 6 години

До 85Заради такива ***,като тебе имаме визи. Червен бавно загряващ пинко.