15

Анонимен

преди 6 години

До Az===============констипация!АхахаЕ това вече ще ни докара АпокалипсисИ нито СИНЬОТО нито ЧЕРВЕНОТО хапче ще помогнат.Браво!

14

MaйMyнaтa

преди 6 години

Ей това си е тънка реклама на банките!Сега ще се теглят едни заеми като за последно, и ще е ядене и пиене като в края на 2012А като всичко отмине, ще има скачащи от блоковете, апокалипсис за някои-точно го е казала жената!

13

Анонимен

преди 6 години

Подкрепям коментарите. Реклама за шарлатани и да убеждават хората, че е добре, но с лъжи. Много неща се крият от целия свят умишлено за да не се загуби контрола на човечеството да е подтиснато и контролирано за робство. Хахах!

12

молец

преди 6 години

До АнонименКакво занчи нумеролог?! Врачува на числа?!................Много добър въпрос. Това е скрита реклама на тото и билетчетата от държавната лотария.Така карат хората да "търсят щастието си " в числата, докато те печелят в реални суми.За да си нумеролог не се иска повече от добър 4 по математика за 4 класВие не виждате ли полезността на тези Игри на съдбата, те ви учат на история на древния свят, запознават ви с писмеността на старите цивилизации, докато търсите печелившите числаD

11

реклама в нета

преди 6 години

30 минути кнсултация с тая врачка, баячка, вещица и сие, която гледа на карти, картинки, драскулки, трийгълници, гойна и прочее е 50 лева - плащайте кухи *** и й пълнете гушата - тя е определено по-хитра от вас.

10

Спартак

преди 6 години

До АнонименИли по-скоро преди 72

9

Анонимен

преди 6 години

До кога ще толерирате и рекламирате измамничките с титли като Нумеролог и т.н. и прочее псевдо "науки" и ще карате проостите хора да си дават парите за глопости?Какво занчи нумеролог?! Врачува на числа?!

8

Анонимен

преди 6 години

Ама стара ви е информацията бе, това за астероидите беше казано в песента Камъните падат от небето.Съвземете се.

7

Анонимен

преди 6 години

До zeusМоже, аз съм оптимист, винаги може да стане и по-зле.Това е есенцията на стабилността.

6

zeus

преди 6 години

По-голямо бедствие от Суджук Паша едва ли може да ни се случи :)

5

Анонимен

преди 6 години

Имате ли свободни работни позиции?Какви са изискванията към кандидатите и колко е заплатата?Настоящата статия ме вдъхнови да ви попитам.

4

Анонимен

преди 6 години

До KenНа мен Ванга ми се яви на сън и ми каза, че октомври 2017 г. Северна Америка ще бъде ударена от голям астероид, при което близо 1/4 от населението на земята ще загине.После ще настане световен мир и благоденствие, след като алчните наглосаксонци изчезнат от лицето на земята. Болшинството българи - без стипендиантите на сорос -ще отидем да живеем в Сибир, там ще стане земният рай.И ще ни управлява руски богатир

3

marry

преди 6 години

Ели, като мълчиш си по умна!

2

до 1

преди 6 години

токът ще ти го спрат още другия месец.... ако не го платиш:)

1

Ken

преди 6 години

Значи да не плащам тока и водата ? Така ли ?