62

Handel

преди 6 години

Ако случайно някой не знае, "Гардиан" е вестникът на комунистическата партия на Великобритания. Явно преводачетата на този сайт са пропуснали дазабележат, че комунизмът вече си замина.

61

Геро

преди 6 години

Харчи се американска пара за евтина пропаганда срещу американския президент. И това ако не е парадокс!

60

Анонимен

преди 6 години

Пощенският гълъб все още не е донесъл новината за новият американски провал в Сомалия преди 3 месеца. Явно ще трябва да изчакаме Блек Хоук Даун 2 да излезе по кината да обясни защо морските тюлени пак са яли бой от сомалийците. :D

59

Анонимен

преди 6 години

До 79Япония и Южна Корея са сред най - богатите и технически напреднали държави. Колония може да викаш на себе си ...беден , простоват и 70 години търкаш ботуша .

58

Анонимен

преди 6 години

"Сащ разполага с 100 пъти по-голяма и силна армия в сравнение с ВСВ. Нелепо и безотговорно е да провокираш такава армия с ракети и заплахи всяка седмица. Те найстина могат да превърнат половин Азия в необитаема земя."Колко кофти обаче за тях е, че превърнаха Япония и Южна Корея в свои колонии и не могат дори пиратка да гръмнат в този регион, нали? ахахахха

57

Анонимен

преди 6 години

Сащ разполага с 100 пъти по-голяма и силна армия в сравнение с ВСВ. Нелепо и безотговорно е да провокираш такава армия с ракети и заплахи всяка седмица. Те найстина могат да превърнат половин Азия в необитаема земя. ДебелакА трябва да го премехнат , защото не е много в час.

56

Анонимен

преди 6 години

Няма по голямо зло от америка, а още по лошо че има изтривалки подкрепящи тези престъпници спрямо човечеството.Сирия, Ирак, Афганистан, Сърбия, Виетнам, Панама, бомбардировките на София са малка част от страните, където американците са водили войни и повечето неуспешни.*** на американски зад..ци води до психични травми нали така бе 67 и 66

55

Анонимен

преди 6 години

Тези психопати ще ни докарат трета световна трябва да се спасяваме

54

Анонимен

преди 6 години

Не съм поклонник на военните режими. Нито на Ким. Но ситуацията е доста напрегната, а не виждам разумни стъпки към разведряване. Никой няма интерес от голяма война, но до нея може да се стигне и случайно. Една излетяла ракета, друга да отвърне и...

53

Анонимен

преди 6 години

Зависи от гледната точка. Ориза нарушава всички закони и революции. Един вид той е престъпник. Както в една държава има закони, така има и международни. Никой няма право да сдюъздава ядрени оръжия освен тези, които вече ги имат преди този закон. Те са гарант . Русия и Кирай обаче раздадоха за пари технологията и сега не могат да си у кротят султашяците понеже нямат нито пари нито техника да го направят.

52

Анонимен

преди 6 години

Те от аборигените в Сомалия вече 2 десетилетия ядат бой, каква ти Северна Корея бе братче. Само ще размахват пръст и ще се правят на велики пред медиите, толкоз ще им е на американците. Всички знаем за провала им при Могадишу през 1993-та, обаче малко хора знаят, че американските тюлени проведоха нова операция на 4-ти май тази година, срещу групировка, която е участвала в Могадишу. След един убит морски тюлен и двама ранени, янките отново прекратяват операцията и бягат.

51

Анонимен

преди 6 години

Ким ме кефи. Пич е и хич не му пука от САЩ.

50

Анонимен

преди 6 години

Кимчо ме кефи щото откровенно си ги храни американците и въобще не му дреме! Не помня някой друг така да ги е дразнил! Нека се сбият малко та да се поотпуши нанякъде тая ситуация. Кимчо ако им изпраска някоя база САЩ ще станат за резил

49

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е по-луд от Ким и ще направи война. Ако има война, то тя ще е причинена от САЩ, а не от Северна Корея. Всички войни по света се правят от САЩ. Жалко за невинните загинали хора. Ще умрат много хора заради лудия Тръмп.

48

Анонимен

преди 6 години

До 68 Много добре ме разбра . Както едните налагат така и другите. Това че ти си поклоник на военните режими , не значи че всички сме.

47

Анонимен

преди 6 години

Кво общо има комунизма в случая? Аз питам как САЩ са наложили демократични правителства? Нали в демокрацията си избираме правителствата, а не ни ги налагат? Че ако почна да ти изброявам колко преврати са направили САЩ, ти направо комунисти ще ги изкараш.

46

Анонимен

преди 6 години

До 64 За Япония си още по невеж. Там пак войната е огромна . Вземи прочети за Мидуей и другите морски битки. Прочети , колко острова са превзети един по един от американската армия. Прочети тактически , колко падения са направили Японците . Япония е капитулираЛа но да закъсняли един ден с обявяването и бомбите са метнати. Ти от коя планета идваш такъв неук не знам...

45

Анонимен

преди 6 години

До 64 отивай да четеш, че си по *** от *** . САЩ като влиза във войната великата ти Русия се крие за Сталин град - няма ВВС , няма Флот , НЯМА технология. Кой побеждава на Хитлер флота в атлантика ? Кой хвърля милиони бомби един месец да прекърши заводите и инфраструктурата на Хитлер ? Кой донася 15 000 самолета и техника в Европа ? почни да учиш , че си невеж яко.

44

Анонимен

преди 6 години

До 62Как така комунизъм и диктат ? Комунизъм никъде не е дошъл без армия и преврат ...

43

Анонимен до 53

преди 6 години

Кви Германци бе , кога се намесват сащ бе когато е предрешен края на войната.американците никога няма да посмеят, да водят война срещу равностоен противник.Колкото до Япония тя капитулира след фвърлените атомни бомби.И ти защитаваш тези из.р.о.ди използвали атомно оръжие, много жалко за теб.В конвенционална война краварите са гола вода.