19

Анонимен

преди 6 години

Финансират мюлюзите и негодниците..

18

Анонимен

преди 6 години

Всички направление вече са приоритетни с изключение на икономика , администрация , политология , психология.. Няма студенти , издръжката на студент е скъпо нещо и никой не иска да си губи времето с нещо от което не се вадят пари.. Инженерите и лекарите имат търсене на пазара.. Но какво търсене има за агрономи - нулево.

17

Темида

преди 6 години

Така така и след време ще ни лекуват Попове философи...ама на англииски.Да финансират история на БКП да се учи, да станем като станишев всички премиери.

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16.Българските дипломи се признават в Русия от 1976г. Без уговорки ..Все едно Русия ние колония.. Ако нещо бегаме в Русия.За сравнение в Русия признава дипломите на много малко Германски университети.. От техническите университети само Мюнхен , Аахен , Щутгард .. Останалите от елитните TU-9 не се признават.

15

Анонимен

преди 6 години

част от бъгларите с едно дете, другата част бездетна - за какво са ви университети бе? Вашите деца ще бъдат малцинство в държавата - питайте демографите. Неудобната истина или защо спряха официално да дават данни за демографската картина след 2001.При последното тогавашно преброяване 40% от новородените не бяха с майчин български. Днес дори не желая и да предполагам какъв е процента.Докато ви занимават с простотия Боко дърпа милиарди, а българската нация изчезва.. доброволно

14

Анонимен

преди 6 години

Фиологиите , чужди езици да работят на телефоните.

13

Анонимен

преди 6 години

българския бизнес иска, но не давада фалират тлъстите бизнесмени - властта на народа!

12

Анонимен

преди 6 години

Религията на икономиката иИкономиката на религията.Господ не е в университетите, даже и в църквите отдавна не е..

11

Анонимен

преди 6 години

Кой мъдър държавник реши, че в България, която по конституция е светска държава, религиятя е "приоритет", та чак ще я спонсорира от бюджета?! Дайте му име и адрес да му пратя да прочете конституцията.

10

стаж

преди 6 години

бизнесът вече не признава стажа. само стажа в текущата фирма. тоест, който иска пари да ги иска от държавата. ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА НАШИ ПАРИ НА ТЕХНИЧЕСКИ, МЕДИЦИНСКИ И СВОБОДНИ УНИВЕРСИТЕТИ???КОЙТО ИСКА ДА СТАВА ЛЕКЕР ДА ТЕГЛИ ЗАЕМ ОТ ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА И ДА ЗАПОЧВА ДА УЧИ.КОЙТО ИСКА ДА СТАВА ИНЖ. В ТЕХНИЧЕСКИЯ ДА ТЕГЛИ 100 БОНА И ДА ЗАПОЧВА ДА УЧИ.КОЙТО ИСКА ДА ВЗЕМЕ ДИПЛОМ-ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ДА ТЕГЛИ 50 БОНА ЗА СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ И ДА ПОЧВА ДА УЧИ(СИЛНО КАЗАНО-УЧИ).

9

ДО неанонимен

преди 6 години

абсолютно съгласен. няма връщане назад. скоро ще го разберете. дори чудо няма да оправи нещата.

8

zeus

преди 6 години

Принципно новината е добра, но от друга страна щом бизнеса иска такива специалисти защо не поеме обучението им? На Запад има една добра практика фирмите да обучават за своя сметка добрите студенти, после да ги назначават на работа, а тук родните робовладелци чакат от държавата, ама то комунистите така са свикнали.

7

Анонимен

преди 6 години

И каква стана тая да се субсидира религия, ще стават радикални християни.

6

1011

преди 6 години

спонсорирайте специалисти без които този Свят не може да съществува. Примерно фейсбук специалност в НБУ-София.

5

неанонимен

преди 6 години

късно се сетиха за религията,всичко отиде по дяволите,по времето на т.нар. атеистичен социализъм хората бяха по-вярващи и затова го нямаше това еврогейско морално разложение,вече берем плодовете на западната ценностна система и както винаги за разлика от другите народи ние усвояваме всичко най-уродливо от нея,тук вече невърви да се оправдаваме с турското робство,както сме свикнали...

4

ffffxf

преди 6 години

кога ще финансирате УФОЛОГИЯТА? Знаете ли колко извънземни професори нямат работа. Ужас! Накъде отива този Свят?

3

Анонимен

преди 6 години

Математика и физика бе зевзеци!!

2

Анонимен

преди 6 години

Имало глад за учители? Само в сънищата ви. За едно място кандидатстват 20 човека. Само с вуйчо Владика може да пробиеш.

1

Анонимен

преди 6 години

Браво бе... вместо да субсидирате наука вие субсидирате фантастични приказки! Тази държава не отива на добре...