23

Златни Пясъци

преди 6 години

Не. Аз имам резервации за Август 2018

22

Анонимен

преди 6 години

ако при 800 000 има 1000 000 приходи ,значи от всеки турист сме взели по 1,30лв,че тя само нощувката му на ден е 50-100лв,ейиии голямо криене на приходи е паднало

21

Анонимен

преди 6 години

Чак пък резервирани за 2018-та?!?!?! Не е ли попресилена реклама?

20

№19

преди 6 години

В коментара си отговарям на 10

19

Анонимен

преди 6 години

Ти от кое село си? Не знаеш ли, че стандартен 4 звезден хотел в Париж отговаря на наш 2 звезди? За кой петзвезден хотел говориш - за Гранд хотел Варна (Шведския), "Графити", "Лондон",Империал, дори Димят (сега се казва СуисБелхотел)? Знаеш ли за този последния какви отзиви дават чужденците, дето са виждали хубави хотели по света?

18

Анонимен

преди 6 години

Умния журналяст е написал, че приходите са над милион а те са над МИЛИАРД.Кога журналястите ще носят отговорност пред закона за тъпотата си и за разпространение на лъжлива информация?

17

Анонимен

преди 6 години

"а приходите от него са над 1 милион"Бих очаквал десетки милиони, не един.

16

Анонимен

преди 6 години

Това мене какво ме грее като Обикновен Гражданин.Похвалете се с Намалянето на Цените на Шезлонгите и Чадърите.Похвалите се с Увеличаване на Заплатите.Похвалете се с Намаляване на Данаците.Похвалете се с Намалянето на ДДС Върху лекарствата Похвалете се с Намалянето ДДС Върху храните.Похвалете се с Развитие в Здравеопазването.Похвалете се в Модернизация на Българската Армия.Похвалете се за нещо което ще Облекчи Българина.А тези Пари който дават Чужденците в Бг.Стимулират само вас но не и нас.

15

Анонимен

преди 6 години

Нормалните хора почиват на Халкидики и в Дубровник.

14

13,

преди 6 години

"Тука е пълно с платени червени ***. Всичко е пълно на маск. Само чохъл, който си седи в къщи и не ходи до морето може да твърди, че нямало туризъм. ХахаххахаххаКъде го няма тоя туризъм ?"Ох, котьо, ми пълно ще е. Важното е с какви! Поздрави от Хърватска след седмица ще ти пратя, между впрочем!Че планираме реална и качествена почивка, не пияно-бар и ритни-топка в хотелския коридор от пияни шведи и подчервени безработни наглосаксонци.

13

Анонимен

преди 6 години

Понеже този жълт сайт няма възможности за копиране и пействане на картинки и статии, да го напиша кой е тоз турист:"Шведски турист ритна в главата камериерка в Слънчев бряг, вследствие на което жената изпаднала в безсъзнание. "

12

Анонимен

преди 6 години

Тука е пълно с платени червени ***. Всичко е пълно на маск. Само чохъл, който си седи в къщи и не ходи до морето може да твърди, че нямало туризъм. ХахаххахаххаКъде го няма тоя туризъм ? Ела по морето да видиш ...лъжлив селякк.

11

Анонимен

преди 6 години

Ето го средният чуждестранен турист, който идва да почива у нас:https://cache1.24chasa.bg/Images/Cache/685/Image_6349685_126.jpghttps://24chasa.bg/***/article/6349675Да ви е жив и здрав и пак да ви посещава!

10

Анонимен

преди 6 години

Тука 90 процента от вас, не да стъпвали на 5 звезден хотел в България. Ходят по бунгала и дават оценки за Българския туризъм :)) Палячовци.

9

@@@@

преди 6 години

......а приходите от него са над 1 милион...Яко!

8

Обективен

преди 6 години

В уж най-хубавият 5 звезден хотел на Елените, трудно можеш да си намериш чадър и шезлонг, а ако случайно успееш, рискуваш като влезеш в морето или в басейна, по решение на някоя самозабравила са администраторка в хотела, да ти махнат хавлиите от шезлонгите и после се чудиш къде са, да викаш ли полиция и в крайна сметка няма плаж. Това е положението. На практика правят хотел за 400 туристи, местата около басейна са 80-100, като повечето от тях са на сянка през по-голямата част от деня, а на плажа

7

Анонимен

преди 6 години

Какви 5 звездни хотели в Бг веее?!А пък за Слънчака да не говорим.По световните стандарти това са хотели 3 звезди!!!Вие си нямате и грам представа какво е 5звезди хотел.

6

до 3 и 5

преди 6 години

Не спорете, и двамата сте прави. Просто става въпрос за различна ценностна система.

5

до 3

преди 6 години

И за теб почивка на море е да се тъпчеш по претъпканите улици на столицата на чалгата, разврата, наркотиците и алкохола Слънчев бряг.Защото аз лично предпочитам някой тих и спокоен плаж на Халкидики.

4

до 3

преди 6 години

Никой не казва, че няма, а че просто идват меко казано не съвсем нормални туристи. Алкохолици, умнитутки, всякакви далавераджии, крадци и трафиканти. Това е палитрата, най-вече пък на така наречения Слънчак.