89

Анонимен

преди 7 години

Скоро Молдова ще граничи с Китай а китайците са добри съседи.

88

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен. ..отворко Мжрн ооток...Ако четеле повече щеше да знаел, че Южен поток беше корупционен проект, който не работеше за България. Ние платихме за него 200 милиона лева без да е прокаран и метър тръба. И не подменяй дискусията лизачо на руски ***!

87

Анонимен

преди 7 години

Държавата която е водила 300 войни в различни страни след края на ВСВ се води за миротворец и налага санкции.Да не забравяме че са единствените, използвали атомно оръжие.Сигурен съм че ще има възмездие, за държава която има по малко от 250 години история а нанесла толкова много злини на човечеството.

86

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха.....брей, тия краварски "миротворци" какво дирят в Молдова? Що не идат да се зъбят на руснаците в Сирия????? Или там е страшничко???? Ще вземат и да им отговорят!!! Абе, тия не ходят ли на училище, не учат ли история? Не са ли чули КАКВО СТАВА с тия, които се закачат с руската мечка!??? Ама явно за "херои" четенето не им е силата! Нито пък сериозните противници! Те могат само на разни аборигени да се "зъбят", че и от тях често си го получават, например от виетнамчетата!!!

85

Анонимен

преди 7 години

ПОД ЧЕПИКА НА АМЕРИКАНСКИЯТ ПАРТНЬОР И ЧАДЪРА НА ДЕМОНОКРАЦИЯТА И ТРЕВАТА СПИРА ДА РАСТЕ

84

Анонимен

преди 7 години

Ха хаааа американски миротворци, там където са стъпали има само разруха, и разбити държави.Сирия, Ирак, Афганистан, Сърбия са само част от държавите омиротворени от американците.

83

Анонимен

преди 7 години

американците не спряха да налагат санкции на агресивна Русия, но в същото време имат стотици военни бази по целия свят.Дори и там където са нежелани, си завират нахалните за.д.н.ици, но те са "миролюбиви и демократи".Най агресивната държава налага санкции, а за тези които подкрепят тези агресори, мога да кажа че са предатели спрямо родината си.

82

Анонимен

преди 7 години

Ха хаааа...."руски миротворци" ?!?!

81

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБългари сме, за разлика от вас русофилите, които не престанахте 140 години да кижете руски ***. Франция на два пъти е освобождавана миналия век от САЩ и Великобритания, но никъде няма такова роболепно отношение към освободителите. За гигантски паметници в Париж и големите градове да нр говорим

80

Смях...

преди 7 години

Руските миротворци вероятно ходят на работа с танкове. Смях...

79

Анонимен

преди 7 години

Руски миротворци?!?!?!Е не, тия не спират да ме изненадват. Руски миротворци звучи като глутница вълци пазещи овчо стадо.Някой да е чувал да цари мир там където има руски "миротворци"?

78

Анонимен

преди 7 години

До ОняНе знам какво е Фащ и какво е "коствено".Не можеш да си миротворец в конфликт, в който си една от страните.Това е цинизъм, да наричат окупационните си войски "миротворци".Руската армия в Молдова просто отказва да се изтегли, окупира територията по източния бряг на Днепър, боядисват си каските със синя боя и се обявяват за "миротворци". Сега Приднестровието за *** е "чемодан без ручки". Нямат коридор дотам, блокирани са и от Украйна, и от Румъния.

77

Ха-ха-ха

преди 7 години

Неква руска гнида съвсем изпуши и пише глупости и вулгарности. Демонстрира величието на великата руска култура!

76

Анонимен

преди 7 години

До ОняРуската *** само с мир ли е стигнала до Океана , русофилче. Ако беше мелко по-грамотен щеше да знаеш, че савм в кавказ руските агресори са угробили милиони хора при завладяването му.

75

до Сатаната

преди 7 години

Ей, в края на работното време посъбра малко долърчета от тези на които служиш. Ама кой ли ти обръща внимание и те взема на сериозно, не само неначетен, но и прозрачно ***.Явно са ти промили мозъка, доларджия такъв.

74

Анонимен

преди 7 години

Аз говоря- общо жертви по Целия Свят-52 милиона.

73

Оня

преди 7 години

До това болното човече СатаНАТОА кажи ми какви миротворци са Фащ, щом Русия не са били ...Като гледам след изтребването на коренното население на един континент и превземането му , те започнаха да създават конфликти по целия свят , с коствено или директно участие в тях....а кажими болними човеко дали те са миротворците...

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.....И все пак не получих отговор който да ме убеди, че е възможно жертвите от ВСВ да са по-малко от жертвите в СССР.....Колкото повече се отдалечава кроя на ВСВ в Европа, толкова повече се увеличават и руските жертви. През 1946 година Сталин казва, че са 6 милиона. През 1956-а Хрущчов говори за 20 милиона, При Брежнев са вече 25 а при Горбачов 27. Тази година историците на путин ги изкараха 41 9780 000 души.

71

Смях

преди 7 години

До Ха-ха-хаПоздравления за точния коментар.

70

Анонимен

преди 7 години

Освен това, някъде скоро гледах, че Втората световна война е най-мащабното човешко творение (отвратително, разбира се! ). Но някои все още се опитват да ме убедят, че видите ли, Сталин действа с още по-голям размах! Абе вие тези руснаци в Гинес ще ги вкарате, бе! Щото сега почнаха и американските президенти да избират вече!?