8

Ивчо

преди 6 години

що за тъпо тия

7

Анна Дантева - автор

преди 6 години

заслужавам шамари, защото пиша глупави и лъжливи статии, за да може малкото поколение съвсем да изтрещи!

6

Анонимен

преди 6 години

Само комплексари си правят татуировки. А от комплексар, добър съпруг не става.

5

Анонимен

преди 6 години

Според статията татуираните мутри са най-добрите съпрузи... Абе защо ни пробутвате простотии и защо въобще посещаваме такива смешни "сайтчета".

4

до Гошу

преди 6 години

Краставите магарета... от девет кладенеца вода ще ти донесат...

3

балама

преди 6 години

Абе, татуирани, дрогирани, алкохолизирани, "роми", "бежанци", обратни... това са най-добрите съпрузи. От нормален, бял, хетеросексуален, въздържател... особено ако е и православен... бягай като от огън.

2

Текстът не ме убеди

преди 6 години

Повечето от татуираните, които познавам са още хлапета и не се знае дали няма да съжаляват след време за това, че са се татуирали,Знам и 2-3 несериозни комплексари, които са се разкрасили с татуси.Виждам по улиците и някои татуирани, за които целият район знае, че са нискоинтелигентни, с незавършено средно образование, а един от тях даже е и с присъда.Да не би авторката да е имала пред вид не трайните татуировки, а рисунките с такива мастила, които се измиват след 10 или 20 взимания на душ?

1

Гошу

преди 6 години

Хубава статия и вярна :) И за жените важи същото. Не знам защо, ама досега една мацка не ми е казала, че е грозно, че съм нашарен, напротив, на всички им харесва и все ме разпитват тази каква е, онази каква...снощи същата работа, пресен случай :)))