58

до 66

преди 6 години

Ти имаш ли представа кога и при кое правителство започна разпарчетосването на така наречения от теб държавен завод за ремонт на самолети дето и името му не знаеш? Какво общо има Радев бе, изкукал ш.орошоид?

57

Анонимен

преди 6 години

Бай Симо *** много ми прилича един друг *** - Радев.Единия краде пистолет, другия "продаде" държавния ни завод за ремонт на самолети !

56

Едно

преди 6 години

кратко ровене из нета, дава информация в кои държави има задължителна военна служба, а в някои и за жените. И това са страни, дето се вика къде са те, къде сме ние. Та в тоя ред на мисли, бе ние по-умни ли сме от тях?

55

Некъф луд

преди 6 години

Още един откачен

54

Ристу

преди 6 години

"*** - човек с ограничено мислене в резултат на затъпяване от военна служба." Хората са го написали в тълковния речник - от военна служба само може да се затъпее. Целта е ясна. Когато си безмозъчен робот, по-лесно ще те убедят да ходиш да убиваш хора и да се излагаш на опасност, заради болните амбиции на неизбрани лидери.

53

Анонимен

преди 6 години

До лекар 57Когато изчезнат тези като него, тогава България ще се оправи!!!...никога няма "да се оправи" - нито бълагрия, нито света, докате не бъде изкоренен вируса на глобалната болест - "купувай без пари, връщай двойно"!

52

дедо Ташунко

преди 6 години

Това нищожно човече да скача от 12 етаж и повече не ни занимавайте с него. Моля Ви госпожо Захариева, потискаща е физиономията на този слабоумник, Трябва да си понесе наказанието за своето кокошкарство, което е наистина сериозно престъпление. Човешката глупост не освобождава от отговорност, друго би било, ако бе психически болен и не бе в състояние да отговаря за постъпките си. Нищожеството Симо не бива да предизвиква съжаление, вижте го само как се хвали с делата си по границата.

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55Гордият Граничар - крадец, това е Симо...я кАжи, кАжи - ти колко копна през "държавна поръчка", като копването ти ще го плащат хората ? м? в тая държава на прицел винаги са кокошките, но соколите ги пази "заедността" и "кохезията"!ей тва представлява тази банково-олигархична колониална територия!

50

лекар

преди 6 години

Абе бай'Симо ти колко хапчета на ден пиеш, че наричаш всички младежи "н*ркоманчета?" Или може би проблема ти е, че не си ги пиеш редовно? Когато изчезнат тези като него, тогава България ще се оправи!!!

49

Анонимен

преди 6 години

До 123Да се е сетил по-рано и да не е взимал оръжието!..що? това какво би променило практически и фактологически ?щеше ли да се изправи божилов от гроба? да, аз на негово място, нямаше да докосна патлака, но в крайна сметка провинението на бай симо, не е довело нов резултат на разследването.ако ще го наказват - условно! другото не би било справедливо.

48

Анонимен

преди 6 години

Гордият Граничар - крадец, това е Симо.

47

123

преди 6 години

Да се е сетил по-рано и да не е взимал оръжието! Аман от изперкали пенсионирани бивши Овенни, за които всички са нарком*нчета, те са най-великите и винаги са прави! Когато престъпиш закона, ще си търпиш наказанието, какво като си военен, бе куку? Има си закон и ред, не е като едно време "милицЕонер съм" правиш каквото искаш! Затова и заради такива, като него още не можем да преборим тоталитарното наследство!!

46

Анонимен

преди 6 години

Бай Симо - честният комунистически офицер, Пазителя на Българската граница, който краде за да стане герой !Който е убиввал хора, искали да избягат на Запад, това е била единствената им вина, че са искали да живеят в друга страна...

45

Анонимен

преди 6 години

До до 47Не е вярно! Бъркаш!..не бъркам. формирането като личност през първите 7 години. до 18г става шлифовката на изграденото през първите 7.

44

Анонимен

преди 6 години

Откраднал оръжието на убийството, от местопрестъплението... съзнателно, с цел да извлече лична облага ...!Тоя изобщо не е нормален, заслужава затвор бе!

43

до 47

преди 6 години

Не е вярно! Бъркаш!

42

до 45

преди 6 години

Ясно! Разбирам омразата ти! Бил си негоден за военна служба, бил си с физически или психически недъг, и за това не са те взели. Баща ти не е трябвало да сключва брак с братовчедка си, жалко!

41

Анонимен

преди 6 години

На това го е научила армията и казармата - да краде, да лъже за да извлече изгода ... честният комунистически бай Симо.

40

Анонимен

преди 6 години

До До 39нищо не "възпитава" бе пич! възпитанието, при цялата условност на това понятие (защото всичко по принцип ти е заложено с раждането) е през "първите 7 години". казармата мен лично нищо не ме наубила - дисциплината си я имах още от ученик. а всичко останало, което се случва в казарамата - не е "възпитание", а умения, които няма да са ти нужни в "цивилизацията"!трябва да е ясно, че човек по принцип - не се променя! всичко е заложено генетично!

39

Анонимен

преди 6 години

Офицера Симо, граничаря, комуниста, Крадеца на пистолет щял да се самоубива... ами к'во чака ?